Ligin ilk maçlarıda sol kanat falan oynadı ama sonra kendi mevkisine geçti.Sanırım Kayserispor maçında sağ bek oynamaya başladı.
Ligin ilk maçlarıda sol kanat falan oynadı ama sonra kendi mevkisine geçti.Sanırım Kayserispor maçında sağ bek oynamaya başladı.
Cebinden mi ödeyecek yani bonservis parasını![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
5 milyon euro + bir oyuncu bile fazla bence.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ambrabat en fazla 3-3.5 m eder ama faydası 10 m'luk olabilir o ayrı bir şey. Bekleyip göreceğiz.
amrabat inanılmaz bı oyuncu. Göreceksnz istisna olacak.anadoludan büyük klübe gidip başarılı olacak.
Cok bilgi kirliligi var.bekleyin bence.twitterda sallayan cok.
Amrabarttık artık![]()
Burak Amrabat Melo. BAM oldu![]()
![]()
Geçen sene maçlar çok zevksiz geçiyordu ondan özetler denk geldiğinde izliyordum demekki o maçı görmemişim.Teknik özellikleri yüksek bir oyuncu fakat Galatasaray'a yapılmış boş bir transfer.Sol Kanatta Engin , Riera yok mu ? 3. Bir adama ne gerek var?
Sponsor felan mı yani ?
Hayret hala o meşhur espriyi yapan olmamış ben yapıyım havada kalmasın.
O paraya öküz alınır öküz
Screw you guys, I'm goin' home
Anlaşılan bu sene de lig Galatasaray-Fenerbahçe arasında geçecek makas zaten açıktı daha da çok açıldı.
Hayırlı olsun
Engin gecen sene de sol kanat oynamadi zaten.
Aydın veya pino gider umarım.
Riera gitse keşke diyeceğim ama onun yıllık parasını ödeyemez Kayseri. Zaten ödemek de istemez.
Yigit gokoglani verelim elimizde yeterince kanat var , culio,aydin,emre,amrabat,hamit vesaire olcak
o yuzden yigit gitsin , pino,riera,baros,"da baska takimlara giderse cok iyi olcak.
O değilde Burak için daha borsaya bildirim bile olmadı.
Galatasaray, Amrabat'ın karşılığında Kayserispor'a 8.5 milyon avro ve Gökhan Zan'ı verecek. (Kaynak: DHA)
Baros gidiyormuş bi de![]()
Gökhan Zan gidecekse bir stoper almamız gerekecek.Serdar Aziz gelir mi dersiniz ?
Oyuncu almaya başladık, artık oyuncu satmaya da başlamamız gerekiyor. Pino, Riera 3'e 5'e bakmadan gönderilmeli. Baros da Avrupa Şampiyonasından sonra satılabilir mi bilmiyorum, ama umarım gönderilir artık. 2 sezondur ben bunu söylemekten bıktım.
Edit: Merthan, Berk İsmail, Okan Derici gibi oyuncular da forma şansı bulabilecekleri yerlere kiralanmalı.
8.5 mi yuhhh diyorum mehmet topuzdan sonra ikinci büyük vurgun olmus
gs adına çok sevindim ben kanat için daha iyi oyuncu bekliyodum ama amrabatı aldılar
Gökhanı verirsek pastayı ters çevirip defansa çilek alırlar o zaman![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kayseri Gökhan'ı kabul etmemiş bana da Pino gibi geliyor.
Biz Gökhanı vermek istiyormuşuz onlar Ceyhun'u istiyormuş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved