1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: 3 Temmuz Olmasaydı [Fenerbahçe] [1.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Beşitkaş'ta büyük ölçüde etkilendi 3 Temmuz olmasaydı Tayfur H.'nun transferleri olacaktı Carlos Carvalhal'ın değil Y.D belkide hala Başkanımız olacaktıç.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Beşitkaş'ta büyük ölçüde etkilendi 3 Temmuz olmasaydı Tayfur H.'nun transferleri olacaktı Carlos Carvalhal'ın değil Y.D belkide hala Başkanımız olacaktıç.
    3 Temmuz daha çok size yaramış gibi duruyor en azından yd den kurtuldunuz yok ya tff ye geldi dimi Offf dertlendim şimdi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    3 Temmuz daha çok size yaramış gibi duruyor en azından yd den kurtuldunuz yok ya tff ye geldi dimi Offf dertlendim şimdi
    YD ancak Aktif Futbol Hayatını bitirirse kurtulmuş oluruz.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Harbiden kadro böyle olsa dehşet olurmuş. Büyük kayıplar yaşadığımızın farkındayız ama takım kadrosunu bu haliyle görünce ne kadar zayıfladığını bir kez daha gördüm. Başarılar.
    Gerçekten takım çok iyi. Oyunun zevki bundan dolayı daha az olabilir fakat Şampiyonlar Ligi var. Orada kendimizi sınayabiliriz.

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Güzel bir kariyer oluyor ama format abana biraz saçma gibi geldi zaten o gün olmasaydı zaten yine şampiyon fener olurdu evinde galatasaraya fark atardı filan...
    Ama yine de başarılar inşallah büyük başarılar elde edersiniz
    Yani onlar tabi varsayım Bende öyle inanıyorum ama kesin bir şey söyleyemeyiz. En iyisi oynayalım

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hocam Sercan 12.0.4 'te çok kötü sanırım kaç yıldız veriyor scoutlar ?
    Valla Asistanım 3 yıldız veriyor. Yedek olarak aldım zaten potansiyeli var. Çok da para ödemedik.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    O da doğru ama Tayfur'un transferleri neydi bilemediğim için yapmadım. Değiştirdiğim tek şey süreç sonrası Fenerbahçe'nin direkt olarak etkilendiğini hissedip yaptığı transferlerdi.

Mesaj Yetkileri