başarılar..
Originally Posted by leventb12 Fabrico ve Ruben ikiside as oynar direk sende istedikleri maaş 200 - 300 değişiyor oyunda. Bakacağım teşekkürler.. Originally Posted by LifeYourself başarılar hocam kendimde 2. ligden çıkardığım bir türk takımını yönettiğimden biliyorum maddi sıkıntıları fakirin halinden fakir anlar kolay gelsin:P Sana da başarılar öğlen evde yoktum şimdi oyunu açıyorum. Originally Posted by 24kobebryant başarılar. Originally Posted by hamzali28 başarılar.. Teşekkürler.
Joseph Enakarhire Sparta Prag'da! Stoper mevkisine aradığımız yedek oyuncu... Bonservis bedeli ödemeden transfer ettik.
Renato Kelic Sparta Prag'da! Stopere aradığımız 2. yedeği de bulduk. Böylece o mevkideki eksiğimizi gidermiş olduk. Transferin son günlerine yaklaşırken bir orta saha transferi daha yapabiliriz.
Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Eşleşmesi Takımımız 3. Ön Eleme Turu'nda Örebro-Midtjylland maçının galibiyle eşleşti.
Wellington Sparta Prag'da! Orta sahamızı da güçlendirdikten sonra transferi kapatıyoruz. Wellington, takımımızda sezon sonuna kadar kiralık oynayacaktır.
Hazırlık Maçları FA Cup 2. Tur Eşleşmesi Transfer Geçmişi
Forum Rules