Nürnberg maçı garip olmuş![]()
Güzel gidiyosun abi Dortmund zaferi iyi olmuş. Yalnız ben taktik sorunumu hala çözebilmiş değilim hala önüne gelen 3 atıp gidiyor.
İyi gidiyorsun.Bir yarı final fena olmaz![]()
msnden konuşuyodukya abi taktik yapmayı öğretmeni istiyordum sende![]()
Kime sorsam bilmem der ama başarılara bak yahu. Ben bırak kupayı galibiyet alsam sevincem oyunda.
Levent,öl![]()
Tamam yazma olm abinin kariyere ne yazcaksan özelden yaz. Takipteyiz abi.
Çok iyi gidiyorsun Bundesliga şampiyonluğu bekliyoruz ama gönlüm Fenerbahçemize dönmenden yana![]()
Bu arada Arnaud Souquet'i gideceğim takıma alacağım demiştim. Schalke'ye geçince böyle bir durum da kalmadı. Souquet bizde.![]()
TariboWest
Fener'le eşleşmen süper olmuş abi![]()
Dentinho ve Rausch Schalke'de !
Transfer Özeti
Transferde nokta atışlar yaptığımızı düşünüyorum fakat finansal olarak büyük bir krize girdik. Öncelikle Arsenal'den kiralık gelen Gibbs'in 3 ay sakatlanması nedeniyle geri gönderdik ve Rausch'u oraya monte edeceğiz. Huntelaar'ı Liverpool'a, Bendtner'i de Gladbach'a gönderdik yerlerine Dentinho'yu aldık. O da ilk 11 de forma giyecek. Sezon ortasında Mandanda'yı aldığımız için 3. kaleci durumuna düşen Fahrmann ile de sözleşmeyi fesh ettik. Kadromuz güçlendi fakat finansal olarak sıkıntı yaşayacağız.
TariboWest
Bundesliga 18-19-20-21. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
Ezildik ama fark yemedik. Bazen Fenerbahçe gol kaçırdığında heyecanlandım.Çünkü kadro aynı olduğundan hala Fenerbahçe'yi yönetiyorum zannettim.
TariboWest
Arnaud Souquet sakatlandı ve 3 ay yeşil sahalardan uzak kalacak. Sezon başından beri bu 2. sakatlık oldu ve toplamda 6 aylık bir süre. Şu adamı kullanmak nasip olmayacak herhalde bana...
TariboWest
helal olsun hocam.Türkiye'ye dönmeye ne diyorsun