1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: FM 2012 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Yıl 2014 ama Brezilya'da 26 yaşında 2 tane profili üst düzey regen buldum.Var mı karşılaşan böyle oyuncularla?
    Bende 2014'de Rusya'da denk geldi böyle bir regen.Profili oldukça iyiydi ama adam 27 yaşındaydı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bende 2014'de Rusya'da denk geldi böyle bir regen.Profili oldukça iyiydi ama adam 27 yaşındaydı.
    Demekki ara sıra orta yaşlı iyi regenlerde çıkıyormuş.Şaşırdım valla 26 yaşında regen görünce.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Demekki ara sıra orta yaşlı iyi regenlerde çıkıyormuş.Şaşırdım valla 26 yaşında regen görünce.
    25'miş pardon.Hatta SS atayım lige göre kalitelide profili var.Yani oyun dbsine dahil olduğunda 22 yaşında falanmış.Bana böyle büyük regenler daha önce denk gelmişti açıkçası.Ama profiller genelde vasat oluyordu.Bu iyi.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri