http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=223477
dostum açıklama ve verilecek ücret bu daha ne primi ıvır-zıvırı anlamadım olay bundan ibaret.
Hikayenin adı yukarıdaki resimdir. Bu resim resmi sitede yayınlandı ya da yayınlanmadı farketmez.
Galatasaray, Fenerbahçe olaya dahil olmadan öncede Hamit'le bir türlü anlaşamıyordu. Ali Yıldırım'ın biz Hamit'i istersek alırız lafından sonra Fenerbahçe'nin Hamit'le görüştüğü hatta anlaştığı haberlerini duyduk.
İşte, Fenerbahçe anlaşsaydı Stoch resminin yanında Hamit'in de resmi bırakılacaktı. Fenerbahçe Galatasaray'ın elinden aldı olacaktı.
Şimdi bu durumu övünç kaynağı olarak dalga geçme amaçlı ya da üstünlük olarak kullanıyorsak her kazancın bir riski vardır.
Bu sefer Fenerbahçe için risk gerçekleşti ve Galatasaray'ın transferine müdahil oldu ama Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu almaya gücü yetmedi. Yani Fenerbahçe istediği oyuncuyu alamıyormuş.
Sabaha kadar biz istemedik, sabaha kadar verdiğimiz para belliydi densin. Buradan çıkarılacak ders büyük konuşmamak lazım yoksa gün gelir övünç kaynağı olur gün gelir elinde patlar.
Bak yine benim söylediğimden bambaşka biyere çektiniz olayı.Ben diyorum ki ozaman niye Kuyt'ın oynayacağı maç sayısını hesaba katmıyosunuz.Ben size katın demiyorum zaten normali katmamak.Ama konuyu karşılaştırma olayına getirdiniz tabiki kuyt daha iyi bir oyuncu bu sene kimin daha iyi katkı vereceğini izleyip görüp ondan sonra yorum yaparız.Maalesef yabancı sınırından dolayı türk oyuncuların aldığı ücretler hep yabancıların üstünde oluyor bunu inkar edemeyiz.