Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Prag'da Bir Destan Yazacağız! [ Sparta Prag ] --- [ 1. Sezon ]

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Güzel başlangıç olmuş. Prag ile çok başarılı olacağını hissediyorum. Başarılar.
    İnşallah. Teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu 1. Maç

Avrupa Ligi 4. Ön Eleme Turu 2. Maç

FA Cup 2. Tur

FA Cup 3. Tur Eşleşmesi

Holek Antrenmanda Sakatlandı

Avrupa Ligi J Grubu'nda Mücadele Edeceğiz

Kupayı da ligi de kazanmak istiyorum. Ancak kupada önemli bir rakiple karşılaşmadığımız sürece yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkmak istiyorum. Avrupa Ligi'nde ise gruptan çıkacak kapasitedeyiz. Sonra da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.
    Last edited by ardaskoc : 15.Temmuz.2012 at 16:38

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Başarılar dostum güzel başlangıç.

Avrupada yokum demişsin ama gruplardasın

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Başarılar dostum güzel başlangıç.

Avrupada yokum demişsin ama gruplardasın
    Evet takımı seçerken baktığımda Kıtasal Turnuva bölümünde - vardı. Sonradan bir baktım ki Avrupa Ligi'nde yer aldık. 2 ön elemeyi kayıpsız geçtik ve böylece finansımızı rahatlatma yolunda önemli bir adım attık. Teşekkürler.

Hocam çok iyi başlangıç yapmışsın devam etmesi dileğiyle

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mehmetv View Post
    Hocam çok iyi başlangıç yapmışsın devam etmesi dileğiyle
    Evet güzel başladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Çek Cumhuriyeti 1. Ligi 4. Hafta

Önemli bir galibiyet aldık ancak iki önemli oyuncumuz sakatlandı ve kaptanımız kırmızı kart gördü. Kweuke'nin sakatlanmasıyla oyuna giren Slepicka 52 dakikaya 4 gol sığdırmayı başardı. Kweuke ve Kadlec tahminen 1 ay kadar aramızda olamaycak ancak yedek oyuncularım da beni etkilemeye başladılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FA Cup 3. Tur Maçı

Kadromdaki 11 oyuncunun 9'u yedekti ve sakatlanan oyuncum devamlı 11'de şans bulan Wellington...

FA Cup 4. Tur Eşleşmesi

Rakibimizi asla küçümsemeyeceğiz. Kendileri oyunda bulunmayan 3. Lig'de mücadele etmelerine rağmen Mlada Boleslav'ı elemeyi başardılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Avrupa Ligi J Grubu 1. Maç

Gerçekten elimizden zor kurtuldular. Takımı asla geri çekmeyi düşünmedim bu maç, korkmadan azimle mücadele ettiler ve sonucunu aldılar. Grubun favorisine karşı deplasmanda 1 puan almak iyidir, ancak 3 puanı da kıl payı kaybettiğimiz için hafif bir burukluk var içimde.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Valla bence sen bu istatistiklerle bulduğun korner golüne şükretBeraberlik golünü son dakikalarda yemen trajik olmuş sadece.Başarılar dilerim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Valla bence sen bu istatistiklerle bulduğun korner golüne şükretBeraberlik golünü son dakikalarda yemen trajik olmuş sadece.Başarılar dilerim.
    İstatistikler kötü olabilir ancak adamlar boş geldiler gerçekten. 2-3 pozisyonda korktum sadece, kesin bu gol dedim zaten bunların 1 tanesi oldu. Neyse çok takılmamak gerekir ben yine de güzel bir sonuç aldığımızı düşünüyorum. Liderlik için bile savaşacak kapasiteye sahibiz. Teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Çek Cumhuriyeti 1. Ligi 5. Hafta

Ligi 30'da 30 yaparak ve en fazla 9 gol yiyerek bitirmek istiyoruz. Açıkçası şu anki durumumuza bakarak karşımızda rakip göremiyorum. Yedek kadromuzla bile 4-5 atıyoruz. Zaten lig maçlarının çoğuna yedek ağırlıklı kadroyla çıkacağım bundan sonra.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

FA Cup 4. Tur 1. Maç

Çek Cumhuriyeti 1. Ligi 6. Hafta

Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Önümüzde bir zorlu maç var. 7'de 7 yapan Jablonec ile deplasmanda karşılaşacağız. Eğer kazanamazsak şampiyonluk yolunda beklemediğimiz büyük bir yara alabiliriz.

Transfer Sezonu Bitti

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Biraz taktik üzerinde çalışıyorum. Bu mağlubiyet kötü oldu, rakiplerimiz taktiğimizi çözmüş olabilir..

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Yeni Taktiğimiz [ 4-4-2 ]

Son hafta aldığımız mağlubiyetten sonra taktiğimizi değiştirme vaktinin geldiğini düşündüm ve biraz bu konuda çalıştım. Ön liberodaki Husek yerine Holek, Enakarhire yerine de Jarosik oynayacaktır.

Hem defansı stoper oynatıp ofsayt taktiği kullanmak riskli değilmidir hocam ? Bari Enakarhire'ye Cover (Koruma) verseydin.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Diziliş enteresan olmuş

Önemli olan takım değil oyuncu dizilişidir. Yıllar önce SİR Fergusonda böle başarıyı yakaladı zaten.+

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Hem defansı stoper oynatıp ofsayt taktiği kullanmak riskli değilmidir hocam ? Bari Enakarhire'ye Cover (Koruma) verseydin.
    Bakacağız..

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Diziliş enteresan olmuş
    Simetriye gerek yok taktikte. Juhar D,WB,M(L) pozisyonunda oynuyor, dolayısıyla biraz geriye çekmek durumunda kaldım.

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Önemli olan takım değil oyuncu dizilişidir. Yıllar önce SİR Fergusonda böle başarıyı yakaladı zaten.+
    Dediğin gibi...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri