Yakalanan havanın görkemine uygun formalar bekliyoruz.
Yakalanan havanın görkemine uygun formalar bekliyoruz.
Forma gerçek galiba, bloggerlara göstermişler. Kırmızı için söylenenler uyuyor sanki.
buse terim : Parcali forma tam parcali ve kol kisminda ve yaka kisminda da parcali model kullanilmis. Klasik gs modeli. Gs nin geri donusu serefine.
Bilmeyenler için Limango'da Galatasaray ürünleri satışta
Formalar sızmış ne yazık ki.
http://t.co/jCMiqNR4
http://t.co/qTN2baVy
Bu fotoda kırmızı forma daha iyi duruyor. İlk fotoda rengi felan solgun duruyordu. Işıktan sanırım. Kırmızı beklentimi karşılamadı maalesef.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kırmızı vasat, parçalı güzel. Bakalım beyaz nasıl olacak.
parçalının kollarındaki sarı ve kırmızı yerler kalın olmamış mı? orijinal parçalıda böyle değildi sanırım.
(/s)
Bu formalarda Türk Bayrağı neden yok, fikri olan var mı ?
Sanıyorum yaka ile uyumlu olsun diye kalın yapmışlar.
bana kalırsa gereksiz uzun olmuş.
tabi bir de sahada, futbolcuların üzerinde görmek lazım.
(/s)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bayrak olmayışının sebebi, bu sene hazır olmayacakmış. Store'da bastırılacakmış bayrak, şaka gibi. Eskisi gibi formayı al ve çık yok. Türk bayrağı için sıra bekleyecek insanlar. Muhtemelen ekstra para da alınır.
Forma konusunda bu sezon çuvalladık. Yakışmıyor.
seksi takımımıza hiç yakışmamış kırmızı formabelkide adamdan kaynaklanıyo gözüme bi garip geldi
![]()
http://pic.twitter.com/Hv2lkRPH
yeni sekmede açın yapın ve eğer yetkili biri varsa değiştirirse güzel olur
Sanırım ordaki adam Gs Store'da çalısıyordur.Formaları önceden gönderiyorlardır.Büyük saygısızlık lansmandan önce sızdırılması.
Kendisini feda edeceğini zannetmem. Arkadaşını manken olarak kullanmıştır.
Screw you guys, I'm goin' home
Geçmiş olsun![]()
Eskiden hep farklı farklı formalar olurdu ama artık bu moda da kalktı sanıyorum. Geçen seneki formalarla neredeyse aynı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
dikkat edilirse kırmızı formanın gerçeğinde de çizgiler belirgin fakat sahtesinde olduğundan daha belirgin olmuş önceki sayfalardaki gerçek gibi görünmüyor
Kırmızı forma kötü olmuş.Yalnız niye formalarda Türkiye logosu yok anlayamadım.
Bayrağı yine unutmuş olmasınlar
"Yine" dedim çünkü bundan birkaç yıl evvel Galatasaray forma tanıtımları sırasında formada bayrağı unutmuş gelen tepki ve eleştiriler üzerine özür dilemiş ve hatanın tekrar düzeltileceğini açıklamıştı.
Aynı şeyin tekrar olacağı ihtimali düşük ama diğer ihtimaller gibi bu da bir ihtimal.
...
Şampiyon olan takımın Türk Bayrağı koyması zorunlu, kupayı alan takımın da aynı şekilde.
Unutma durumu olduğunu sanmıyorum, kimse o kadar saf olamaz. Bilerek koyulmamıştır. İsteyen para verip bastırır. Sonuçta maç formalarında olacak bayrak her türlü.