belli olmaz uefa pek takmıyo basıyo cezayı geçiyo
Salih bu sezon ne kadar 11 oynar acaba ortasahaya yabancı gecikdikçe acaba Aykut hoca ona mı güveniyor diye aklımdan geçiriyorum
378 Gün Sonra; Yeniden Biraradayız
3 Temmuz 2011’den bu yana, yaşadığımız onca zorluktan sonra bugün, yeniden, tam kadro, eskisinden daha da büyük bir aile olarak bir aradayız.
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlarımızdan Sayın İlhan Ekşioğlu, 1 yılı aşkın bir sürenin ardından ilk kez Yönetim Kurulu’ndaki yerlerini aldı.
Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sayın Yüksel Günay’ın da katıldığı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, mazbatasını Genel Sekreterimiz Sayın Talat Yılmaz’dan aldı.
Yönetim Kurulu Toplantısına, Eski Başkanvekilimiz Sayın Nihat Özdemir ve Eski Asbaşkanlarımızdan Sayın Ali Koç da katıldı.
Yeniden, eksiksiz ve BİR FARKLA bir arada olmanın sonsuz mutluluğunu yaşıyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
twitterda olası ceza için toplandıkları söyleniyor.
Tesislerde kalacak kendini İstanbul hayatından soyutlamak istediğini söylemişti yaşı çok genç üzerinde büyük baskı olur ama onu atabilirse mental olarak bir gökhan gönül azim ve çalışkanlığında olursa bu sene 10 15 maç ve ardından o çıta giderek yükselir, güvenilmesi destek çıkılması şart yaşı çok genç
Hiiiiiiii Murat Özaydınlı yok neden acaba QTM hemen senaryo yazsın yarın![]()
Ne güzel hasretle beklediğimiz bir tablo .
klasik çubuklu hariç diğer iki forma gayette güzel özellikle siyah-lacivert olanı kesinlikle alacağım.antu çalışmalar yapmış
http://img826.imageshack.us/img826/3284/fbbeyaz2013.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/6880/93720606.png
Bunlar resmi çalışmalar değil tabi ki, Ben geçen senenin öyküsünü barındıran bir forma yapılacak diye birşeyler duydum Adidas'la bunun çalışması yapılıyormuş ama nasıl bir şeydir bilmiyorum, öyle haritalı filan saçma şeyler olmaz umarım. Harita kıymetlidir ama yeri orası değil.
Capello olayı doğru gibi aykut kocaman bırakabilir gibime geliyor ceza gelirse ve neden capello demeyin parayı aldıktan sonra yabancılar her şeyi yapar
Eğer formalar bu şekilde olursa hayal kırıklığına uğrarım..
bunu deri futbolda ve kanaltürk ün yeni başlattığı osman tanburacının filan olduğu programdan duydum ve bu benim fikrim değil bana da saçma geliyor fakat onların dediği tam da şöyleydi:
Eğer fenerbahçeye ceza gelirse aykut kocaman istifa edecek kendinin öcneki verdiği sözünden dolayı ve onun yerinede capelloyla görüşülmüş diye
biraz ilgi çekmek için yapılmış bir haber gibi
O sebeple değil, Aykut Kocaman'a bak bak sen bırakacaktın hani hani gibisinden yıpratma işleri.
Amatöre kadar bile düşsek Aykut Kocaman'ı isterim, o da zaten kovulmadıkça bırakmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
İşte bunun bu şekilde gündeme getirilmesi, neymiş ceza alırsa Capello gelecekmiş, çünkü Aykut Kocaman bırakırım demişmiş.
Yahu akıl var mantık var, Aykut Kocaman'ın bırakmayacağı ortada bir de ceza alınırsa Capello niye gelsin.
İlgi çeksin diye yapılmış ama asıl amaç bak hani istifa edecektin vurgusu yapmak.
"YÜCE ATATÜRK"
Çok fazla forma var nette.Bekleyip görelim bence hiçbiri çıkmayacak.
yok bunu açıklayan o değil karşısında oturan erman toroğluna benzer bir adam vardı o söyledi ve programın adı da transfer pazarı
edit:isteyenler için video http://www.youtube.com/watch?v=62qGlEWF45k
Ben diğer formalardan ziyade daha çok klasik formaları daha çok seviyorum.. Bu yıl için bana klasik çubuklu, düz sarı ve düz siyah forma çıkarsınlar yeter.. Değişik forma yapalım diye bazen batırabiliyorlar forma işlerini..
Mesela beyaz forma chelsea'nin formasından esinlenilmiş ama armanın üst kısmındaki arkaplan yan yatmış logo hiç yakışmamış..
Ama siyah lacivert 3. forma olarak çıkartılabilir..
Ben bu sene çubuklu almam artık yeter.![]()
Yok Capello meselesi değil benim merak ettiğim. Sadece Aykut Kocaman'ın o yönde bir sözü vardı diye hatırlıyorum.
Öte yandan birşey daha sormak istiyorum ;
Samet Güzel Şike soruşturmasından dolayı ceza aldı mı ? Aldıysa ne cezası aldı. İşine devam ediyor da bu akşam Kuyt'ın basın toplantısını dinlerken farkettim kendisini de.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
şike yaptığı kanıtlanırsa dedi yanılmıyorsam ve bizim için , adaletsiz , hukuksuz diye bazılarının çook güvendiği Türk Adaleti için kapatılan mahkemelerden verilen karar yok hükmündedir , kaldı ki ortada kanıt vb. yok , doğal olarak bu insanların hepsi , onuruyla , şerefiyle görevine devam edecektir.
Formaların uydurma olma olasılığı çok yüksek.