Bu kadar uzamasından belli zaten. Ben haftalar öncesinden umudumu kesmiştim.
Bu kadar uzamasından belli zaten. Ben haftalar öncesinden umudumu kesmiştim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Derdimiz ne anlamıyorum, Melo gelmeye hazır Juve'nin eli kolu Melo bize gelmek istediği için bağlı. Biz niye vazgeçiyoruz biri bana anlatsın. Menajeri yüzünden en önemli mevkiiyi yalan ediyoruz.
Yanlış yapıyoruz.
Melo'nun alınmasının ağızdan çıkacak tek lafa baktığını bilmesem bu kadar yakınmayacağım. Büyük risk vallahi. Amrabat'a har vurup harman savurup, Melo'dan esirgemek de garip.
Melo gibisini zor buluruz.Kesinlikle alınmalı.
juve ile meloda sorun yok sorun menajerinde imza parasi ve menajer parasi istiyor adam.
Melo + Sol bek gelecek, gelmeli.
Saffet Ulusoy : Cok iyi bir sol bek geliyor haberiniz olsun
Hadi hayırlısı bakalım.Melo da gelirse tadından yenmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
nolur melo gelsin, gerisi yalan. Ağlayacağım vallahi... Yönetim umarim böle bı yanlıs yapmaz.
Gelecek sol bek yabancı olursa Melo gelmez.
Screw you guys, I'm goin' home
Türk kimi alacağız Allah aşkına İsmail,Hasan Ali ve Hakan var en sağlam sol bekler.Biri bizde zaten.Gerek yok bence sol beke Hakan idare eder bizi orada zaten bu müthiş 11'in yanında sırıtacağını sanmıyorum.Melo'yu alın yahu işte.Sonra kimi alıyorsanız alın.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben sakinimÖzgür'e bir şey demiyorum yahu Saffet Ulusoy falan da yazmış ondan şey ettim gerek yok oraya yabancı bir isme zaten Türk oyuncu da alamayız...
Melo olmasa olmaz. Ne yapip edip onu tekrar almali Galatasaray.
Burak halen niye imza atmadi, bizim taraftan haberler var ama sizin yoneticiler ne diyor bu ise.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=27322
Şöyle bir haber var.Gelecek transferden %25 pay alacak olan Trabzonspor o madde ile ilgili imzayı atan kişinin yetkili olup olmadığını bilmek istiyor.
Trabzonspor fesih işleminde sorun çıkarıyormuş.
Melo transferi ilk gün bitirilebilirdi. Zaman geçtikçe fiyat konusunda Galatasaray'ın lehine gelişmeler yaşanması için görüşmeler sürdükçe sürüyor.
Hamit, Burak, Amrabat derken Galatasaray bu sezon transferde dur durak bilmiyor. Yıldız bir oyuncu daha Galatasaray yolunda...
Galatasaray'ın bu yaz yaptığı Amrabat ve Hamit transferlerini ilk olarak Medyaspor'dan öğrenmiştiniz. Bu transferi de yine ilk olarak bizden öğreneceksiniz.
Barcelona'nın 28 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu Adriano Galatasaray'a çok yakın.
2010 yılında Sevilla'dan Barcelona'ya transfer edilen Adriano iki sezonda toplam 76 maça çıkmış ve 4 de gol atmıştı.
Medyaspor
Adriano'nun ismi aklımdan geçti sol bek için ama Barca'da mutluyum, kalmak istiyorum tarzı bi açıklama yapmıştı 1-2 gün evvel. Ayrıca Adriano gelirse Melo yalan olur. Ya da 2si birden gelir yabancılardan biri yedek kalır ama kim.
Gökhan İnleri alamayız bunu bi kenara yazalım da adriano olabilir belki. Burdan da katar yapar.
Yaman Akinci @YamanAkinci
Melo2nun babası @jcoelhocarvalho nun yazıdıgına göre Galatasaray Melo ile anlaşmış. Problem kulupler bazındaymıs
Bu sezon yabancı sayısı 6+2 mi yoksa, 6+2+2 mi ?
6+2+ sonsuz bu yıl.
Last edited by lionelforlan : 18.Temmuz.2012 at 18:21
Burak Yılmaz @byilmaz17 Ben transferim ile alakali gerekli aciklamayi cok kisa sure icerisinde yapacagim,herkes gercek duygularimi o zaman ogrenecek.