Parçalı formanın doğru kombinasyonla tanıtılması en güzeli olmuş.
Parçalı formanın doğru kombinasyonla tanıtılması en güzeli olmuş.
Screw you guys, I'm goin' home
parçalıya hasta oldum....
kırmızı da beğenilerimi haksız çıkarmadı, herkes fikir dğeiştirdi, beğendi. çok şık forma kırmızı başından beri diyorum.
3 formada birbirinden güzel.Acaba 3 ü 1 arada satılsa nasıl olur![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Lansman çok başarısızdı, organizasyon felaket.
Beyaz forma guzel olmus.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://instagr.am/p/NONHdyvEa-/
renkleri çok canlı kırmızının
Yayın GS TV'de devam ediyor bu arada.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yarın Mecidiyeköy'e gitmişken Çadır Store'a bi uğrayalım bakalım.
Soldan şerit inen formaları severim. beyazı da sevdim bu yüzden. kırmızı ve parçalı da gayet güzel. formalarımız iyi bu sene. oyuncu numaralı belli mi? umut, dany, hamit kaç giyecek?
edit : verilmiş benden önce![]()
Last edited by Facx : 18.Temmuz.2012 at 16:33 Reason: verilmiş
parçalıya hasta oldum 3. kez söylüyorum amaen iyisi parçalı. en kötüsü beyaz çok basit forma hiç özenilmemiş.
Kırmızı formadaki fikrim değişmedi hala vasat bir forma bana göre. O çizgiler bozmuş formayı. Efsane olacak formayı sezonluk forma haline getirmişler. Ama yine de güzel![]()
Parcali ve beyaz formalar guzel olmus.
Burak Bozdağ ?@aburakbozdag
geri dönüşümden tasarruflu olması ve nike sponsorluğunun olması sebebiyle 1 formanın kulübe maliyeti sadece 17 tl.gerisi kulübe kalacak.
bu rakam 1 sene önce 27 iken ondan önceki seneler daha yüksek olabiliyordu.bu yüzden bu sene yüklenmek şart.
nurettin kantarelli-nike işbirliğinin ince ince çalışması hem maliyeti düşürdü hem kaliteli ürün çıktı hemde dizaynları harika bence.
Sadece parçalı güzel olmuş
kırmızıyı çizgiler parçalıyı türk bayrağının yeri beyazıda reklam biraz bozmuş![]()
Kırmızı formayı bedava verseler almam. Yok alırım da ama kötü olmuş.
beyaz ve parçali guzel.
GS Store'a ben giremiyorum beyler,girebilen varmı ? Girebiliyorsa da yeni formaların fiyatları yazıyorsa hayrına onları söylesin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Site çöktü fazla yüklenmeden dolayı belli ki. Her forma tanıtımından sonra aynı olay zaten.
119 lira kırmızı ve parçalı satışta. 89 liraya parçalının taraftar forması versiyonu var.
Selçuk midesini üşütmüş.