Sayfa 824 / 1204 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
24,691 ile 24,720 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muslera - Eboue Ujfa Semih Balta - Amrabat Selçuk Melo Hamit - Elmander Burak

Muslera - Eboue Ujfa Semih Adriano - Amrabat Selçuk Melo Hamit - Umut Burak

Muslera - Sabri Ujfa Semih Adriano - Amrabat Selçuk Melo Hamit - Elmander Burak

Muslera - Eboue Ujfa Semih Balta - Adriano Selçuk Melo Hamit - Elmander Burak

Muslera - Hamit Ujfa Semih Balta - Adriano Selçuk Melo Amrabat - Elmander Burak

...

Bu tarz 11'ler üretilebilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk 11 biziim işimiz değil Oyuncular gelsin de o sorun Fatih Hoca'ya kalsın.Alternatifi çok ve birbirinden kaliteli isimler olan bir takımda ilk 11 çıkarmak zor olacak anlaşılan.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Son şampiyon Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim, transferlerden Galatasaray TV’ye kadar birçok konuda çok önemli açıklamalarda bulundu. Terim, Galatasaray TV’nin kulislerinde geçen bir sohbette gündemin en önemli maddelerini yorumladı.

MELO KONUSUNDA İTALYANLAR PANİKLEDİ

Hareketli geçen transfer döneminde Galatasaray’ın 2 ya da 3 transfer daha yapacağını açıklayan deneyimli teknik adam, bunlardan birinin Melo olduğunu söyledi. “Transferde önceliğimiz Melo olmalıydı” şeklinde sitemkar bir ifade kullanan Terim, “Melo için 13 milyon eurolardan başladık, yedilere kadar indirdik zarar etmemek için. ‘Bu iş olmuyor’ diyerek masadan kalkmamız İtalyanları panikletti. Şimdi birkaç gün daha bekleyeceğiz ama bu süre söylenildiği gibi 15 gün değil” diye konuştu.

Berbatov dedikodularıyla ilgili de konuşan Fatih Terim, “Ben Berbatov demedim kimseye, üstelik haberi de yalanlattım” ifadelerini kullandı.

“ELALEM 20 MİLYON VERİRKEN…”

Terim, “Uçakla giderken birileri paraşütle indirmeye çalıştı bizi” derken, Galatasaray’a yakıştırılan “Rüya Takım” tabirini de değerlendirdi: “Ne rüya takımı? Seneye üç kulvarda 50-60 maç oynayacağız. Her oyuncunun muhakkak bir yedeği olmalı. Geçen sene yedeğimiz mi vardı? Elalem devre arasında bir oyuncuya 20 milyonlar verirken, biz 250 bin euroya aldığımız Necati ile şampiyon olduk, ama geçen yılki takımın yedeği yoktu. Bu yıl gelenlerle gidenleri sayı olarak karşılaştırırsanız gidenler daha çok. Maliyet olarak da fazla açılmadık…”

GALATASARAY TV’YE 100 BİN LİRA SÖZÜ

Fatih Terim Galatasaray TV ile ilgili de yorumlarda bulundu. Terim, “Galatasaray TV’nin eksikleri var. 100 bin liralık bir yatırım gerekiyormuş. Bunun sözünü de ben veriyorum” diye konuştu.

“SÖZÜMÜ YEMEDİM”

Geçtiğimiz sezon sonunda yapması beklenen açıklamayla ilgili kendisine yöneltilen eleştirileri de değerlendiren Fatih Terim “Ben sözümü yemedim. Geçen senenin son haftalarında yaptığım basın karşısına çıkıp konuşacağım sözünü tutacağım. Önümüzdeki günlerde önemli açıklamalarda bulunacağım” diye konuştu. Terim, yapacağı bu toplantıda Galatasaray TV’nin de reklamlarla kazanım elde etmesini bekliyor.

EN GÜZELİ KIRMIZI FORMA

Bugün tanıtımı yapılan yeni sezon formaları arasında Fatih Terim’in favorisi ise kırmızının iki farklı tonundan oluşan parçalı forma oldu…

Medyaspor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo konusunda Terim çok kararlı gibi geldi bana.Kaybolan umudumu tazeledi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim: "Zarar etmemek için 'Bu iş olmuyor' diyerek masadan kalktık, İtalyanlar panikledi."

Fatih Terim: "Melo transferi için birkaç gün daha bekleyeceğiz, ama bu süre söylenildiği gibi 15 gün değil."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bence çilek adriano çünkü haluk yürekli bonservisi 13-14 m olan bir brezilyalı dedi adamın transfermarkt da ki değeri tam 14 m olursa çık iyi iş olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Melo umutlarım yeşerdi Terimle. Gelsin artık melo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim : "2 ya da 3 transfer daha yapacagiz. Gidenlerin sayisi gelenlerden daha cok olacak."
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Ndoye yi alırsak çok iyi olur hem trabzon la ilişkilerimiz güçlenir hemde çok iyi bir golcü almış oluruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tahmin yapmak gerekirse;

Baros,Gökhan,Çağlar,Pino,Serkan,Mehmet,Ceyhun, Riera gidecek isimler olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Tahmin yapmak gerekirse;

Baros,Gökhan,Çağlar,Pino,Serkan,Mehmet,Ceyhun, Riera gidecek isimler olur
    Gökhan kalır. Ceyhun da aynı şekilde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Gökhan kalır. Ceyhun da aynı şekilde.
    Bilmiyorum artık.Bunlar sadece tahmin.Belki hiç düşünmediğimiz bir oyuncu bile gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir mucize olsa da Baros kalsa..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gokhan ile ceyhun kalir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ceyhun kesin kalır aynı şekilde çağlarda (en azından bir sol bek alana kadar)

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bir mucize olsa da Baros kalsa..
    Baroş'tan bir katkı alamayacağız abi orası kesin. ben de seviyorum, takımına bağlı eyvallah. taraftara sempatik geliyor diye gereksiz bir yabancı oyuncu kontenjanı doldurmak saçma değil mi Göktuğ? Ayrıca maaşı da baya tuzluymuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Baroş'tan bir katkı alamayacağız abi orası kesin. ben de seviyorum, takımına bağlı eyvallah. taraftara sempatik geliyor diye gereksiz bir yabancı oyuncu kontenjanı doldurmak saçma değil mi Göktuğ? Ayrıca maaşı da baya tuzluymuş.
    Ben Burak'a nedense pek güvenemiyorum. Bu adam da kaldığı sürece gol atacaktır iyi kötü. Maaşında da biraz indirime gidilip tutulsa rotasyonda iş yapar abi ya. Ama işte Fatih Terim Antalyaspor maçıyla sildi kendisini galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şimdi Gs'de kaç kişi stoper oynayabiliyor (Semih, Urfa, Gökhan, Ceyhun, Dany başka varmı bilmediğim)Yani bence Gökhandan kesin kurtulmalısınız adamın bir yararı yok

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ama bence formda fit bi baros elmanderden daha iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gökhan Zan sorun çıkarmıyor, oynadığında sırıtmıyor. Maliyeti yüksek değil, tecrübeli. Gitmesi gereken Servet'ti, gitti. 4 stoper olmalı. Gökhan kalır her türlü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Formda bir Baros Avrupa'da ki 2.sınıf kaliteli forvetlerin başında gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Şimdi Gs'de kaç kişi stoper oynayabiliyor (Semih, Urfa, Gökhan, Ceyhun, Dany başka varmı bilmediğim)Yani bence Gökhandan kesin kurtulmalısınız adamın bir yararı yok
    4 stoper gökhan'la(ceyhun stoperde düşünülmüyor temel olarak) . tam sınırda rakam. ayrıca gökhan acayip fit durumda kariyerinin en iyi dönemlerini yaşıyor bence oynadığında hiç problem yok sırıtmıyor.

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    Ama bence formda fit bi baros elmanderden daha iyidir

artık değil. elmander çok daha farklı meziyetleri olan bir adam. baros maalesef hep savunmama rağmen artık oyun zekası dışında hiçbirşeyi kalmayan bir golcü haline geldi. elmander 2 kişilik oynuyor takım savunmasına müthiş katkısı var çok kritik bir oyuncu baros'la kıyaslanamaz yani şu anda.

Formda bir Baros Avrupa'da ki 2.sınıf kaliteli forvetlerin başında gelir.
    e o zaman neden gönderilsin diyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

e o zaman neden gönderilsin diyoruz
    Formda değil çünkü,artık olmasını da beklemiyorum,düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Barosun bundan sonra form tutması bana biraz hayal gibi geliyor emre sakatladıktan sonra düzelemedi tam olarak baroş ve büyük ihtimalle gidecek benim tahminim ceyhun gökhan ve riera kalır çünkü rierayı satmaya kalkarsak bedavaya vereceğiz desek bile zor ondan fatih hoca sol beke deneycektir bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2-3 transfer daha yapacağız demiş Fatih Terim.Acaba hangi bölgeleri kim gelecek.1 oyuncu genç ve geleceğe yatırım amaçlı yabancı bir oyuncu olur herhalde.Gidecek oyuncular kimler olacak bakalım.2-3 oyuncuyu kiralarız en az.

Formda değil çünkü,artık olmasını da beklemiyorum,düşünmüyorum.
    Bence bu yıl yeni kontrat yapılmalı ve maç başına eğilde gol başına 15.000 eur+2m garanti verilmeli ve eğer başarısız olursa direk fesh etme hakkımız olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    2-3 transfer daha yapacağız demiş Fatih Terim.Acaba hangi bölgeleri kim gelecek.1 oyuncu genç ve geleceğe yatırım amaçlı yabancı bir oyuncu olur herhalde.Gidecek oyuncular kimler olacak bakalım.2-3 oyuncuyu kiralarız en az.
    Melo + sol bek(Adriano) + hücuma dönük ortasaha diye düşünüyorum.

Yiğit ve Sercan kiralanabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence bu yıl yeni kontrat yapılmalı ve maç başına eğilde gol başına 15.000 eur+2m garanti verilmeli ve eğer başarısız olursa direk fesh etme hakkımız olmalı
    Zaten 6 tane forvet varken bu dediğin kumar olur resmen.Bu sezon bonservisi ile satma imkanımız doğmuşken niye sezon ortasında fesh edelim ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Melo + sol bek(Adriano) + hücuma dönük ortasaha diye düşünüyorum.

Yiğit ve Sercan kiralanabilir.
    Sol bek için Adriano'yu alırsak oynatmamız lazım abi Adriano varken Hakan Balta'nın oynaması tuhaf olur Büyük ihtimalle alınacak tüm oyuncular yabancı olacak ama ligte yabancı sınırı var maalesef o çok bozuyor işi.

Mesaj Yetkileri