CL Eleme maçlarını D-Smart verebiliyor ama eğer Fenerbahçe gruplara kalırsa 1 hafta Galatasaray'ın maçını 1 hafta Fenerbahçe'nin maçlarını vericek Star 2sini birden veremeyecek yani...Tabi kalırsa...Kalmazsa bizim 6 maçımızı da verecek Star...Aynı şey UEFA A.Liginde de geçerli...2 Takımımız olursa 1'ini verecek...
Galatasaray'la aynı sene Avrupa Ligi'nde oynadığımızda Galatasaray'ın 4 maçı bizim 2 maçımız verilmişti şifresiz. Aynı şeyin olacağından korkuyorum.
Çok ilginç bi ülkede yaşıyoruz abi kendi tuttuğumuz kendi ülkemizin takımlarını bize parayla izletiyolar messiyi cristiano ronaldoyu ntvden bedavaya izliyoruz buda ilginç
Maç yayınına ek olarak , 01.00'de FB TV tekrarını verecekmiş.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Netten D-smart linki bulabiliyormuyuz Digitürk bulunuyor ama hiç D-smart bakmamıştım.
Edit:hey gidi eski günler eskiden bütün maçlar şifresizdi ne güzel izliyorduk
d-smart harici kanallarda da gösterilebilir maç. o kanalların linkleri elbette bulunabilir. sonuçta en azından hazırlık maçlarını hukuken olmasa da insani olarak parasız izlemeye hakkımızın olduğunu düşünüyorum.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Aydın'ın Yenipazar İlçesi'ndeki Kapalı Cezaevi'nde yatan Demokrat Parti eski Genel Başkanı ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı ziyaret etti. Ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21012263.asp
Fatih Terim ziyaret edince gündem olmuştu, ateistler bunu da açıklasın.![]()
Türk futbolundaki isimlerin şu adama yakınlığı rahatsız edici hakikaten.
D-Smart nedir ya kapan git arkadaş digitürk kadar büyük değilsin olamayacaksın orda ciğerci kedisi gibi bana pay düşsün bende büyüyeyim diye bakınıyorsun böyle güzelim maçları alıyorsun hiç sevmiyorum şu d-smartı,umarım milyonlarca zarar eder batar gidersin kurucun beş parasız kalsın digitürkte çaycı olarak çalışsın![]()
Ligtv var bizdedsmart heryerde olmuyorki
![]()
inşallah bizim formalar da 120 falan olmaz gerçekten çok can sıkıcı 99 bile çokken zam gelmesi
d-smart'ım var ama nasıl izleyeceğim? euro futbol nerede?
(/s)
Yabancı ülkelerde forma fiyatları çok ucuz (yani bizimkilere göre) büyük takımların.
Bizim paraya göre niye hesaplıyorsunuz ki orda 115 euro bizim burda 115 tl gibi.
yeni sezon formaları değildir onlar ama adidas , nike - storelara gidip eski sezon formalarını burdakinden ucuza alabilirsiniz , onun dışında yeni sezon formaları 90-100 euro civarı genelde.
mesela milan'ın geçen seneki forması 120 euro muydu neydi , siyah yana kırmızı çizgili forması 50-60 euro arası birşeydi , ana forma , yan forma diye de değiştiğini gördüm =)
11imiz
Serkan-GG-Bekir-Serdar-Hasan Ali-Topal-Baroni-Kuyt-Stoch-Alex-Sow
Egemen ve Volkan'da oynasa tam gerçek kadromuz olacaktı.
Serkan ne alaka ya.
hazırlık maçı olmasına rağmen ideal bir kadroyla çıkmışız serkan dışında diğerleri ligde elbet oynucaktır
Serkan iyi uzandı ama çıkaramadı :S
Hasan ali şu yarım saatlik dilimde harika bi futbol ortaya koyuyor birde gol pozisyonuna girdi.Kuyt ise vasatı geçemedi şu ana kadar.
Kuyt çok top kaybediyor :S
Serkan iyi ya bu sezon eski günlerine döner umarım