1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Eskişehirspor - St. Johnstone | UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu İlk Maçı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Eskişehirspor, çok şanssız bir kura çekti; fakat seri başı olmadığı için zaten buna yakın bir takım gelecekti. Daha, dişine göre bir takım çekselerdi keşke.

St. Johnstone'yi yenerek ya da en azından yenilmeden elerler umarım ve ülke puanı kazandırarak giderler Marsilya eşleşmesine. Zira, oradan puan getireceklerini düşünmüyorum ben.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Eskişehiri merakla bekliyorum acaba nasıl takım oldular transfer döneminde bir Servet var kayda değer
    Eskişehirin transferlerine bayılıyorum. Son senelerdeki Dede , Servet , Batuhan(Bayağı oldu ama yeni açılıyor.) ve son olarak Mehmet Erkut Şentürk hem genç hem tecrübeli adamlar alıyorlar
    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Eskişehirspor, çok şanssız bir kura çekti; fakat seri başı olmadığı için zaten buna yakın bir takım gelecekti. Daha, dişine göre bir takım çekselerdi keşke.

St. Johnstone'yi yenerek ya da en azından yenilmeden elerler umarım ve ülke puanı kazandırarak giderler Marsilya eşleşmesine. Zira, oradan puan getireceklerini düşünmüyorum ben.
    Marsilya'ya karşı süpriz neden olmasın güçlüler Es-Es içerde kesinlikle kazanmak zorunda.

Mesaj Yetkileri