Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 247 sonuç

Konu: Kasımpaşa Transfer Haberleri | Veysel Sarı ve Ferhat Kiraz Kasımpaşa'da

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Uche imzayi atti, Kasimpasa ligin flas ekibi olabilir takim uyumu da saglanirsa. Ilk hafta maci GS ile, iyi mac olucak kesin :]

bu arada bu takim kume dustugu sene mali sikinti yuzunden devre arasi transfer bile yapmamis teknik direktoru de yollamisti, ne oldu da bu kadar transfer yapabiliyor bu takim. yoksa bu gelenler bedavaya mi geliyor, bu yonuyle de kasimpasa ilginc bir goruntu ciziyor. para nerden geldi, muamma. klube yakin olan varsa eger bu durumu bize aciklayabilir mi, merak konusu gercekten.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yönetim değişti Paşa'da Beşiktaş'ın yönetimi geldi Q7'yi falan getirenler yani...O yüzden normal bu adamlar hele bi başarı sağlansın gelecek sezon daha sağlamlarını alacaklar...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Q7 yi getirirlerse helal olsun onlara

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Oliech olmadıgı için Uche geldi. Güiza da isteniyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quaresma'yı alamazlar.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Uche aç susuz bir oyuncu bu sezon fark yaratır
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yönetim değişti Paşa'da Beşiktaş'ın yönetimi geldi Q7'yi falan getirenler yani...O yüzden normal bu adamlar hele bi başarı sağlansın gelecek sezon daha sağlamlarını alacaklar...
    Q7'yi getirenler, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'ydu. Bu, 'sözde Beşiktaşlılar'ın hiçbirinin alakası yok o transferle.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Q7 için bir yandan olur bir yandan olmaz diyorum. Okadar küçük klübe gitmek istemez ama İstanbuldaki düzeninide bırakmamak için kabul edebilir Stadlar bile yakın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kasımpaşa umarım bu transferlerin bedelini ileride ağır şekilde ödemez. jet hızıyla gelen zengin yönetim bir gün jet hızıyla kaçarsa ne olacak acaba ? gökçeklere benzetiyorum biraz umarım sonları aynı olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Kasımpaşa umarım bu transferlerin bedelini ileride ağır şekilde ödemez. jet hızıyla gelen zengin yönetim bir gün jet hızıyla kaçarsa ne olacak acaba ? gökçeklere benzetiyorum biraz umarım sonları aynı olmaz.
    kulübü satın almış hocam bunlar aynı şey değil bence

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bu sene lige biraz renk gelecek anlaşıldı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Facx View Post
    kulübü satın almış hocam bunlar aynı şey değil bence
    batarsa istanbulspor gibi amatöre düsürürler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Doğrusu şöyle; Arasında Beşiktaş'lı zengin iş adamları Turgay Ciner, İhsan Kalkavan, Mübariz Mansimov gibi isimlerin olduğu yeni bir yönetim geldi Kasımpaşa'nın başına.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Facx View Post
    mervan çelik te var devre arasında bize geliceği sezon sonunda da bursaya gidiceği konuşuluyodu
    Şimdi de Pescaraya imza atmış

Türkiye'de pek çok kulübün transfer listesinde ve takibinde olan Mervan Çelik'in menajeri Hasan Çetinkaya transfer haberini doğrulayarak, "Mervan için pek çok teklif geldi fakat reddettik. Trabzonspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Bursaspor bize tekliflerini sunmuştu. Bundesliga takımlarından bile teklifler geldi. Buna rağmen Pescara ile anlaştık." şeklinde konuştu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

menajeri tam bir para goz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kasımpaşada yönetim değiştiğin de ve yeni yönetim kurulduğunda isimler bir bakmıştım. Hepsi tanınmış zengin isimlerdi. Bu tip transferler bekliyordum ancak Ankaragücü gibi olmasın sonları.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ernst ile imzalanmış mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahh kasımpaşa ahh. Görecekler 2 yıl sonra hallerini. Oynatacak adamları dahi kalmayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kasımpaşa Ankaragücü gibi olmaz başbakan var arkalarında
    Last edited by William Rookwood : 22.Temmuz.2012 at 17:33 Reason: Başbakan olarak düzeltildi saygısızlık olmasın
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Q7 için bir yandan olur bir yandan olmaz diyorum. Okadar küçük klübe gitmek istemez ama İstanbuldaki düzeninide bırakmamak için kabul edebilir Stadlar bile yakın.
    Demek istediğim BJK'nin 2 milyon euro luk teklifini bile reddetmiş, Kasımpaşa onun istediği parayı veremez, Quaresma daha 29 yaşında, bitmiş bir oyuncudan bahsetmiyoruz sonuçta. Alabilirlerse yıldız olduğu takımı sırtlayabilecek kapasitede halen. Kiralama formülü her üç taraf içinde iyi bir çözüm olacaktır. Quaresma İstanbul'da kalacak, gelirinden birşey kaybetmeyecek, BJK gelir sağlamayacak belki ama yattığı yerde adama dünyanın parasınıda ödemeyecek, Kasımpaşa ise belkide sadece maaşını ödeyerek bir sezonluğuna bir yıldıza sahip olacak, bakarsınız herkes memnun kalır bonservisinide alır önümüzdeki sezon.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Demek istediğim BJK'nin 2 milyon euro luk teklifini bile reddetmiş, Kasımpaşa onun istediği parayı veremez, Quaresma daha 29 yaşında, bitmiş bir oyuncudan bahsetmiyoruz sonuçta. Alabilirlerse yıldız olduğu takımı sırtlayabilecek kapasitede halen. Kiralama formülü her üç taraf içinde iyi bir çözüm olacaktır. Quaresma İstanbul'da kalacak, gelirinden birşey kaybetmeyecek, BJK gelir sağlamayacak belki ama yattığı yerde adama dünyanın parasınıda ödemeyecek, Kasımpaşa ise belkide sadece maaşını ödeyerek bir sezonluğuna bir yıldıza sahip olacak, bakarsınız herkes memnun kalır bonservisinide alır önümüzdeki sezon.
    Bu, zor bir ihtimal; çünkü Quaresma'nın sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Bu yüzden, ya takımda tutup verim almaya çalışacaklar ya da bonservisiyle bir takıma satıp elden çıkarmaya bakacaklar. Kiralık formülü pek mümkün görünmüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sayet 1 yillik sözlesmesi kaldiysa bence quaresma yakinda bedavaya gider görürsünüz

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Uche ve Oliech kontra için uygun isimler.Kasımpaşa zor deplasman olacak bu sene.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Uche damga vurur bence bu yıla 15 20 gol aralığında olur en az, Kasımpaşa uyum sürecini hızlı geçerse daha da artar.Metin Diyadin beğendiğim bi teknik direktör arkasında durulursa bu takım baya iş yapar.

Diego ve Lugano'yla ilgileniyorlarmış. İki isim için de görüşmeler olumlu seyrediyormuş. Sağlam takım olacak Kasımpaşa.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Lugano yu kasımpaşa alırsa bizim yönetime iki çift lafım olur

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Lorik Cana19 View Post
    Diego ve Lugano'yla ilgileniyorlarmış. İki isim için de görüşmeler olumlu seyrediyormuş. Sağlam takım olacak Kasımpaşa.
    İhsan Kalkavan Beyefendi (!), Kasımpaşa için iyi olacak buyurmuşlar Diego transferi için! Lugano'dan bahsetmemiş ama, teesüf ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ernst Transferide Kesinlesmis Kasimpasanin.

ERNST: "SICAK BİR ORTAM"

Takıma katılalı üç gün olduğunu hatırlatan Ernst, "Daha çok yeniyim. Takımı henüz tam olarak tanıma fırsatım olmadı. Fit olmaya çalışıyorum. Burada bugünkü mevcut arkadaşlarla çok güzel ve sıcak bir ortamda çalışma yapıyoruz. Birkaç güne kadar bütün takım gelecek ve o zaman nasıl olacağını göreceğiz" dedi.

http://www.kasimpasaspor.org.tr/inde...epten-haberler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sportif direktörlük için Steve Mcmanaman'la görüşüyorlarmış bu sene Yılmaz Vural bile düşüremez Kasımpaşayı

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Drenthe'nin menejeri; "Drenthe konusunda Galatasaray ile bir temasımız olmadı. Daha önce Kayserispor ile bazı görüşmeler yaptık. Ancak bu görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadı. Şimdi ise Kasımpaşa yönetimiyle temas halindeyiz. Olası bir transfer konusundaki toplantılar sürüyor. Ancak basında yer alan Galatasaray-Drenthe haberleri gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri