-
21.Temmuz.2012, 02:55
Hey gidi.. Resmen 2013 geliyor. Ne de çabuk geçti. Sanki henüz dün sipariş verdim 2012'yi 
Bende yeni seriden bir kaç beklentimi söyleyeyim madem;
-Öncelikle korner olayı artık düzeltilmeli.
-Üst düzey oyunculara teklif götürdüğümüzde direk kırmızı çıkmasın, bir zahmet önce bir teklif sunabilelim hani belki fazla para veririz de adam parayı seçer değil mi ama?
-Lig, kupa şampiyonluklarında daha atraksiyonlu yazılar çıksın (madem Türkçe de geliyor daha da zevkli olur) Sadece ... takım şampiyon oldu cümlesi basit kaçıyor artık. Okumuyorum bile. Röportaj falan eklensin işte ne bileyim...
-Antrenman ile ilgili kesinlikle yenilikler bekliyorum. Oyunda çok basit kalıyor antrenman. Halbuki en can alıcı nokta.
-Maç motorunda oyuncu hareketleri ile ilgili yenilikler olabilir. Özellikle bu konuda beklentim çok yüksek. Artık sıkıldım. Hep tahmin ediyoruz atağın kimin olacağını (%90 oranında). Özellikle bir takım önemli bir atak yaptıktan sonra diğer takım topu kapınca maç motoru iptal oluyor zaman hızlı ilerliyor ve pozisyon yalan oluyor genellikle. Yani bu gibi pozisyonlarda karşı takımda gol atsın. Hiç olmuyor demiyorum ama daha fazla olmalı bu. Geliştirilmesi en çok gerekli şeylerden biri de bu kanaatindeyim.
Şimdilik aklıma bunlar geldi. Merakla bekliyoruz.
Mesaj Yetkileri