1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Ben FM13'te Bunu Geliştirmek İstiyorum!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Menejerlerin kendi teknik ekibi olsun. Eğer takım değiştireceksem personelimi de yanımda götürme imkanım olsun. Uzun süredir beraber oldukların zaten peşinden istifa ediyor ama böyle bi düzenleme daha güzel olur. Ayrıca başka kulüplere başkanlığa adaylığını koyanlar başarılı bir menejersen senle bağlantı kurup elini güçlendirmeye çalışsa falan. Oyunda o kadar çok eksik şey var ki.. MMO oyunları alıp başını giderken sürekli tekrar halinde giden FM umarım oyunun sosyal yönünü geliştirmeye başlar bir an önce.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Menejerlerin kendi teknik ekibi olsun. Eğer takım değiştireceksem personelimi de yanımda götürme imkanım olsun. Uzun süredir beraber oldukların zaten peşinden istifa ediyor ama böyle bi düzenleme daha güzel olur. Ayrıca başka kulüplere başkanlığa adaylığını koyanlar başarılı bir menejersen senle bağlantı kurup elini güçlendirmeye çalışsa falan. Oyunda o kadar çok eksik şey var ki.. MMO oyunları alıp başını giderken sürekli tekrar halinde giden FM umarım oyunun sosyal yönünü geliştirmeye başlar bir an önce.
    Ben gerçek hayatta da pek yanında teknik ekibi olan menajerler görmedim.En fazla yanlarında bir asistanları olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Fm 11'de ajax'ı yönetirken 3. sezonumda ayılma kararı alıp galatasaraya gitmiştim.yanımda frank de boeri görünce cidden çok şaşırmıştım onun favori personeli içinde olmayı başarırsanız geliyorlar sanırım.

Mesaj Yetkileri