1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Takımlarımızın Avrupa Kupaları'ndaki Rakipleri Belli Oldu!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bursaspor'da Batalla-Pinto gününde olmazsa her takıma karşı zorlanır, o kadar diyeyim Kağıt üstünde kolay kura görünüyor ama ben o kadar rahat değilim.
    Aynen bu turda bende Batalla-Pinto ikilisine güveniyorum. Rakip bu iki oyuncunun oyun içindeki varyasyonunu pek bilmediğinden -en azından ilk maç- önlem almayacaktır. Bursaspor ilk maçta voleyi vurdu vurdu yoksa ikinci maçta iş zora girer.

Eskişehirspor'un kaybecek bir şeyi yok çıkacak ve oynayacak, Geçen oynanan maçta çok tembihli oynadıklarından biraz durgun göründüler, Marsilya karşısında ya herro ya merro

Fenerbahçe içinse diyebilecek bir şeyim yok Fener'dir ne yapsa yeridir : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aynen bu turda bende Batalla-Pinto ikilisine güveniyorum. Rakip bu iki oyuncunun oyun içindeki varyasyonunu pek bilmediğinden -en azından ilk maç- önlem almayacaktır. Bursaspor ilk maçta voleyi vurdu vurdu yoksa ikinci maçta iş zora girer.

Eskişehirspor'un kaybecek bir şeyi yok çıkacak ve oynayacak, Geçen oynanan maçta çok tembihli oynadıklarından biraz durgun göründüler, Marsilya karşısında ya herro ya merro

Fenerbahçe içinse diyebilecek bir şeyim yok Fener'dir ne yapsa yeridir : )
    Bence bursa 2.maçta alıcak.İlk maçta izlenen kasetler , maçlar gereğince bu 2 oyuncu markaj altında kalacak bakılacakki birşeyleri yok 2.maç serbest kalıcaklar ve Bursa alacak 2.maçta.

Mesaj Yetkileri