1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Quaresma aklını başına toplar şartları kabul ederde kalırsa yılın transferi olabilir.
    O adam olmaz be kardeşim ya. Sezon başında bir iki hırslı hareketini görürüz ama 2-3 hafta sonra bildiğimiz Quaresma olur. Bunu hepimiz biliyoruz.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Daha iyisini alana kadar Quaresmadan iyisi yok yani Simao'yumu oynatacaksın yoksa Uğur Boral'ı mı ? Biraz feda ederse 1 sezon daha kalabilir takımda.Takımda gidecek onlarca kişi varken Quaresma niye ? Holosko , Simao , Almeida daha 5 tane daha rahat sayarım.
    Olcay'ı dün izledin mi? Ben çok beğendim şahsen. Quaresma'dan daha çok şey yapar gibi geliyor bana.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    ,Quaresma Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitmesini sağlamıştır 2 sezondur.
    O olmasa eminim onun yerine oynayan başka bir adam götürürdü. Bu sene büyük ihtimal olmayacak, o zaman görecek herkes bakalım eksikliğini hissediyormuyuz
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    O adam olmaz be kardeşim ya. Sezon başında bir iki hırslı hareketini görürüz ama 2-3 hafta sonra bildiğimiz Quaresma olur. Bunu hepimiz biliyoruz.

Olcay'ı dün izledin mi? Ben çok beğendim şahsen. Quaresma'dan daha çok şey yapar gibi geliyor bana.

O olmasa eminim onun yerine oynayan başka bir adam götürürdü. Bu sene büyük ihtimal olmayacak, o zaman görecek herkes bakalım eksikliğini hissediyormuyuz
    Yok izleme fırsatım olmadı.

Mesaj Yetkileri