teknik direktörün yetenekleri oyuna başlarken belirlenmeli bence..
yeni oyun açtığımızda oyun çeşitli senaryolarla bizim yeteneklerimizi ölçmeli öncelikle.. yaklaşık 8-10 maçlık bi deneme dönemi gibi..
fifa ve pes'in be a legend modlarına başlarken oyuncu deneme maçlarına çıkıyor ya aynen öyle işte..
mesela ilk yarıyı 2-0 geride kapatmış bi takımın maçına 2. yarıda dahil olup maçı çevir diyecek senaryo gereği.. ya da bi kupa maçının ikinci maçına gönderecek bizi teknik direktör olarak ve 0-0 yetiyor skoru koru diyecek. bu deneme sürecinde zorunlu röportajlar, oyuncu görüşmeleri, yönetimle iletişim vs. ile bu özelliklerimiz de ölçülecek. ve özelliklerimiz belirlenecek. eğer işsiz başladıysak bu özelliklerimize göre teklifler alacağız. potansiyel yeteneğimiz de buradan çıkacak sonuca göre belirlenecek.

bence fm'nin en büyük eksiklerinden biri budur.. hiç tecrübesi olmayan 25 yaşında bi teknik direktör premier lig takımından teklif alabiliyor işsiz başladıysa.. üstelik bütün yetenekleri 20 üzerinden 10 görünürken..çok saçma. potansiyel yetenek 200 görünüyor herkesin.
ya da buna alternatif olarak kariyer modu diye bişey eklenir.. asistan olarak başlarız oyuna. teknik direktör tatile çıktığında vs. kendimizi gösterme fırsatı yakalarız.
mevcut haliyle çok basit oluyor. seç bi takımı en kötü 5 sene sonra zirveye oynuyorsun, şampiyonlar ligi alıyorsun vs.. çoğu zaman 5 sene bile sürmüyor. ben blue square'den aldığım takımı her sene bi üst lige taşıyıp 5 sene sonra şampiyonlar ligi şampiyonu olamamalıyım..

bu işin çözülmesi lazım.. oyunun acilen zorlaşması lazım.. gerçekten taktik bilgisine sahip, adam yönetimi iyi adamlar başarılı olabilmeli.. atıyorum şu an dünyada binlerce teknik adam var ve bunların atıyorum %65i başarısız %20si idare eder %10u başarılı ve sadece %5i çok başarılıysa oyunda da buna yakın bi oran olmalı. bu da şansla değil yetenekle belirlenmeli..