Konu biraz dışına saptı benim asıl sormak istediğim adamın passing 20 ise her pası isabetli mi olur tarzı bi soru değildi, sade ve sadece oyuncunun decision özelliğine göre ona komut verip vermeme hakkında hangisi daha faydalı olur şeklinde bir beyin fırtınası yaşadım. Yani oyuncunun decision 20 ise çoğu zaman doğru kararı veriyodur o zaman ben ona sık sık uzaktan şut çek, ara pası at gibi komutlar vererek onu o işe şartlamasam daha iyi çünkü kendisi daha iyi bir karar verebilecektir şeklinde bir düşünceye kapılmıştım saolsunlar gerekli açıklamayı yaptılar, doğru seçim her zaman doğru değildir şeklinde, örneğin sizin pozisyon icabı ara pası atmanız gerekiyodur o pozisyonun doğru hamlesi budur, ama hesaba pası atacağınız adamı da katınca (örneğin pace ve acc 1 olan oyuncu) sizin seçiminiz doğru olmasına rağmen pasınız hatalı olabilir. halbuki oradaki kusur pası atanın değil öteki oyuncunun o pasa yetişecek kabiliyette olmamasıdır.
Ha eğer ki maç motorunda, pası atan oyuncunun decision özelliği, misalen pas atılacak oyuncunun da yeteneğini ölçüp ona göre hamle yaptırıyorsa, o zaman ben hale aynı fikirdeyim benim o adama komut vermem onu kötü yönde etkiler. Ancak bunun olduğunu sanmıyorum.
Çok kompleks oldu anlaşılması güç bir durum