1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Galatasaray | Kolla Kendini Avrupa

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Çok güzel bir kariyer oluyor, öncelikle gerçekçi. Transferleri ben de beğendim 2-3 tane kaliteli oyuncuyla Avrupa için ideal bir kadro kurmuş olursun.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Defansif Orta Sahaya Gerçekten Sağlam Bir Adam Almışsın Owen Hargreaves Senin Beklentini Boşa Çıkartmaz Bence Adriano Konusunda da Soru İşaretlerim Var Aydın Toscalı Martin Cottage İbrahim Öztürk Ve Uğur Uçarda Büyük Bir İhtimalle Rotasyon İçin Aldığını Düşünüyorum Transferler Fena Değil 2 Tane de Üst Düzey Oyuncu İle Sözleşme İmzalarsan Avrupada İyi Yerlere Gelmek İçten Bile Değil Başarılar Takibe Devam
    Hargreaves ve Adriano hakkındaki düşüncelerine katılıyorum.Martin Cottage ve İbrahim Öztürk'ü rotasyon için aldım. Aydın Toscalı'yı 11'de oynaması için almıştım ancak sen dedikten sonra o da rotasyon transferi odu. Uğur Uçar Sabri'nin yerine 11'de oynayacak.Avrupa'da illa ki başarı yakalamak istemiyorum. Gidebildiğim yere kadar giderim.

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Öncelikle şampiyonluğun için seni tebrik ederim. Transferleri de yine beğendim, orijinal adamlar.
    Çok sağol hocam. Senle aynı fikirde oluyoruz genellikle

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Çok güzel bir kariyer oluyor, öncelikle gerçekçi. Transferleri ben de beğendim 2-3 tane kaliteli oyuncuyla Avrupa için ideal bir kadro kurmuş olursun.
    Teşekkürler.

Transferde hareketli saatler yaşanıyor.

GİDENLER

Juan Pablo Pino 300 B karşılığında Boca kulübüne satıldı

Bogdan Stancu 500 B karşılığında St.Etienne kulübüne satıldı

Semih Kaya 18 B karşılığında Mersin İdman Yurdu kulübüne kiralandı

GELENLER

Fatih Tekke 150 B karşılığında Orduspor takımından transfer edildi.

Ferhat Öztorun 400 B karşılığında Bursaspor takımından transfer edildi.

Hakan Özmert 700 B karşılığında Orduspor takımından transfer edildi.

Eren Güngör 3.5 M € karşılığında Kayserispor takımından transfer edildi.

Takımımız hazırlık kampının ilk ayağını ABD'de gerçekleştirdi.

ABD kampında ilk maçta rakibimizi Eboue'nin güzel performansıyla rahat geçtik.

2. hazırlık maçımızda beklemediğimiz bir beraberlik aldık , hazırlık kampında skorlar değil oyuncuların kondisyon kazanması önemli

Maçı ilk yarıda bitirdik basit rakibimiz karşısında

ABD kampının son maçında rakibimizi zorlanmadan yendik

Yurt içi kampımızda önce İstanbul'da Karabükspor , Parma ve Bayern Münih'in katıldığı 1.Arena Kupası adlı hazırlık turnuvasına ev sahipliği yapacağız. Daha sonra Karşıyaka,Adanaspor ve Adana Demirspor ile hazırlık maçı yaparak kampı noktalayacağız.
    Last edited by burakdinc : 23.Temmuz.2012 at 17:06

Mesaj Yetkileri