Biraz ara veriyorum
Biraz ara veriyorum
Sezonuna kadar bütün maçlarımızı kazanıp Lech in maç kaybetmesini bekleyeceğiz...
An itibariyle ligde durum
Lech in kalan maçları
Ve bizim kalan maçlarımız
Catania maçı üzücü olmuş ama olsun lig ve kupada gidiş fena değil ligde geçersin Lech'i.
Kendi üstümüze düşeni bile yapamadık. Çok uğraştık ama olmadı. Böyle 1-2 maçta daha puan kaybedersek şampiyonluk yalan olur
Sezon sonu başkanla oturup konuşacağım yeni bir stad istieyeceğim. Hemen hemen her maçta ya full yada fulle yakın oluyor
Okoro düz koşulara başladı
Lech de berabere kaldı
Lech 48
biz 47
Legia 45
Şimdi kupa da yarıfinal maçı var 1. Ayak Wisla
Kariyere takip gelmemesinin sebebi bence biraz fazla mesaj atman olabilir 1600 küsür mesajın 1560 küsür mesajını sen yazmışsın zaten...Kirlilik yapma bence daha iyi olabilir bu arada gidişat çok iyi Lech'i alırız arkamıza umarım...
Skor çok daha farklı olabilirdi taki benim forvetler bencil olmasaydı. Bencil oynayan oyuncuya oldum olası sinir olurum hele ki cezasahasının içinde bencil olan deli eder beni. Sezon sonu hücum hattında bu doğrultuda operasyon yapılacak
Ben oynuyorum maçı hemen sonrasında atıyorum SS i bekleme falan yapınca karıştırırım diye atıyorum hemen
Resmen forvetler gol atmamak için elinden geleni yaptı. Kızmaya başladım. Bir maç daha böyle olursa değiştireceğim forvetleri
Lech galip. Fark 3 oldu
2 sene önce altyapıdan gelen 17lik Robert Piatrzak A takımla antrenmanlara katılıyor artık. 11 de ki forvetler ayağını denk alsın diye...
Böyle; an an yapınca daha heyecanlı oluyor ama konunun şeklini bozduğu da ortada, 3-4 maçı paket halinde yazsan önemli maçlarda diğer türlü postalasan çok daha iyi olur.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Doğru düzgün pozisyona bile giremedik. Neler oluyor bize anlamadım. Giderek uzaklaşıyoruz şampiyonluktan
Öyle daha düzgün olur tabii ama önemli bir turnuva maçı vs. olursa heyecanı dakika dakika aktarmak daha zevkli oluyor orası da ayrı bir durum tabii.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Kupa yarıfinal rövanş maçı
Tam bit gol düellosu vardı sahdada... İlk golü yiyince inceden bi korkmuştum eleneceğiz diye ama sonrasında ardı arkası gelmeyen ataklarımız ve gollerimiz yüzümü güldürdü. Maçta ilerleyen dakikalarda sonradan girer kendi imalatımız olan Piatrzak da kariyerinin ilk golünü attı o da ayrı bi güzellik. Adımızı finale yazdırdık
Kupa da final maçı öncesi genel olarak yedekler sahne aldı. Ancak genç yetenek Pietrzak dikkat çekmeye devam ediyor ve erkenden çıkardım. Final maçında sahada olacak
KUPA DA FİNAL HEYCANI
Bu kupayla kulüpteki statümüzde yükseldi
Kalan maçlarımız
SEZON BİTTİ
Şampiyonlar liginde 3. ön eleme turundan katılacağız.
Yılın kadrosu. Resmen Lech damga vurdu sezona tebrikler
En kibar takımlar
Gol kralları
Alt ligimiz... Bu sene pilot kulübümüz olan takım yanımıza geldi. Sözleşme kural gereği bitecek ve bizde yeni bir takım bulacağız