Bu Wesley çok değişik adam. Fener'in çok dikkat etmesi lazım.
Bu Wesley çok değişik adam. Fener'in çok dikkat etmesi lazım.
32 yaşındaymış bende genç sanıyordum.
Bi Alex sanırım bu arkadaş.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Wesley ilk maçta oynamayacakmış, cezalıymış.
Benim anlamadığım bu adam grubun 3. maçında kırmızı görmüş.4 maç mı ceza almış da sarkmış ta buraya ?
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yeni formalar bu Cuma günü tanıtılıyor.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...tm_medium=fbsk
Twitter çıktı mertlik bozuldu, nerede o eski heyecanla forma tanıtımının beklendiği günler.
İşte yeni sezon formalarımız ;
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...27384906_n.jpg
beklediğimden daha kötü çıktı formalar. Özellikle beyaz olanı. Belki gidip gördüğümüzde canlı canlı daha farklı gelebilir ama şu an ısınamadım. Chelsea'nin geçen sene barca macında giydiği beyaz formalarının aynını yaptırsak 10 numara olurdu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
yakından görmek lazım çubuklu uzaktan çok kötü duruyo , diğer ikisi güzel , çubuklu'nun lacivert'ine dokunulmamalıydı
çubuklunun üst lacivertleri koyu alt taraflar açık renk. muhtemelen ışık yüzünden fotoda böyle olmuştur. Koyudur yine hepsi. Ben beyaza salladım ama beyaz alacağım yine de![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Lacivert siyah olanın üst tarafında gariplik var gibi yanılıyor muyum ? türk bayrağı koyabiliyor muyuz ?
Fenerbahçe'nin formalarını da şahsen beğenemedim, tıpkı Galatasaray'ın formalarını beğenmediğim gibi. Takımlarımız artık klasikleşmiş ve aynı zamanda hoş olmayan formalar çıkartmak için sanki yarışıyorlar.![]()
sağdaki 2 forma güzel
Öyle gözükmesi Adidas logosu üstte olduğu için çok normal.
Çubuklunun tasarımı çok kötü, sembol bir forma, zaten en çok satan forma. Diğer 2 formayı istediğin gibi yap, fakat çubuklunun tasarımına dokunma yani.
Bunun dışında beyaz formayı beğendim fakat bir de Fenerium'dan gidip görmek lazım Mavi-Lacivert çubuklu da fena gözükmüyor.
Formalar belli olmadı sızdırıldı![]()
Kaç gün önce twitterda görüp buraya yazdığım formalarmış hakkaten.Yahu ne diye sızdırıyorlar o kadar öncesinden![]()
Ben her zaman klasik formalardan yana olmuşumdur, nasıl ki Galatasaray'ın en güzel forması parçalıysa Fenerbahçe'nin en güzel forması da çubukludur.
Bugün hazırlık maçımızda Kuyt forvet.Merak ediyorum iş yapıcak mı bugun.
Formaları sızdıran kişi şuan muhtemelen zevkten dört köşe olmuştur. Nasıl bir zevkse artık...
Ben de tam aynısını söyleyecektim. Daha önceki formalarda da aynı şeyi yapmışlardı. Bir türlü arma ve bayrak arası mesafeyi ayarlayamadılar.
Formaları pek beğenmedim, geçen seneki formalar çok daha güzeldi.
Bir turkuaz forma, bir arma forma gibi özgün tasarımlar olmamış bu sene.
Bende formaları beğenmedim.Çubuklu bile nedense pek hoş gelmedi gözüme.Sarı beyaz çubuklu, lacivert de tek renk çıksa hiç sıkıntı olmayacak da, hep kendini tekrar etmemek için ve her yıl forma satmak için ne yazıkki her sene tasarımlar değişiiyor.
Bence formalar arasında (resme göre) en güzeli beyaz olmuş. Sarı-Lacivert çubuklu klasik zaten ama diğer çubuklu hiç olmamış.
Screw you guys, I'm goin' home
yalnız bişey dikkatimi çekti bizim simgemiz parçalı bi normal sarı kırmızı parçalı yapıyoruz bi tanede kırmızı ve başka tonda kırmızı parçalı fenerbahçenin simgeside çubuklu bi normal sarı lacivert çubuklu bi tanede mavi lacivert çubuklu3. forma da ikimizde de beyaz
![]()
Beyaz forma hariç güzel olmuş.
Football is simple,but Football Manager is not
Kuyt süper arkadaşlar forvette harika paslar dağıtıyor duvar paslarıda dahil iyi bi görüntü çizdi şu ana kadar forvette
En sağdaki forma, ilk bakışta İnter formasını anımsattı bana.
Takim Cok Kotu alex defansa kadar gelip oyun kuruyor acilen bi emre tarzi bir oyuncu birde top yapan defans lazim , kuyt 1-2 pozisyonda iyiydi.