1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Bazı arkadaşlar diyor ki gençleştirme yapılacaktı hep ihtiyar adam alıyorlar nerde bu gençler bence eğer ki Samet Aybaba benim düşündüğüm gibi düşünüyorsa çok düzgün bir mantık ilerletiyor bu gençleştirme işi sonuçta hemen olacak birşey değil her mevkiye bir ihtiyar alırsın yanında bir genç koyarsın böylece hem ders alır hem maç tecrübesi kazanır 1 sene boyunca sonra gönderirsin ihtiyarları yavaş yavaş gençleri iyice adapte edersin bunun böyle yürümesi lazım.
    Gençleştirme olayı hikaye.O muhabbet Altınsay istifa ettikten sonra rafa kalktı.Samet Aybaba,eldeki imkanlar doğrultusunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmaya çalışıyor.Bu yüzden elde bir sürü stoper varken (bir çoğunun Beşiktaş için yeterlilikleri tartışılır) gidip Escude'yi aldırtıyor.Bakalım sonumuz ne olacak.İnşallah başarılı olur.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Gençleştirme olayı hikaye.O muhabbet Altınsay istifa ettikten sonra rafa kalktı.Samet Aybaba,eldeki imkanlar doğrultusunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmaya çalışıyor.Bu yüzden elde bir sürü stoper varken (bir çoğunun Beşiktaş için yeterlilikleri tartışılır) gidip Escude'yi aldırtıyor.Bakalım sonumuz ne olacak.İnşallah başarılı olur.
    O zaman sonunuz hayrolsun ben Samet Aybaba'dan birşey olacağını sanmıyorum açıkçası.

Mesaj Yetkileri