Yeni isimler takıma ne kadar çabuk adapte olurlarsa galibiyetler de o kadar çabuk gelmeye başlayacaktır abi.![]()
Transferler çok iyi geçen sezon kötü performans olmuş daha iyisi olacaktır.![]()
Bende bi Blackburn yapayım ya bu sefer kovulmam umarım.
Transferler beklediğim sansasyonelliikte değil.
Kesinlikle. Uyum sorunu yaşamayacağımızı düşünüyorum. İnşallah yanılmam.
Yaptığımız transferlerle bu sezon daha iddaalıyız.
Ben geçen seneyi özellikle ligde kötü geçirmeme rağmen zevk aldım. Blackburn yönetmesi en iyi takımlardan biri belki. Bence de aç.
Sansasyel transferden ziyade takım oyununa yatkın isimler almaya çalıştım. Zaten öyle sansasyonel isimler gelmeyi kabul etmiyor daha. Biraz daha zaman lazım.
TariboWest
İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sonuçlardan ziyade oynanan futbol gayet iyiydi. Umarım oynadığımız 6 maç takımın birbirine alışmasında etken olur ve sezona iyi bir başlangıç yaparız.
Sezona iyi başlangıç demişken fikstürümüz yine evlere şenlik. İlk 3 hafta Arsenal, Manchester United ve Manchester City ile oynayacağız...
TariboWest
Tamamdır abi , şampiyonuz.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
EPL 2. Hafta
Muhteşem bir galibiyet daha aldık ve liderlik koltuğuna oturmayı başardık. Kısa sürede ineceğimiz için keyfini çıkaralım biraz.
Başkan bu yaptığın olmadı hiç olmadı...
Radosav Petrovic başkanın teklifi kabul etmesiyle kulüpten ayrıldı. Yerine kiralık olarak gönderdiğim Amine Linganzi'yi geri çağırdım ve a takıma çıkardım.
İyi geceler...
TariboWest
Bu başkanların kafasına göre teklifi kabul etme olayına gıcık oluyorum ya.
İkinci sezona giriş mükemmel olmuş Ümit beklenen patlamayı bekliyoruz artık kardeşim![]()
Ve İngiltere'de Bir Transfer Dönemi Daha Sona Erdi. Kulüpler transfer sezonunda tam tamına 475 m € harcadılar.
Transfer sezonunun en dikkat çekici takımı ise transfere 104 m € harcayan Everton oldu. Villarreal'den 40 m € ya Guiseppe Rossi, 30 m € ya Real Madrid'den Fabio Coentrao'yu aldılar.
Ağustos ayının menejeri seçildik.
TariboWest
Tebrikler abi , devamı da gelir artık.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Açtım baktım Samba yok,transfer bütçesi 0 oyuncularda farklılık var işim zor dedim.kaydedip çıktım
Seona iyi başlamışsın.Şampiyonlar liginde yer alma hakkı kazanırsın herhalde bu sezon.
İlk sezon ilk 5 maçta galibiyet yoktu , şimdi ise mağlubiyet yok.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Hocam Arouca'dan BWM olarak verim alabiliyor musun?
Müthiş bir seri yakaladık abi , harika gidiyoruz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Valla helal, ne diyeyim.
EPL 16-17-18-19-20. Hafta
Puan Durumu
Ligteki ilk yenilgimizi Tottenham karşısında aldık. Şu ana kadar muazzam bir performans sergiledik. Umarım 2. yarıda da böyle devam ederiz. Bu arada transfer sezonu açıldı. Transfer yapmayı düşünmüyorum fakat elimizdeki isimleri tutmayı başaramazsak transfer yapabiliriz.
Şimdilik bu kadar. İyi geceler. Sahur vakti...
TariboWest