ertem şener @_ertemsener
Uğur Demirkırdı FB muhabirimiz ve DHA spor müdür yrd. "krasiç Diego cardozo kiessling haberleri asılsız" CNN'de söyledi
ertem şener @_ertemsener
Uğur Demirkırdı FB muhabirimiz ve DHA spor müdür yrd. "krasiç Diego cardozo kiessling haberleri asılsız" CNN'de söyledi
milan badelj için 4.5 milyon euro teklif yapmışız.
bu transferde rakibimiz hamburg. oyuncuyu milan rapaic önermiş.
(/s)
Badelj'yi alırsa Fener işte o zaman helal olsun derim. Harika transfer olur.
orta sahaya iyi olur
hamburgla anlaşmıştı zaten badelj sorun çıkmış , yani alsınlar şu adamı adama da kulübe de fazla para verip getirsinler , cuk diye oturur işte , illa isimli oyuncu olmasına gerek yok , böyle transferlerde ben daha çok heyecanlanıyorum.
Badelj'i gittiğim her takıma muhakkak alırım, en kötü ihtimalle rotasyonda kullanırım. Tam Fenerbahçe'nin işini görecek oyuncu.
Krasic'te yalanlama yok demi ?
Krasicte Yalanlama Şuanda yok Gibi
Bu saate kadar kulupten yalanlama gelirdi bence yalan olsa.
Football-italia'da çıkan habere göre krasic'de sıkıntı varmış istediği kontrat ile bizimki arasında fark varmış falan yazıyormuş. bazı yerlerde de krasic ile anlaşıldı juve ile pazarlık yapılıyor diyor hangisini inansak bilemedim.
Ligtv haberlerinde Aykut Kocaman,Salih'in performansından çok memnun olduğu için orta saha transferinin yapılmayabileceğini öne sürdü.
Belki orta saha için haberlerin kesilmesinin nedeni budur.Sağ açık ve stoper ile transfer kapatılabilir.Kuyt'ıda forvette düşünüyormuş.
Rolando gelmek istiyor , Kulübü 15 Milyon Euro`dan Aşşağıya düşmüyor.
Real Madrid'li yıldız futbolcu Lassana Diarra'nın menajeri Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'da. (Sabah)
Fenerbahçe yönetimi, Lassana Diarra ve menejeriyle büyük ölçüde anlaştı. Önümüzdeki saatlerde görüşmelerin başladığını KAP'a bildirecek. (Sabah)
Gomis için Olympique Lyonnais kulubu Futbolcu`yu Fenerbahçe`ye satmaya kararlı.Yöneticiler Gomis`i ikna ederlerse bu transfer için bitti diyebiliriz.
Fenerbahçe, Sneijder için Inter'e 15 Milyon Euro önerdi. Sneijder'e yıllık 3.8 Milyonn Euro teklif etti. via: @onlinespor
Ahmet Ercanlar: "Aziz Yildirim'in dondugu belli oluyor. Transferde akil oyunlari basladi...Siz saga bakarken soldan krose gelebilir..."
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Badelj haberi nerden çıktı link varmı
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Aziz Yildirim'a cok yakin bir kaynak: "Sow'a talip var.. Bonserviste anlasma saglanirsa Sow gidecek, Gomis gelecek.."
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Aziz Yildirim'a cok yakin bir kaynak: "Krasic transferi %95 oluyor.."
Sow en kötü alındığı fiyata satılmalı eğer satılcaksa.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Seten yine ortalığa sallamaya başlamış. Pek güvenilir bir kaynak değil, ama ciddiye alırsak Gomis bence yeterli değil.
Gomis ne ya aman gelmesin :S
Gomis Sow'dan iyi degil.
Sow ne kadara alınmıştı? Bir de maaşı ne kadar?
So what?
Saike
Ibrahim Seten, Ahmet Ercanlar her duyduğunu paylaşmasa daha sağlıklı olur.
Bu arada Krasic, Sneijder, Gomis, Diego, Cardozo ne alaka ya? Stoper ve Ortasaha transferleri bitti de ben mi kaçırdım?
Badelj'i Rapaiç önermişti fakat Rolando gibi onunda bize geleceğine inanmıyorum nedense..
"Lille Kulübü oyuncusu Moussa Sow'ın 2015-2016 sezon sonuna kadar sözleşme yapılmak üzere transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma çerçevesinde Lille Kulübüne 10.000.000 Avro bonservis bedeli, oyuncuya ise 2011-2012 sezonunun kalanı için 1.280.000 Avro, 2012-2013 sezonu için 3.400.000 Avro, 2013-2014 sozunu için 2.600.000 Avro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için ise 1.400.000 Avro garanti ücret ödenecektir."
Code:http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=183566
Bu sezon 3.4, seneye 2.6 ondan sonraki sene 1.4 nasıl bir maaş politikası bu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Evet Özgür,genelde tam tersi olur ama böylesi daha mantıklı aslında.Oyuncunun yatma riskini azaltıyorsun.Muhtemelen maç başı parası artıyordur garanti para düştükçe.
@Crazycat
Sağol dostum.![]()
So what?
Saike
Bence o sow un menajerinin işidiradam 1 yıl oynar gideriz demiştir , alabileceğimizi alalım diyerekten böyle bir sözleşme istenmiştir. Bizimkiler de yemistir
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sow'un yaşıyla alakalı olabilir mi o düşüşller acaba?Yaşını bilmiyor 30+ oluyorsa düşürmüşlerdir belki.
@GeNç KaRTaL
Rica ederim.
Ben şike olayıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum, sonuçta o alındığı zaman ne olduğu belli değildi. Ertesi sene ters bir durum olduğunda ve oyuncuyu satmak zorunda kaldıklarında oyuncu gittiğinden dolayı yıllık ücret de bir sorun teşkil etmeyecekti, tabii benimkisi sadece bir tahmin.
Fenerbahçe'ye yeni Portakal!
Everton ile Yobo transferi için bir türlü anlaşmaya varamayan Fenerbahçe'nin aynı takımdan Hollandalı John Heitinga ile ilgilendiği iddia edildi
21:30 | 24 Temmuz 2012
Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarından önce bir stoperi kadrosuna katmak istiyor.
İlk hedef olarak 2 sezondur kiralık olarak kadroda bulunan Joseph Yobo için Everton'la görüşen Fenerbahçe bu transferi bir türlü sonuca bağlayamadı. Bunun üzerine aynı ekipten, Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen John Heitinga gündeme geldi. İngiliz basının iddiasına göre Hollandalı stoper 4.5 Milyon Pound karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olabilir.