Sayfa 205 / 447 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
6,121 ile 6,150 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Benimde aklımdan geçmedi değil
    Mekan oynatıyo hocam

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yalan olmasın ? 4 tane gol atmışsın cehennem diyorsun komik

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Cehennem gibi gelmese neler yapacaktı kim bilir...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Krasic tamam iyi futbolcuda hangi mantıkla transfer etmeye çalışıyorlar.ayrıca 1 forvet ve 1 stoper alınacakmış.Fener'in ileri 4 lüsü Alex-Stoch-Kuyt-Sow olduğuna göre kuyt veya krasic'ten biri yedek olacak sakatlık v.b durumlar olmadığında.+ yıldız forvet transferi konuşuluyor oda geldiği gibi yedek veya 10 milyonluk sow yedek.topuz zaten sağda ve ortada oynayabiliyor.benim düşüncem emre tarzında hem ileri top taşıyabilecek hemde defansif yönü iyi olan bir oyuncu alınmalı.ama bu kesinlikle mehmet topal gibi top kesip kısa pas yapan lass veya alex gibi sadece ofansif özellikleri olan diego olmamalı..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Yalan olmasın ? 4 tane gol atmışsın cehennem diyorsun komik
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cehennem gibi gelmese neler yapacaktı kim bilir...
    noluyor ya?

tek cehennemi ali samiyen mi sandınız?
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hasan Ali gerçekten beni de çok şaşırttı.Dün harika oynadı.Hazırlık maçı olduğu için bişey denmemesi lazım belki ama girdiği pozisyonları atması lazımdı.İnşallah o yanını da geliştirir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    noluyor ya?

Merak etme renktas onlar kadikoyu cok iyi bilir
    Bu sene kupayi kadikoyde istemeleri de yillarin uzerlerinde biraktigi kadikoy cehennemi zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bence bizim stad rakibe hiç baskı kuramıyor yalnız 40 maçtırda yenilmiyoruz Kadıköyde

Dile kolay 2009-2010 sezonu 23.haftadan sonra
    2010-2011
    2011-2012

tek yenilgi yok stadımızda.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

O maçta çok kıytırık gitmişti be.Bursa karşısında 2-0dan 2-3 yenilmistik.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yine bazi "INSANLAR" yine yanlis anliyor okumadan etmeden hurra yukleniyorsunuz yahu adamlar diyorki cehennem gibi gelmese shevchenko 4"den fazla atar demisler cehennem gibi geldigi icin 4"de kalmis demisler yeter artik yahu her olayda olay cikartiyorsunuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arifim tutarsız yazmış arkadaşlar ama onu neden görmüyorsun ki ? Onları da severim bir şey demiyorum kendilerine ancak şaka kaldıracak sakinliğin kalmadığı şu ortamda şakayla karışık gereksiz söylemlerin olmaması gerekir şahsi kanaatimce. Farklı düşünen varsa saygı duyarım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında cehenmem olmasıyla 4 tane atmasının bir ilgisi yok.O zaman ki Shevchenko dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğu için ha cehennem ha cennet fark etmez oyununa bakardı.Baktı da zaten Stadın atmosferinden etkilenmiştir orası ayrı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Yine bazi "INSANLAR" yine yanlis anliyor okumadan etmeden hurra yukleniyorsunuz yahu adamlar diyorki cehennem gibi gelmese shevchenko 4"den fazla atar demisler cehennem gibi geldigi icin 4"de kalmis demisler yeter artik yahu her olayda olay cikartiyorsunuz
    Bi soze bakarim birde soyleyene bunu yazacak son kisi sensin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9819

Şu ürün çok tuhafıma gitti başka yerde görsem çakma derim.Çok acayip olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    noluyor ya?

Bir şeyi de doğru anlayın be kardeşim...Şevşenko haberine yalan diyorum ben sadece adam 4 gol atmış niye cehennem desinki tek cehennem ali sami yen falan dediğimiz mi var siz Fenerliler her şeyi BİR ŞEKİLDE Galatasaray'a çekiyorsunuz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Atmosferi begenmesi icin kötü mü oynaması gerek ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bir şeyi de doğru anlayın be kardeşim...Şevşenko haberine yalan diyorum ben sadece adam 4 gol atmış niye cehennem desinki tek cehennem ali sami yen falan dediğimiz mi var siz Fenerliler her şeyi BİR ŞEKİLDE Galatasaray'a çekiyorsunuz.
    Belkide atmosfer sevayi kamciladi neden negatif bakiyorsunuz olaya gs icin ayni tip haber ciktiginda hemen atliyorsunuz ama

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

girsinler girsinler 3-5 bilet fazladan satarız ekonomiye katkı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bunlara alışmak lazım artık.Bende onların rakiplerini tutuyorum.Kazandıkları kupayı bize mi kazanıyorlar ? Görüyoruz işte bizim UEFA kupamız var olayını. Bu her yerde böyledir milliyetçilik yapmaya gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Haberin doğru olduğuna inanmıyorum,inanmak istemiyorum.Böyle saçmalık olmaz.Eğer olur da öyle bir şey yaşanırsa.Ben oradakileri ne Galatasaraylı ne de Türk kabul ederim.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bunlara alışmak lazım artık.Bende onların rakiplerini tutuyorum.Kazandıkları kupayı bize mi kazanıyorlar ? Görüyoruz işte bizim UEFA kupamız var olayını. Bu her yerde böyledir milliyetçilik yapmaya gerek yok.
    olay burada bitiyor işte

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valla Turkiyede hersey olur daha once cok ornekleri var ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Haberin doğru olduğuna inanmıyorum,inanmak istemiyorum.Böyle saçmalık olmaz.Eğer olur da öyle bir şey yaşanırsa.Ben oradakileri ne Galatasaraylı ne de Türk kabul ederim.
    İlk defa olmuyor ki bu.Ali Samiyen kapalısı zamanında Gs-Fb maçında bizim Barcelona maçı sonrası nasıl ..... Barcelona diye bagırıyordu.Yani illa Gs'li ilan etmiyorsan böyle yapanları UA'yı Gs'li kabul etme.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İlk defa olmuyor ki bu.Ali Samiyen kapalısı zamanında Gs-Fb maçında bizim Barcelona maçı sonrası nasıl ..... Barcelona diye bagırıyordu .Yani illa Gs'li ilan etmiyorsan böyle yapanları UA'yı Gs'li kabul etme.
    Adamlar Vaslui tarafından bilet istiyorlar.Öyle şey mi olur ? Ona bakılırsa Beşiktaş'ın 8-0 ı ile de baya dalga geçildi.O zaman da yapmışlar bir hata ama gidip Barcelona tarafından bilet mi almış uA ? Senin gibi olamam ben.Milliyetçi duyguları ağır basan biriyim ben.Küçüklüğüm de Fenerbahçe yenilsin isterdim ama geçti o zamanlar.Sevilla maçında ben babamla birlikte sevindim.Chelsea maçında birlikte üzüldüm.Daha çok örnekleri var.
    Last edited by Nedvedmania : 24.Temmuz.2012 at 16:50 Reason: Kelimelerimize dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Uefa kupası final maçı öncesinde Arsenal diye tezahürat yapanlarda vardı, tam tersine maçı büyük coşkuyla izleyip Galatasaraylılar kadar sevinenler de. Genelleme yapmamak lazım. Milliyetçiyim diyen bir insan ayrım yapmamalı, futbol konusu olduğunda onu hariç tutmamalıdır bence. Fanatizm, renk düşmanlığı gözleri kör edebiliyor, ateş her gün körüklendiği sürece bizden bir yol olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Adamlar Vaslui tarafından bilet istiyorlar.Öyle şey mi olur ? Ona bakılırsa Beşiktaş'ın 8-0 ı ile de baya dalga geçildi.O zaman da yapmışlar bir hata ama gidip Barcelona tarafından bilet mi almış uA ? Senin gibi olamam ben.Milliyetçi duyguları ağır basan biriyim ben.Küçüklüğüm de Fenerbahçe yenilsin isterdim ama geçti o zamanlar.Sevilla maçında ben babamla birlikte sevindim.Chelsea maçında birlikte üzüldüm.Daha çok örnekleri var.
    Benim gibi ol diyen yok.Bilet almış veya almamış sonuçta görüsleri o rakibi tutuyorlar.Ve emin ol halen aynı.Böyle saçma şeylerde milliyetçilik olmaz.Bu dünyanın her yerinde böyledir.Fanatik bir Gs'li (UA'dakiler mesela) Fenerbahçe'yi ne kadar içten destekleyebilir ? Daha geçen hafta sövdükleri takımı ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim gibi ol diyen yok.Bilet almış veya almamış sonuçta görüsleri o rakibi tutuyorlar.Ve emin ol halen aynı.Böyle saçma şeylerde milliyetçilik olmaz.Bu dünyanın her yerinde böyledir.Bir Gs'li Fenerbahçe'yi ne kadar içten destekleyebilir ?
    Tamam sen destekleme kardeşim.Avrupa'da yabancı bir takımı destekleyeceğime kendi ülkemin takımını desteklerim.Futbol gibi uluslararası bir spor dalında Milliyetçilik elbet olmak zorunda.Sen sadece Fenerbahçe Cumhuriyeti'nde kısılıp kalırsın 2000'de Kopanhag'da ve Monaco'da Galatasaray'dan öte orada Türk Bayrağı'nın olduğunu da hatırlatırım.Siz kazanınca sadece kendi bayrağınızı dalgalandırırsınız o zaman

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yani illa Gs'li ilan etmiyorsan böyle yapanları UA'yı Gs'li kabul etme.
    Senin bu mantıkla u17 maçında Fenerbahçeli çocuklara saldıranlar gerçek Galatasaraylı, Galatasaray'lı kız voleybolculara saldıranlar da gerçek Fenerbahçeli oluyor yalnız.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Niye o zaman UEFA kupasını bize hava yapma amaçlı kullanıyorsunuz madem Türkiye'nin kupası ? Unutma biz Chelsea'ye elendigimizde UA tribünü yine 'Fenerbahçe'nin kısa metraj filmi bitti.Filmin sonu bizde ...' Diye pankart açtı.Kendimizi kandırmaya luzum yok.

Mesaj Yetkileri