1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bizim eski zamanlarımızda bize böyle davrananları ben destekleyemem.Diyiceksiniz ki genellemeye gerek yok.İyide tribünlerde hep aleyhe pankartlar açılıyor.Hiç Avrupa'da başarılar diye açılan pankart görmedim.Görsem genelleme yapmazdım.
    Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.
    Neyse herkes görür zaten bu sene Fenerbahçe'de ŞL'ye giderse.Atıyorum Gs kazansın Fb yenilsin makaraları görürsünüz. iş tam tersi olsun bu sefer Fenerliler makara yapar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Neyse herkes görür zaten bu sene Fenerbahçe'de ŞL'ye giderse.Atıyorum Gs kazansın Fb yenilsin makaraları görürsünüz. iş tam tersi olsun bu sefer Fenerliler makara yapar.
    Kendi adıma konuşayım Galatasaray yenildiğinde makara yapmam Avrupa maçı söz konusuysa.Fenerbahçe yenildiğinde makara yapan rakip takım taraftarı da benden arkadaşım diye söz etmesin
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri