Sayfa 81 / 220 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

  1. #2401
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Mami nin top sürüşü aynı Messi gibi. SoL ayağının içi iLe değiLde, dışı iLe sürüyor topu. Bu çok önemLi bir noktadır. TopLa giderken topu ayağın içi iLe değiLde, dışı iLe sürerseniz, normaLe göre daha fazLa bir ivme kazanıyorsunuz. DönüşLeriniz, topa hakimiyetiniz daha fazLa oLuyor. Bunun üzerine düşerek devam etmeLi.
    Aynısını yazacaktım abi. Top sürüşleri çok benziyor ve Muhammed de Messi'nin o anlık çalımlarından atabiliyor. Çok önemli bir özellik bu. Çok kısa bir süre içerisinde defansın belini kırıp o şutu çıkarmak kolay iş değil.

    Yıldızımız ol artık Mami zamanı geldi

  2. #2402
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Sadece pozisyona bakarsak, asisti yapan oyuncu rakip takımın sol beki gibi geldi bana, nasıl ıskalamış o topu öyle
    Evet doğru. Zaten güzel asist yaptı manasında değil de,kim olduğu anlaşılsın diye yazmıştım.

    Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Evet ismi Ümit Karaal , baya yetenekli ama fizik olarak daha çok güclenmesi lazim suan çok yetersiz.
    Ünal nereden çıktı ya. Doğru söylüyorsun,fiziği çok kötü ama daha gelişim çağında.İnşallah ileride parlar.
    So what?
    Saike

  3. #2403
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    So what?
    Saike

  4. #2404
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    McGregor İstanbul'a geldi..

  5. #2405
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    McGregor İstanbul'a geldi..
    Her yerde yazıyor; ama bir de görüntüsünü görebilseydik. Geldiğine dair bir fotoğraf yok ortalıkta.

  6. #2406
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    İstediğiniz görüntü olsun

    http://www.ligtv.com.tr/haber/mcgregor-istanbulda
    Screw you guys, I'm goin' home

  7. #2407
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Eyvallah, teşekkürler.

    Hadi hayırlısı.

  8. #2408
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    http://www.ntvspor.net/canliyayin

    canlı yayında Escude
    FM Gazetesi

  9. #2409
    Nesil
    2007
    Yer
    Adana
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6,566

    Default

    Tamer Kiran:Quaresma ve diğer isimleri elimizden çıkartmak istiyoruz..Takıma dönüşleri artık zor..
    (/s)

  10. #2410
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Yerinde bir karar Bu karardan geri dönüş olmaması beni çok mutlu ediyor. Quaresma'ya karşı olan bu görüşlerimde yalnız olmadığımı bilmek çok güzel. Özellikle teknik heyetle aynı fikirde olmam daha bir mutlu ediyor.

    Yalnız Tuncay Şanlı sorusuna net cevap vermedi geçiştirdi gibi geldi bana. Tuncay'ı ilerleyen günlerde Beşiktaş'ta görebiliriz.
    FM Gazetesi

  11. #2411
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

  12. #2412
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    Eğer bunlar doğruysa senin de karakterine selamlar olsun sayın aybaba.

  13. #2413
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,549

    Default

    Ayıp valla eğer doğruysa bu dedikleri.Antrenman malzemesi vermemek ne demek.



    "Bana yapılanlar utanç verici"

    26 Temmuz 2012 14:50 NTV Spor
    Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Q7, siyah-beyazlı kulüpte son zamanlarda yaşadıkları için, "Bana yapılanlar utanç verici" dedi.




    Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, NTV Spor Muhabiri Hakan Gündoğar'a özel açıklamalarda bulundu. Q7, siyah-beyazlı kulüpte son zamanlarda yaşadıkları için, "Bana yapılanlar utanç verici" dedi.

    "BENİMLE KİMSE KONUŞMADI"
    Kulübün kendisine yaklaşımının yanlış olduğunu ve kendisiyle hiçbir yöneticinin görüşmediğini ifade eden Ricardo Quaresma, "Beşiktaş’tan ayrılmak istemezdim, ancak kulübün bana yaklaşımı çok yanlıştı. Basında çıkan bir çok haber oldu. Kulübün benimle görüştüğü, indirim istedigi ve buna benzer haberler gerçeği yansıtmıyor. Benimle kimse konuşmadı. İndirim konusunu önceden konuşmamız lazımdı. Ben bugüne kadar kulübe hep yapıcı olmaya çalıştım, ancak kulüp aynı şekilde bana bir yaklaşım göstermedi" dedi.

    "AYBABA HAKKINDA YORUM YAPAMAM, TANIMIYORUM"

    Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Samet Aybaba'yı tanımadığını söyleyen Q7, "Bir şey düşünmüyorum, çünkü kendisini tanımıyorum. Tanımadığım, hiç konuşmadığım biri hakkında yorum yapamam. Ancak kendisi de beni tanımamasına rağmen bu kanıya nereden vardı bilemiyorum" diye konuştu.

    "BEŞİKTAŞ TARAFTARI, HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ TARAFTAR"
    İstanbul'a geldiği ilk günden bu yana kendisine destek olan siyah-beyazlı taraftara teşekkür eden Portekizli yıldız, "Bana gösterdikleri sevgi ve ilgi için çok teşekkür ediyorum. Geldiğim günden bu yana bana hep yakın davrandılar. Hayatımdaki en iyi taraftar diyebilirim. Onlara kalpten teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki; futbolu da bu taraftarın tezahüratları altında bırakayım. Ancak şu anki yönetim ve teknik direktor ile bunun mümkün olmadığını görüyoruz" ifadelerini kullandı.
    reklam


    "BANA YAPILANLAR UTANÇ VERİCİ"

    Son zamanlarda kendisine gösterilen tavrı hak etmediğini ve bu yapılanların utanç verici olduğunu dile getiren Quaresma, "Beşiktaş’ta geçirdiğim 2 sene içinde elimden gelenin hep fazlasını yapmaya çalıştım. Ancak takımdan ayrı çalışmayı, bu tavırları görmeyi hak ettiğimi düşünmüyorum. Ben böyle davranırken bir anda ne değişti bilmiyorum. Bu yapılanlar bence utanç verici. Antrenman için malzeme bile verilmiyor. Bazen 30 dakika antrenman malzemesi bekliyoruz. Tekrar ediyorum; bana yapılanlar utanç verici. Buradan tekrardan başta başkan Yıldırım Demirören'e ve eski yönetime bana gösterdikleri yakın ilgi ve alaka icin teşekkür ederim. Transfer konusunda ise bir açıklama yapmam doğru olmaz, bu işlerle menajerlerim ilgileniyor" diyerek sözlerini tamamladı.

  14. #2414
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    Adam kendi isteğiyle bırakıp gitsin diye yapılır bu yapılsa yapılsa. Beşiktaş camiasında böyle bir olay yaşandıysa hakikaten yapanları geçtim şahsım adına utanırım.

  15. #2415
    Nesil
    2009
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    883

    Default

    Yönetim çok acemi. Satılık denilen adamları üstüne para verip göndermek zorunda kalacaklar. Hepsinin kapı gibi sözleşmeleri var. Oyuncuyu kazanmak yerine silmeyi tercih ediyorlar. Şimdi Quaresma, Simao vb adamları elinden çıkaramazsan ne olacak? Ya adamlar sözleşme süreleri boyunca A2'de çalışıp paralarını alacaklar yada bütün alacaklarını fazlasıyla tahsis edip serbest kalacaklar. Kısacası "no-win situation".

    Steam ID: fotosuki


  16. #2416
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Bir futbolcu bu şekilde gönderilmez arkadaş! Edep var, kural var, futbolcu göndermenin de bir raconu var. Gerekli gereksiz açıklamalar yaparak piyasasını düşüremezsin sen bir futbolcunun bu şekilde. Bahsedilen isim de Quaresma üstelik. İnşallah, Quaresma bir sezon daha kalır Beşiktaş'ta sırf şu ağız ishali yöneticilere inat ve hepsi söylediklerini yutar; böylece Q7'yi de seve seve oynatmak zorunda kalırlar.

  17. #2417
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    5,885

    Default

    Yönetimden birisi Q7'nin açıklamalarına "Sahtekar Quaresma" şeklinde yanıt vermiş.

    Sonumuz hayrolsun...

  18. #2418
    Nesil
    2011
    Yer
    Adana
    Yaş
    36
    Mesajlar
    2,410

    Default

    Yaptığı her röportajda resim ekleyen malum site bu kez röportajdan resim eklememiş. ilginç. Sözde Mail yoluyla röportaj yapılmış.

    Quaresma'ya sahtekar diyen yöneticinin kullandığı üslup son derece yakışıksız buna katılıyorum ama açıklamasında yanlıştan çok doğrularda var. Quaresma eğer bu açıklamaları yaptıysa -ki ben haberin doğru olup olmadığından hala şüpheliyim Quaresma'da değişen hiç bir şey yok. Bal gibi de taraftara oynamış. Kendisine yapılanların utanç verici olduğunu söylemiş ama geçen sezon derbi maçından önce kasti olarak gördüğü kırmızı kart,hocayla kavgası ve parasını alamadığı için kulübe ihtarname çektiren bir oyuncunun bu sözleri sarf etmesi de şahsen bana göre komik. Şimdiye dek kulüpte kim istenmedi ise herkes yönetimi zan altında bırakacak açıklamalar yaptı gider ayak. Sağ olsun taraftarın çoğunluğu da her defasında oltaya gelerek bunları bir güzel şekilde yedi.

    Ayrıca Quaresma takımda kalırsa hırslanır diye düşünenler çok ciddi bir şekilde yanılıyorlar. Bence kendimizi kandırmaktan öteye gidemeyiz. Ha yönetiminde bu konuda hataları oldu ama daha 3 aylık yönetimden bahsediyoruz dimi. Dibe batmış bir takımın başına geçtiler sonuçta. Her fırsatta da eleştirilmez.

    Umarım kapı gibi sözleşmesi olan ve takıma hiç bir yararı olmayan oyuncularla en kısa sürede yollar ayrılır diye umuyorum. Yoksa bu saatten sonra bu oyuncuları kazanmak falan bunların olacağını hiç düşünmüyorum.

  19. #2419
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Yaptığı her röportajda resim ekleyen malum site bu kez röportajdan resim eklememiş. ilginç. Sözde Mail yoluyla röportaj yapılmış.

    Quaresma'ya sahtekar diyen yöneticinin kullandığı üslup son derece yakışıksız buna katılıyorum ama açıklamasında yanlıştan çok doğrularda var. Quaresma eğer bu açıklamaları yaptıysa -ki ben haberin doğru olup olmadığından hala şüpheliyim Quaresma'da değişen hiç bir şey yok. Bal gibi de taraftara oynamış. Kendisine yapılanların utanç verici olduğunu söylemiş ama geçen sezon derbi maçından önce kasti olarak gördüğü kırmızı kart,hocayla kavgası ve parasını alamadığı için kulübe ihtarname çektiren bir oyuncunun bu sözleri sarf etmesi de şahsen bana göre komik. Şimdiye dek kulüpte kim istenmedi ise herkes yönetimi zan altında bırakacak açıklamalar yaptı gider ayak. Sağ olsun taraftarın çoğunluğu da her defasında oltaya gelerek bunları bir güzel şekilde yedi.

    Ayrıca Quaresma takımda kalırsa hırslanır diye düşünenler çok ciddi bir şekilde yanılıyorlar. Bence kendimizi kandırmaktan öteye gidemeyiz. Ha yönetiminde bu konuda hataları oldu ama daha 3 aylık yönetimden bahsediyoruz dimi. Dibe batmış bir takımın başına geçtiler sonuçta. Her fırsatta da eleştirilmez.

    Umarım kapı gibi sözleşmesi olan ve takıma hiç bir yararı olmayan oyuncularla en kısa sürede yollar ayrılır diye umuyorum. Yoksa bu saatten sonra bu oyuncuları kazanmak falan bunların olacağını hiç düşünmüyorum.
    Ben, Q7'nin taraftara oynadığını düşünmüyorum. Q7 gelmeden önce, onun için sabahlara kadar nöbetler tutan da bu taraftardı 2 yıl önce. Geldi, taraftar ona aynı ilgiyi ve desteği yine verdi, Q7 de bu sevgiye karşılık vermeye çalıştı futboluyla olmasa da, söylemleriyle. Beyaz Nouma oldu yani, kısaca. Dediğim gibi, Q7'nin tribünlere oynadığını sanmıyorum. Öyleyse de zaten, Q7'yi çok yanlış yorumlamışım derim kendi adıma ve pişman olurum onu savunduğuma.

    Yine kendi adıma söyleyim; yönetimi her fırsatta eleştirmiyoruz. Sadece yaptıkları yanlıştan bahsediyoruz. Q7 kalır veya gider, elbette zamanı gelince o da gidecek; ama bir futbolcunun gidişi de bu şekilde olmamalı. Sen, elindeki futbolcuyu satmadan önce kötüleyip hakkında bir sürü rencide edici ve onur kırıcı şeyler söyleyip öyle mi yollarsın; yoksa onu belli bir fiyat üzerinden satış listesine koyup alıcısını mı beklersin? Yönetimin konu ile alakalı tutumunu çok yanlış buluyorum ben ve bunu eleştiriyorum şahsen.

    Son cümlene katılıyorum. Bu saatten sonra Q7 mümkün değil, kazanılamaz. Kalsa da verim alınamaz; ama ben yöneticilerin tavrına o kadar çok kızdım ki, Q7'nin 1 sezon daha kalmasını isterim şahsen. Henüz, Beşiktaş'tan resmen ayrılmamış, sözleşmeli futbolcusu için sürekli olarak bu kadar çok olumsuz sözler söylenmesi hiç yakışık almadı. Q7'nin de bir sabrı var doğal olarak ve o da bir yerde patladı.

  20. #2420
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,258

    Default

    Bir oda dolusu Beşiktaş forması. Bravo adama.


  21. #2421
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Yönetimin bu politikasıyla,Quaresma'yı en fazla,önümüzdeki sezon alacağı garanti parayı ödemeyerek elden çıkarabiliriz.Neyse,bu konularda pek yazasım gelmiyor doğrusu.8 senedir bıktım bu amatör yönetimlerden.

    Bu fotoğraftaki Forza'dan Kıvanç mı Mehmet abi?
    Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Temmuz.2012 at 02:51
    So what?
    Saike

  22. #2422
    Nesil
    2011
    Yer
    Adana
    Yaş
    36
    Mesajlar
    2,410

    Default

    @footballer33

    Yanlış anlaşılmasın bu konuda yönetimi tamamen haklı göstermeye çalışmıyorum. Yönetimin tutumu yanlış evet ama bir tek iş yönetimde bitmedi. Basında asılsız haberler yapıldı. Her şeyi çok iyi bilen taraftar bu haberlerin doğruluğunu bilip bilmeden her defasında 3 günlük yönetime salladı ve sallamaya devam ediyorlar. Yönetim kanalından da bir sürü açıklama yapıldı. Bu açıklamalara bile tepki gösterildi.

    Quaresma'nın yaptığı açıklamaların lamı cimi yok. Eğer ki cidden bu açıklamaları yaptıysa ben Quaresma'nın taraftara oynadığını ve yönetimi zan altında bıraktığını düşünüyorum ki zaten açıklamaların tamamını okuyan biri Quaresma'nın Beşiktaş'ı kafada bitirdiğini anlar. Başlık üzerinden eleştiren taraftarlar bile var. Ben Quaresma'nın Beşiktaş'ta mutlu olduğunu hiç düşünmüyorum. Başka bir ligde başka bir takımda kazanamayacağı maaşı kazanıyor Beşiktaş'ta ve bunun bilincinde. Kaldı ki Quaresma'nın geçmiş iki sezonda bir önceki mesajda neler yaptığını gördük. Quaresma bu açıklamaları yapmadan önce ilk önce aynaya baksa daha iyi olurmuş.

    Son olarak Quaresma'nın satılmaması için taraftarlar yürüyüş yapacakmış. Bu haber doğru mu ? Zamanında Yıldırım Demirören'in istifa etmesi için yürüyüş yapmayan taraftar grubu harbiden Quaresma satılmasın diye yürüyüş yapacaksa vay bu kulübün haline..
    Last edited by Mamadou : 27.Temmuz.2012 at 03:25

  23. #2423

    Default

    Quaresma gibi bir oyuncudan yararlanılmalıydı. Daha önce yararlanan yararlandı, Porto'da mükemmel işler yaptı, keza Beşiktaş'ta da mükkemmel oynadığı maçlar oldu. Bu zamana kadar talibinin çıkmaması elde kalacağını gösteriyor Quaresma bir yerlerde antrenman yapıp formunu korumalı, tesislerde şu anda oldukça huzursuzdur büyük bir olasılıkla, illaki bir talibi çıkacaktır. Ben avrupada orta düzey yada alt düzey bir takım çalıştırıyor olsam Quaresma'yı takımıma gözüm kapalı alırım, takımı sırtlar götürür belkide, yetenek ve potansiyel var. Üst düzey takımlarda iş yapamayacağını zaten daha önce çok kez gösterdi.
    Burak

  24. #2424
    Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus
    Yaş
    40
    Mesajlar
    5,258

    Default

    @Şemsi,
    Arkadaşı tanımıyorum, bilmiyorum kim olduğunu.

    @Meireles,
    Quaresma konusunda düşüncelerimi önceki mesajlarda belirttim, sen de kendi düşüncelerini belirttin. Sana göre taraftara oynuyor, bana göre gösterilen sevgiye karşılık veriyor. Diğer konularda da fikirlerimizi paylaştık. Aynı şeyleri söylemek istemiyorum. Öyle ya da böyle, seneye bu zamanlar Q7 olmayacak bu sene takımda kalsa bile. Her neyse artık.

    Gideceği için yürüyüş yapılacaksa, bence de çok abartılı olur o kadarı. O konuda, düşüncelerine katılıyorum.

  25. #2425
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    Quaresma'da büyük takımların büyük oyuncusu olacak yetenek var fakat onda eksik ya da fazla olan bir şey fazlasıyla olumsuz etkiliyor onu. Bu yüzdende küçük takımların büyük oyuncusu olabiliyor sadece. Burda söylediğim yanlış anlaşılmasın, kesinlikle Beşiktaş'ı küçümseme gibi bir şey söz konusu değil. Sadece Real Madrid, Barça gibi kulüplere göre konuştum ki nitekim bu sözümde küçük takım kategorisine Porto'da giriyor
    Screw you guys, I'm goin' home

  26. #2426
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Samet Aybaba gibi seyyah bir adamın eline Quaresma olan bir takım verirsen takımın Fernandes ile beraber en iyi oyuncusunu böyle manipüle eder.Hiç mi denemezsin be Aybaba ? Quaresma gibi her an patlama potansiyeli olan bir futbolcudan bu kadar kolay vazgeçilmemeliydi.En kötü 1 hafta hadi 1 hafta da değil 5 gün bir deneme süresi verirdin adama.İstekli görünürse hazırlık maçlarında oynatır kamptan sonra kararını verirdin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  27. #2427
    Nesil
    2007
    Yer
    34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,176

    Default

    Quaresma mutsuz, istenmediği bir yerde bulunuyor. Önünde iki seçenek var, ya terkedicek gemiyi, ya da kalıp Samet Aybaba'ya Quaresma'yı gösterecek.

    Eğer giderse, Rusya, Çin, Katar gibi ülkeler dışında hiç bir yerde bu parayı kazanamaz. Bu yüzden gitmesi biraz zor gibi ama genede giderse Beşiktaş bonservis bakımından gene zarara uğratılır, ancak zararın neresinden dönersen dön kârdır. Tabii bir de kulüp bulamadan sözleşme fesih etme gibi bir durumda var, böyle bir şeyin olmasını hiç istemem Beşiktaş adına.

    Kalırsa eğer, Beşiktaş sıkıntılı bir durumdayken ummadığı bir avrupa kupaları şansını getirebilir. Mevkileri farklı da olsa Muhammet'e katkıları bile olabilir. Kısacası kalırsa yıldız olarak geldiği Beşiktaş'ta gerçekten yıldız olabilir. Ama bu da zor bir ihtimal, önce Samet Aybaba'yla barışması gerekiyor, Beşiktaş yöneticilerinin tüm söylediklerini yutması gerekiyor.

  28. #2428
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    42
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Ben Quaresma ile ilgili iradenin Samet Aybaba'da olduğunu sanmıyorum. Bence tamamen yönetimin tasarrufu bu olanlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  29. #2429
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Alalım iste su adamı .. Artık bonservis de vermeyiz yoksa baslarına kalacak. Q7 ye de 2-2.5 ver yıllık , al iste
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  30. #2430
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    Sag kanatta Volkanin yerine Q7 olmasini tercih ederim.Keske birsey olsada bize gelse.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •