Muhammed'in golde asisti yapan Ünal 16 yaşında bu arada.Sol bek oynuyor.Baya yetenekliymiş diyorlar.
So what? Saike
Originally Posted by GeNç KaRTaL Muhammed'in golde asisti yapan Ünal 16 yaşında bu arada.Sol bek oynuyor.Baya yetenekliymiş diyorlar. Sadece pozisyona bakarsak, asisti yapan oyuncu rakip takımın sol beki gibi geldi bana, nasıl ıskalamış o topu öyle
Originally Posted by GeNç KaRTaL Muhammed'in golde asisti yapan Ünal 16 yaşında bu arada.Sol bek oynuyor.Baya yetenekliymiş diyorlar. Evet ismi Ümit Karaal , baya yetenekli ama fizik olarak daha çok güclenmesi lazim suan çok yetersiz.
Originally Posted by Estranged Sadece pozisyona bakarsak, asisti yapan oyuncu rakip takımın sol beki gibi geldi bana, nasıl ıskalamış o topu öyle Evet doğru. Zaten güzel asist yaptı manasında değil de,kim olduğu anlaşılsın diye yazmıştım. Originally Posted by besiktas1903 Evet ismi Ümit Karaal , baya yetenekli ama fizik olarak daha çok güclenmesi lazim suan çok yetersiz. Ünal nereden çıktı ya. Doğru söylüyorsun,fiziği çok kötü ama daha gelişim çağında.İnşallah ileride parlar.
Forum Rules