Transfer Geçmişimiz
Çok büyük paralar harcanmadan da başarının yakalanabileceğini göstermek istiyorum.
Transfer Geçmişimiz
Çok büyük paralar harcanmadan da başarının yakalanabileceğini göstermek istiyorum.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Transferler süper.![]()
Yeni kayıt oldum ama kariyerini baştan sonuna kadar her gün takip ettim transferler çok iyi ücretleri ise mükemmel ben Bassong'u 5M € alıyordum normalde![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Transferler çok iyi üstüne çok iyi para kazanmışız Recebim çok başarılı olacağız bence...
Acaba son bulacak mı ?
Gerçekçi bir transfer yapayım dedim ama karar veremedim. Diego için siz ne dersiniz ?
Last edited by Legendary : 25.Temmuz.2012 at 23:04
Nam-ı diğer [Rec]ep
ben olsam almam Recep Coutinho yerini rahatça doldurur onun yerine forvete takviye daha iyi gelicektir
Forvet için de Vela , Macheda , Bienvenu ve Semih var.Kadrom geniş ama Diego'ya olumlu yaklaşıyorum.Önümüzdeki sezon Coutinho olmayacak , büyük ihtimalle Alex de.Diego önümüzdeki sezon değerlenirse çok pişman olurum.Ayrıca Coutinho sol açık olarak da oynayabiliyor o yüzden çok sıcak bakıyorum Diego'ya.
Nam-ı diğer [Rec]ep
yıllık vericeğin paraya bağlı zaten coutinho fazla gelişmiyor diego iyidir
Bence vela'yı forvet yerine kanattan kullanmanı önericem ama sen bilirsin genede Bienvenu ve Semih'le olacak iş değil![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Vallahi Diego'yu kaçırma derim .
Nam-ı diğer [Rec]ep
Hocam elinde çok fazla AMC oldu en azından birini gönder bence kariyer harika gidiyor ; Ezeli rekabet ebedi dostluk bende bir Galatasaray kariyeri açmayı düşünüyorum , bir şevk getirdin içime teşekkürler![]()
Hocam ikisi zaten sezon sonu yolcu olacak.Alex her sezon biraz daha gençleşiyor ama bu sezon neler yapar bilemiyorum.Coutinho ve Lodeiro da çok gençler.Diego tecrübeli ve yetenekli bir oyuncu.Takımı taşıyacaktır.Ezeli rekabet , ebedi dostluk.Bekliyoruz kariyerini.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Süper oldu !![]()
En iyi oynayacapı pozisyona bak ona göre oynat uçurur.![]()
Takımın birbirine alışması açısından iyi bir kamp geçirdik.Maç sonuçlarına fazla takılmamak lazım.
Sezona kupayla başlamak bütün takıma moral verdi.Umarım sezonu başladığımız gibi yine kupayla hatta kupalarla bitirebiliriz.
Nam-ı diğer [Rec]ep
Onu kast etmedimOynatacağın rolü
![]()