Quote Originally Posted by futureless View Post
Tebrik ederim abi 55 puan gibi bir şey düşünmüştüm ben ama sen 60'ı da devirmişsin Avrupa Ligi'nde gruplara kalsak mükemmel olur. Zor evet, ama neden olmasın İnşallah biraz bütçe verir yönetim.
Bütçenin fotosunu yayınladım kardeşim fena değil gibi yine free lerden gidicez bütçeyi sıfırlayıp maaşa mı kaydırsam diye düşünüyorum..

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
Tebrik ederim.Serbest kalacak veteran futbolcular ile avrupa'da puan alabiliriz.Genç isimlerle denedim pek bir başarı olmuyor.Ligi çok iyi yerde bitirmişiz.Tebrik eder devamını dilerim.
Bakıcaz Afrika pazarından biraz kopup G.amerika ya yönlenicem biraz zaten 1 veya 2 tane iyi yabancı alıcam gerisi Türk takviye olacak bir de zaten sezon ortası anlaştığım isimler var Çok transfer olmayacak yani..

Quote Originally Posted by Abazhanzo View Post
abi tebrikler akşamları forumda olmuyorum ortalığı yıkmışsın gene, artık çıtayı yükselttin seneye en az 3. lük isteriz
belki yapıyorsundur bilemiycem de bi önerim olucak. sezon bittiği gibi mayıs sonu, oyunun notebook kısmından kendime not oluşturuyorum. takımın hangi mevkisine kaç oyuncu lazım maximum ne kadar para harcayabilrim, bir de gönderebileceğim oyuncular tahmini satış bedellerini yazıyorum. sağlam bir oyuncu araması yaptıktan takviye gereken mevkiler için aday isimleri o dosyaya ekleyip haftalık hatırlatma koyuyorum. bu sayede transferde ne durumudayım devamlı gözümün önüne geliyor. aniden balıklama yaptığım tekliflerle (eskiden çok yapıyorudum ) kadronun şişmesini önlüyorum. takımnın için tam geçiş yılı olucak kaliteli transferler isteriz
Güzel taktik kardeşim çöplük konusunda haklısın orta saha çok şişmiş elimde