1 ile 30 arası toplam 1929 sonuç

Konu: Karşıyakalı'nın Serüveni Ada'da Devam Ediyor [ 35 1/2 Karşıyaka-Man Utd 11. Sezon ]

Hybrid View

Hocam baştan beri takip ediyorum, yazmak bugüne kısmetmiş gayet güzel ve heyecanlı bir kariyer Avrupada başarılar dilerim . 6 yabancı oynatabildiğimiz düşünülürse kaleciyi yerliden yana kullanmak mantıklı olan

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kingmajesty700 View Post
    Kaleciler fena değil, Türkiye'de benim tercihim genelde yerli kaleci olmuştur, bencede kaleciyi yerli yapıp kontenjanı diğer bölgelere vermen daha iyi olur gibi.
    Quote Originally Posted by futureless View Post
    Abi bence de yerli kalecileri alıp yabancıyı yolla. Kalede kullanma yabancı hakkını.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Abi 2 gündür internet yoktu takip edemedim şimdi baktım da Avrupa'da gitmişsin hayırlı olsun.Kaleci olarak da Ömer Kahveci'yi kullan bence de.Yine kaliteli yabancı transferleri bekliyorum senden.
    Quote Originally Posted by mumya71 View Post
    Hocam baştan beri takip ediyorum, yazmak bugüne kısmetmiş gayet güzel ve heyecanlı bir kariyer Avrupada başarılar dilerim . 6 yabancı oynatabildiğimiz düşünülürse kaleciyi yerliden yana kullanmak mantıklı olan

Dediğiniz gibi yerli olmasını bende çok istiyorum ama tam anlamıyla yetişmeleri için biraz daha zaman var. Kararsız kaldım

Mesaj Yetkileri