1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Turksportal Radyo

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sadece müzik çalıp arada bir iki kelime etmekle radyonun ömrü sadece birkaç gün olur.İlgi çekici,değişik şeyler yapmak lazım.Atıyorum iki kişi canlı yayında iddaa programı yapabilir.Forumda iddaa oynayan çok.Hem keyifli olur hem oynayanlara yardımcı olabilir.Daha sonra iki kişilk bir oyuncu tartışma programı olabilir.FM'deki oyuncularla,genç yeteneklerle ilgili bilgi alışverişi yapılabilir,forumda sorulan sorulara radyo üzerinden cevaplar verilebilir.Yine iki kişi taktik programı yapıp püf noktaları konuşabilir vs vs. böyle uzar gider.Yapılabilecek birçok şey var.Bence bunlar yapılırsa radyonun izleyici oranı da yüksek olur.Geceleri de farklı farklı türkü gecesi,rock gecesi vs. yapılır herkese hitap eder radyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sadece müzik çalıp arada bir iki kelime etmekle radyonun ömrü sadece birkaç gün olur.İlgi çekici,değişik şeyler yapmak lazım.Atıyorum iki kişi canlı yayında iddaa programı yapabilir.Forumda iddaa oynayan çok.Hem keyifli olur hem oynayanlara yardımcı olabilir.Daha sonra iki kişilk bir oyuncu tartışma programı olabilir.FM'deki oyuncularla,genç yeteneklerle ilgili bilgi alışverişi yapılabilir,forumda sorulan sorulara radyo üzerinden cevaplar verilebilir.Yine iki kişi taktik programı yapıp püf noktaları konuşabilir vs vs. böyle uzar gider.Yapılabilecek birçok şey var.Bence bunlar yapılırsa radyonun izleyici oranı da yüksek olur.Geceleri de farklı farklı türkü gecesi,rock gecesi vs. yapılır herkese hitap eder radyo.

Amacımız izleyici değilde dinleyiciyi artırmak Aygüncüm

Ama söylediklerinde haklı olabilirsiniz ancak bu söyledikleriniz Alem FM'de bile yok

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Amacımız izleyici değilde dinleyiciyi artırmak Aygüncüm

Ama söylediklerinde haklı olabilirsiniz ancak bu söyledikleriniz Alem FM'de bile yok

Radyo mu dinlediğim var yanlış yazmışım

Bizde olsun farkımız olsun abi Zaten ortalıkta bir sürü radyo var çalınan müzikler hemen hemen aynı.Sadece müzik falan olursa ben açıp dinlemem şahsen.Ama farklı şeyler olursa dinlerim.Bu radyoyu diğer radyolarla bir tutmak yanlış olur.Burası bir FM forumu ve kendine has bazı farklı şeyleri olmalı bence radyoda

Mesaj Yetkileri