Transferler bomba gibi olmuş.Volkan Yaman serbest kalmasa daha iyi olurdu ama hayırlısı.Avrupa'da neler yapacağını merakla bekliyorum bu arada![]()
Transferler bomba gibi olmuş.Volkan Yaman serbest kalmasa daha iyi olurdu ama hayırlısı.Avrupa'da neler yapacağını merakla bekliyorum bu arada![]()
Transferde yerlilerden ordu kurmuşuz çoğuda kaliteli ve potansiyelli oyuncular.
Ligde şampiyonuz , Avrupa'da başarı ne zaman gelecek ?![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Ferhat Öztorun daha iyi Volkan Yaman'a göre ayrıca Caner Erkin'i de oynatabilirim zaman zaman sol bek.. Avrupa için geniş kadro kurduk
Yabancı sınırı olduğu için bu sezon yerli ağırlıklı çalıştık
Hedef yok RecebimmSpontaneee
![]()
Formalar çok güzel olmuş bence.
transferler yakıyo hocamsende bu sene türkiye yi yak avrupa da en az çeyrek final isteruk
![]()
Otelul olmasın diyecektim ama olsun biz geçeriz.
Otelul'u rahat geçeriz de bir sonraki tur sakat bence.
Otelul'u çok rahat geçmişiz.Umut iyi olmuş.Saint-Etienne'di geçeriz diye düşünüyorum.
SaintEtienne'ide geçtikmi gruplardayız, aman dikkat S.Etienne uyuyan dev ters işler yapabilirler, inşallah sorun yaşamayız.
Saint-Etienne zorlu rakip ama bu takviyelerle geçebiliriz bence.Umut Bulut bomba gibi olmuş bu arada.
Hocam naaptın milli takıma çevirmişsin resmen Karşıyaka'yıBaşarılarının devamını dilerim ama Saint Ettienne çok feci takım...
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Kadro harika olmuş,yalnız formalar güzel hoşda logolar çok büyük olmuş sankiFransa takımını geçeriz
![]()
Kötü maç olmuş ama buda bir tecrübe .![]()
2-0 yenilmiş olsak da henüz daha hiçbir şey bitmedi bence.Çevirebiliriz 2.maçı![]()
Artık rovanşta kafa biraz rahat olacak kaybedecek bişe yok, yürü ya kulum deyip hücum futbolu oynarız, tabi sonucu hezimette olabilir![]()
2-0 yenilmişiz ama ligde kasıp kavururuz ortalığı...