2. HAFTA
İŞTE BU KADARR!!! Fenerbahçe'yle birlikte en belalı takımımız olan Galatasaray'ı da deplasmanda mağlup ederek mükemmel bir iş başarıyoruz!! Her maç kaleye etten duvar ören, altıpastan zıbandığımız topları bile yumuşak bir geri pasmışçasına rahatlıkla tutan Muslera bu sefer karşımızda diz çöktü! Skor 2-0'dan 2-2'ye gelince moralim yine dibe vurdu ancak Caner'in muhteşem, alkışlanacak asistinde Odita topu boş kaleye yuvarladı ve böyle önemli bir deplasmandan 3 puanla dönmüş olduk. Fakat beni esas sevinçten haykırtan gelişme, Fenerbahçe'nin evinde Trabzonspor'a 1-2 yenilmesi oldu!! Bitime tam 4 hafta kala 5 puan farkla liderlik koltuğundayız!!!!!!!!!
Böylesine zor bir deplasmanda bu kadar rahat bir oyun oynayabileceğimizi hiç beklemiyordum. Rakip son 8 haftada yenilgi yüzü görmemiş Trabzonspor değil de ligden düşmemek için çırpınan bir Anadolu kulübüydü sanki. Nefis bir futbol oynayarak ve futbolun en net skorunu alarak bitime 3 hafta kala 2. Fenerbahçe'yle aramızdaki puan farkını koruduk. Galatasaray'ın da Fenerbahçe'ye yenilmesiyle biz ve Fenerbahçe dışındaki 2 takımın şampiyonluk şansı kalmadı. 2.'liği garantiledik yani.
Süper Lig'deki ilk senemizde de böyle mükemmel bir Play-Off performansı göstermiştik. İlk 4 maçımızın hepsini kazanıp liderliğe oturmuştuk, son maça da lider girmiştik ancak sahamızda Galatasaray'a 2-0 yenilince son maçta şampiyonluğu kaçırmıştık. Umarım bu sene de öyle bir travma olmaz. Eğer öyle bir şey olursa üst üste 3. senemizde de 2. olmuş olacağız ki bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum