adamın tatili bitmiştir, juve'ye dönüyordur.
şimdilik normal olan bu.
adamın tatili bitmiştir, juve'ye dönüyordur.
şimdilik normal olan bu.
(/s)
Arkadaş bi hazırlık maçını da izleyelim yaMelo adım adım geliyorum diyor işte
![]()
Galatasaray’ın Özel Maç Programı
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, 2012-2013 sezonu hazırlıkları kapsamında Slovenya PrvaLiga takımlarından NK Olimpija Ljubljana ve İtalya Serie-A’da mücadele eden SS Lazio ile birer özel maç yapacak.
Takımımız, ilk olarak 1 Ağustos 2012 Çarşamba günü Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. Ljubljana'daki Stozice Arena’da gerçekleşecek dostluk maçı, TSİ 21.00’de oynanacak. Galatasaray’ın ikinci hazırlık maçındaki rakibi ise Serie-A takımı SS Lazio olacak. İzmir Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma, 4 Ağustos 2012 Cumartesi günü, saat 22.00’de başlayacak.
Galatasaray, ayrıca 8 Ağustos 2012 Çarşamba akşamı saat 22.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da Fiorentina ile bir dostluk maçı yapacak.
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/14044.php
GOL Burak Yılmaz ' Galatasaray 1-0 Konyaspor
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gol Selcuk inan 2-0
Adını telaffuz edemediğim takımla Arenada oynuyoruz da Lazio'yla niye İzmir'de oynuyoruzİzmirliler için iyi olacaktır ama Arena'da iyi bir takımla açılışı yapsak güzel olurdu.
Ekin yilmaz : İlk gol asist necati abiden burak attı,ikinci gol aydını dusurduler sari kart oldu ve selcuk herzamanki gibi firikikten golunu atti![]()
@Aygün
Olum sen iyi misin la bugünNe TT Arena'sı ?
''...Ljubljana'daki Stozice Arena...''
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Lazio maci izmirde Fiorentina maci arena da
Burak ilk golünü attı![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galatasaray 3
Konyaspor 0
Gol Burak Yılmaz / Selçuk İnan / Umut Bulut
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Galatasaray 6
Konyaspor 1
Gol Burak Yılmaz / Selçuk İnan / Umut Bulut 3 / Sercan Yıldırım
Gol İsmail
Maç Sona Erdi.
Last edited by hakan769 : 27.Temmuz.2012 at 20:54
Umut umut veriyor şimdiden.Umarım böyle devam eder.
6-1 lik konya macinda sercanda sanki gelisme var gibiydi
Sercan her maç attı sanırım.![]()
izlemeyenler vardir ozeti ;
[YOUTUBE="jEJ9cI6Ymjg"]galatasaray-konya[/YOUTUBE]
İzmire geliyor Galatasaray, iyi oldu buuuuu..
Sercan baya iyimiş kamptada zaten Fatih hoca şans verecektir
Umut ve Burak'ın kanat olarak kullanılabildiği takımda forvetlere Elmander,Umut,Sercan dersek Sercan'ın takımda kalma olasılığı çok yüksek.Engin ve Emre orta sahanın ortasında oynayabiliyorlar.O değilde hem adam hem pozisyon bakımından acaip alternatifli bir kadromuz var yahu![]()
o degil maçın başındaki o pres ne yavbi hazırlık maçı için süper valla gelecek açısından gümbür gümbür geliyoruz
Bir tek o kaldı ; Felipe Melo !
#MELO'disiz Şarkı Olmaz !
Eboue'ye bak zorla arabasını veriyor
Yerli oyunculardan da devamlı bir şeyler öğreniyorsun. Yabancı oyuncuların da ilgilendiğini biliyoruz. Özellikle Eboue, Semih Kaya ve senin için ‘onlar benim bebeklerim’ diyor. Sizinle ilgileniyor, size yardımcı oluyor. Neler söyleyeceksin?
Evet ilgileniyor. O bize bebeklerim diyor biz de ona baba diyoruz. Eboue gibi biriyle tanıştığım için ben gerçekten mutluyum. Eboue’yi, Semih ile playstation’da hep kendi takımlarımıza alıyorduk. Önemli bir olay onunla birlikte futbol oynamak. Siz onu playstation’da kendi takımınıza alıyorsunuz o da size buraya gelip beraber oynadıktan sonra ‘bebeklerim’ diye hitap ediyor. Bu gerçekten çok güzel bir duygu. Ben Eboue’yi annemle, babamla, kardeşimle de tanıştırdım. O da çok teşekkür etti. Emre’yle tanıştığım için çok mutluyum dedi. Birde şunu söyleyeyim bunu kimse bilmiyor ama Eboue bize her hafta yani her hafta olmasa da 2 haftada bir Semih’le bana hediye alıp getiriyor. Mesela Semih’e saat aldı. O bize bebeklerim, biz ona baba diyoruz. Çok mutluyuz onunla tanıştığımız için. Mesela Eboue hafta sonları kendi spor arabasını veriyor kullanmam için. Hep zorla veriyor ben almıyorum. Ama o bana zorla veriyor. Git dolaş gez diye… Bu da çok güzel bir anı hatta hiç unutamayacağım anılarımızdan bir tanesi.
Gerçekten küçükken takmına aldığın kişi ile büyüyünce aynı takımda oynamak rüya gibi bir şey olur yahu.
Süper Kupa Final Galatasaray - Fenerbahçe maçı ATV'den yayınlanacak.HD yayın ATV HD'de.
Ne zaman oynanacak bu maç?
12 Ağustos'ta oynanacak.
internet aleminde beyaz forma çalinti vs diyorlardi shaktardan nese.
![]()