Bende alacağım ancak yazdıracağım isim bu sefer fantazi olacak yani tahmin eden eder zaten![]()
Bende alacağım ancak yazdıracağım isim bu sefer fantazi olacak yani tahmin eden eder zaten![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
bence sen iki forma al birine emma birine cenker yazdır bi tane şişme bebeğe formayı giydir arkanızı dönüp foto çektirin
ben formanın sırt yazı fontunu da merak ediyorum geçen seneki fontu hiç beyenmemiştim
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Font konusunu bende merak ediyorum küçük harf yazılar iyi gidiyordu geçen sene gereksiz bozdular.
Mavi - Siyah'tan almayı düşünüyorum ama arkasına ne yazdırsam bilmiyorum.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Felaket bir tanıtım var şu an.Organizasyon,düşünce falan çok hoş da sunucu adam içine etti ve etmeye de devam ediyor biri şunun mikrofonunu kapasın![]()
Abi cidden çok uzak şu armayla bayrak yaHele bayanlar giyince koltukaltına taşıyor.
Last edited by Nedvedmania : 27.Temmuz.2012 at 22:54 Reason: Avatar nerden çıktı :)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Muhteşem bir şov yapıldı ama sabah şekeri mahvetti cidden. Formaları görmüştük zaten, futbolcuların üstünde de güzel durmuş. Özellikle beyaz forma daha bi güzel duruyor. Çubuklu forma ile hiç oynanmasa keşke. Dizayn, tasarım falan filan, çubuklu formayı muaf tutmak lazım bunlardan. Her sezon standart, aynı çubuklu olsun. Onun yanına ne tasarlayabiliyorlarsa yapsınlar.
Ekleme: Çubuklu formanın standart hali de, Lefter'i kaybettiğimizin ertesinde futbolcularımızın bir maç öncesi giydikleri çubuklu forma diyeyim daha kolay canlandırılsın gözlerde.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Formaların fiyatları belli oldu mu ? Böyle bi şovun ardından fiyatları merak ettim doğrusu![]()
Güzel gösteriydi efektler falan, Fenerium tek başına marka.
...
Manyak bir gösteri olmuş.
...
Bu da kızgın kanarya, formalar gerçekten anlamlı, muazzam.
...
lacivert-siyah alacağım da çubuklu da alasım var. bakalım , bütçeyi zorlarız artık![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Lacivert ve Siyah değil arkadaşlar, Antrasit ve Mavi formanın rengi. Başka yerlerde de Lacivert-Siyah yazılıyor formayla ilgili.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Güzel olmuş formalar
Göz formamızda logolar biraz kenarda kalıyor düzenleme yapılırsa iyi olur
Mavi forma bir yerden tanıdık geliyor dedim de meğerse İnter formasına benzetmişim![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kaleci formalarımızda güzel olmus.
sipariş verecektim de feneryum deli etti beni artık yarın feneryuma bizzat gider formaları görür öyle alırım![]()
Bence güzel formalar.. Çubuklu almaya niyetliydim bu sezon, niyetimi bozmam sanırım..
"Ben bunları Paintte çizerim" mi demek istedin abi anlamadım?
yok ya formaların iç yüzü yani çözemeyenler falan varsa o yüzden koydum
tanıtımı izledim de korku filmi gibi olmuş özellikle gölge formanın tanıtımını çok beyendim o formadan bu sene olmadı seneye ucuzlayınca alıcam
bu arada baroninin oğlu ikinci formalarda üçüncü formayı giyerek tanıtımın içine etmiş![]()
Bu arada inşallah bir daha medyaya sızmaz şu formalar.Hayatımda ilk defa forma tanıtımını canlı izlemedim sonradan bir sitede gördümde izledim.İnsanın heyecanını kaçırıyorlar.