Yobo,Everton başkanıyla tartışmış.Rest çekip Nijerya'ya gitmiş.Fenerbahçe'ye gelene kadar dönmeyecekmiş.Ntvspor'da dinledim şimdi.
Profesyonelliğe aykırı bir davranış. Belki bizim için yaptı ama bu gerçeği değiştirmez.
bu basin sowu da göndertecek anlasilanyahu ne zaman ligin üstünde kaliteli bir oyuncu gelse en fazla 2 sene kaliyor sonra basin sayesinde cekip gidiyor adamlar... oruc tutuyorsa tutsun kardesim size ne? ön eleme maclarinda oynamasada olur vaslui yi sowsuz da eleriz
Alex çok iyiydi maçlarda ya çok çalışkandı gene en hazır oydu bu adam kesilmez 40 ına kadar oynar![]()
Hakan Şükür ve Ahmed Hassan'da tutardı ama aslanlar gibi oynarlardı, gerekirse Sow'da oynar. Sow'un bu sezon patlama yapacağını düşünüyorum, herhangi bir forvet transferini gerek görmüyorum alınacaksada yerli bir forvet, Sercan gibi Cenk Tosun gibi Mevlüt gibi biri süper olur, kenardan girip katkı yapacak gerektiğinde 11'e koymaktan çekinmeyeceğimiz oyuncular olurlar.
Burak
Kral biraz tutuk olurdu Ramazan aylarında. Pek gol atamazdı. Ama buna karışmanın pek bir anlamı yok gibi, yabancı oyuncuya Noel izni veriyorsan Müslüman'ın da orucuna karışma, ki Fenerbahçe'nin de karıştığını pek sanmıyorum zaten, malum basınımız spekülasyonu seviyor.
Diğer konuya gelirsek; Sercan bizde gelmez, Mevlüt yedek beklemek istemez, Cenk Tosun Fenerbahçe için en uygun aday sanırım.
fırat günayer @firatgunayer
Fenerbahçe,Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk karşılığında Bursaspor'dan Serdar Aziz ve Ozan İpek’i istedi..Bursa takas +4m istiyor (Haberturk)
şahsen ozan ipek'i istemem.
(/s)
Ozan İpek'e gerek yok şu anki kadroya bakarsak.Ama çok iyi bir takas olur.Bir de bugün Milito haberleri var.Gerçek olduğunu zannetmiyorum
serdar aziz neysede ozan"a bencede ihtiyaç yok
Serdar Aziz'e de gerek yok çok saçma bi haber millet de ne uyduracağını şaşırdı.Bekir Serdar Egemen + %99 Yobo.Serdar Aziz'i kim napsın.
Yönetimin şu pasifliği beni öldürecek
Ozan İpek'i bilmem Serdar Aziz ayrılmaz takımdan. Fake haber. Serdar Aziz karakterli oyuncu, sözünün arkasında duracak adam. Türkiye'de başka takımda yakın zamanda izleyeceğimizi hiç sanmıyorum.
Lig TV'de şimdi Tuncay'ın golleri denk geldi, o günleri hatırladım tekrar, tabi arkada o dönemde oynayan bazı oyuncuları görüp iç de geçirdim ama neyse onlar gitti, Tuncay'ın gelme ihtimali var. Umarım düşünüyordur Aykut Kocaman, eğer düşünüyorsa bu transfer olur, başkan kendisine kırgın ama Tuncay şu anda hem bonservissiz hem de Aykut Kocaman'a hayır demeyecektir Aziz Yıldırım.
Bir kanat oyuncusu olarak 15 golün altına düşmüyordu Tuncay, bizim kanatlara baktığımızda son dönemde bir tek Stoch gol olarak önemli katkı sağladı ki o da sahip olduğu şut yetisiyle. Ne Dia ne Caner ne Topuz ne Kazım oynadıkları zaman kanatta ekstra gol yükünü çekemediler. Biraz da senelerdir tek forvet oynayan forvet oyuncularının aslında yetersiz görülmesi bu sebeple, çünkü tüm yük o oyuncuya bindiği için, gol yükünü paylaşan bir tek Alex oluyor.
Tuncay gelirse aynı enerjiye ve güce sahip olur mu bilemem ama hem solda hem sağda gerekirse ortada her yerde oynayabilir, yedekte oturmayı da sorun etmez, bence kaçırılmamalı ve hemen takıma dahil edilmeli, eminim bunu Tuncay da fazlasıyla istiyordur.
Özer, Sezer, Caner hatta Mehmet Topuz, bunlardan kesinlikle daha faydalı bir oyuncu olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Ne Ozan İpek'e ne de Serdar Aziz'e ihtiyaç var. Stoperde 3 yerli futbolcu, sol kanatta da yeterince iyi oyuncu varken adı geçen iki futbolcuya da ihtiyacımız yok. Umarım yalan haberdir.
Tuncay dengesiz bir futbolcu, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. Bir bakıyorsun, üç kişiyi geçmiş gol atmış, bir bakıyorsun 30 metreden vurmuş topu doksana yollamış.
Tuncay'ı forvette bile değerlendirebiliriz, serbest oynatabiliriz. Form tutarsa, üstelik İngiltere'de kendini daha da geliştirmiş biri olarak faydalı olabilir. Stoch yedek kalacaksa Tuncay'ın gelmesini istemem şahsen.
Ahmet Ercanlar @chemedya
Peki son mesajim...15 milyon Euro kulubune teklif edilen ama Turkiye'ye gelmeyi kabul etmeyen oyuncu Montpellier'den Belhanda...
doğruysa eğer, madem bu kadar paralar verebiliyoruz. getirin ortasaha ve stoper yahu. çok mu zor?
(/s)
Ahmet Ercanlar'ın ne kadar güvenilir olduğunu gördükRolanda imzaladı, 2 güne imzayı atıyor dedi, aradan haftalar geçti. Bu adamın yazdıklarının hepsi yalan.
Bruno Alves haberleri çıkmaya başladı
simon kjaer diyorum geri çekiliyorum![]()
Biliyorum heyecanlancaksınız şimdi transfer mi var diyede yok, benim sadeceCan sıkar oldu bu durgunluk.Gele gele en son Yabo+Tuncay'ı alcaklar hadi selametle.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bizde 5 milyon Euro altında transfer 3-4 ay, 5 milyon Euro üstünde transfer 1-2 yıl sürüyor diye yazmıştı geçen bir arkadaş, hakkaten çok doğru.
Belhanda ne alaka ya? iyice uçtu bu Ahmet Ercanlar.
ahmet ercanlar geçende 2 tane transfer yüzde 90 yarın açıklanıcak dedi
Bazı duyumcuların, FM' de oyuncu transfer edip twitter a yazdıklarından şüpheleniyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Aykut Yıldırım twitter'da Fenerbahçe Cardozo ve Rolando'dan vazgeçti diye yazdı.
Fenerbahçe'nin stoperi belli zaten Yobo.Yobo,Fenerbahçe'yi istediği için Everton ile görüşmeler heralde ağırdan alınıyor.Sanırım 5 milyon pound'tan 2.5'ler çekilmeye çalışıyor.
Fenerbahçe için kritik nokta orta saha transferi.Şu anda orta sahası geçen seneden zayıf.Emre'nin boşluğu doldurulamadı.
Salih'i hiç izlemedim ancak Ligtv,Aykut Kocaman Salih'ten çok memnun olduğu için orta saha transferinden vazgeçilebilir demişti.Orta saha için şu anda konuşulan oyuncu yok gibi.Durgunluk var.Tahminim stoper+forvet transferi ile kapatır bu transfer dönemini Fenerbahçe.
Orta saha için Valero'ya dönmüş ibre.Yalnız bizimkiler 1 sene kiralamak istiyomuş
ya fierro wilfierd midir ne halttır onları neden denemiyor bizimkiler bi deneyin kardeşim belki tutar
Valero gelirse ortasahaya harika olur.Aykut hoca hep iyi oyuncuları takip edip izliyor ama icraatte sıkıntı var
Ben Valero'yu istemiyorum. Yumuşak bir oyuncu bizim ligde iş yapmaz.