1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: FIFA Ankaragücü'nü Uyardı: Küme Düşürürüz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ligden çekilme olmaz diye tahmin ediyorum, en kötü Bonhof geçer takımın başına. Kamp dün bitti daha. Yarından itibaren Ankara'da devam edecekler çalışmalara diye biliyorum.

Ayrıca Zafer taraftara devredilsin demişsin de olur mu öyle şey, taraftar ne yapabilir ki ?
    Ankaragücü taraftarlarında hem adı hem parası hem de oturmuş bir karakteri olan birisi yok mu ? Parası olmasına da gerek yok bence orası ayrı. Tüm taraftarlara abilik edip yönlendirmeli ve bir şekilde yardımlar toplayıp takımı ayağa kaldırabilmelidir bence. Gerekirse amatör kümeden başlanmalı, tekrar yapılanılmalı ama böyle bir kulüp kapatılmamalıdır diye düşünüyorum. Şu dönemde çoğu taraftar, bu yöneticilerden daha iyi kararlar alır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ankaragücü taraftarlarında hem adı hem parası hem de oturmuş bir karakteri olan birisi yok mu ? Parası olmasına da gerek yok bence orası ayrı. Tüm taraftarlara abilik edip yönlendirmeli ve bir şekilde yardımlar toplayıp takımı ayağa kaldırabilmelidir bence. Gerekirse amatör kümeden başlanmalı, tekrar yapılanılmalı ama böyle bir kulüp kapatılmamalıdır diye düşünüyorum. Şu dönemde çoğu taraftar, bu yöneticilerden daha iyi kararlar alır.
    Taraftar ikiye ayrıldı. Cemalciler, Gökçekçiler. Şuana kadar olan başkanlarda genelde Cemal'in adamıydı. İki sene önceye kadar bağımsız 6-7 tane taraftar gurubu vardı tribünde. Nasıl yönlendireceksin bu karmaşayı ? Gelen transfer paraları nerede o bile belli değil. Turgut'tan gelen parayı Sami A. aldı kaçtı bi o biliniyor.

Ayrıca yardımlar toplanıyor toplanmasına ama ancak elektrik-su parasını karşılayabiliyor. Ankaralı olmadığın için sana öyle geliyordur ama Ankaragücü taraftarlarının yüzde doksanı daha iyi karar almaz.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri