1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aziz Yıldırım'ın o sözlerini ben tehdit olarak algılıyorum açıkçası.. bu darbe operasyonunu başlatanları havuzdan çıkarım diye tehdit ediyor. Yargıtay'ın kararında en ufak bir şike-teşvik vardır kararı olması durumunda havuzdan çıkar. herkes tek olsun bakalım kim kazanıyor ?
    divanda FB temizlenene kadar havuzda olmayacak dedi yalniz yanlis hatirlamiyorsam. bu karar icin yargitay beklenmeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    divanda FB temizlenene kadar havuzda olmayacak dedi yalniz yanlis hatirlamiyorsam. bu karar icin yargitay beklenmeyecek.
    ben bir yerden sonra açtım tv yi. ondan öncesini twitter dan takip ettim. abi eğer dediğin gibiyse; çıkmama durumu yok gibi..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri