Originally Posted by
Chivalry
Aslında bakarsan olay öyle değil.
A) " ŞİKE VAR HEPİNİZ HAPİSE AZİZ MEZARA " objektik olmayayan düşünce tarzı.
B) " Bana göre şu maçlarda şunlar şunlar oldu şike olabilir mahkemelerin sonuçlanmasını bekleyleim" objektif olan düşünce tarzı.
malesef büyük kesim önüne gelen her fırsatta A üslubunu tercih ediyor yazılarında aynısı Fenerbahçeliler için de geçerli bir kısım Aziz sütten çıkmış ak kaşıktır bişey olmaz diyor kimisi de benim gibi her şeyin sonuçlanmasını bekliyor.
Objektif olmanın suçludur veya suçsuzdur demekle alakası yok bunu ifade ediş biçimi önemli.
İşte bu yüzden diyorum ki kimse kimseye sen objektif Galatasaraylısın, Fenerlisin diye adlandırmasın. Önce bir kendine baksın. Sen neden Fenerbahçe' yi , Aziz Y.' ı savunuyorsun ? Ne kulübün içinde vardın , ne olan bitende vardın ne de bu şahıs senin babanın oğlu. Kişiliği bozuktur, insanları yalanla kandırmayı kötü birşey olarak görmüyordur, yapmıştır şikeyi, üste çıkmaya çalışıyordu olamaz mı ?
Öte yandan hiçbir şey yapmamış ve boş yere suçlanıyor da olabilir. Ancak bunların 1 tanesine körü körüne bağlı hemen hemen herkes. Bunun böyle olması canımı sıkıyor. Aziz Yıldırım' a Aziz dendiğince babasına sövülmüş gibi tepki verenler var yahu. Siz herkese bey, beyfendi veya soyadıyla mı hitap ediyorsunuz da benden böyle bir şeyi rica edebiliyorsunuz ?
(Sözlerimin hepsi sana değildir. Yanlış anlaşılma olmasın)
Football is simple,but Football Manager is not