Sayfa 402 / 483 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452 ... SonSon
12,031 ile 12,060 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hay Hay 92-93"e donelim bizi bunlarla karaliyamazsiniz tarih herseyi biliyor tarih asla yalan solemez tarih bugunleride unutmadi unutmucak

puan durumunu açin bakin galatasaray"a tam yanilmiyorsam 1 yada 2 gol bile yetiyordu siz hala sikeden bahsediyosunuz nese bel alti vurmaya devam edin herkes herseyin ne oldugunu biliyor

Hayrettin diyorum susuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

şahinlerden, doğanlardan dem vuralım o zaman?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Velev ki şike yaptık;
    Bizim üzerimize leke tarih boyunca yapışır,
    ama G.Saray şikeyi yapar, leke yapışmaz, hemen silinir

92-93'te olduğu gibi. 19 sene geçmiş, leke silinmiş, görüldüğü gibi

Birde Malatya - Beşiktaş maçı sonrası verilen doğan araba mevzusu var bizzat oyuncular tarafından itiraf edilen.
    Yeni yeni bir kaç itirafın ortaya çıkmaya başladığı kayıp bir milyon dolar var birde.
    Dünde yazdım ama silindi belki Galatasaray için mahkeme kararı olmayacak soruşturma açılmayacak ama benim vicdanımda her zaman kendileri şikeci şikeyi bu ülkeye getiren takım olarak kalacak.
    Birebir oyuncuların itirafları mevcut çünkü bizim davamızda asla ne bir itiraf var nede hesabını veremediğimiz tek bir kuruş.Nede o çok methedilen para sayarken para alırken vs görüntüler..
    O sezon maçları izleyen herkes zaten Fenerbahçe nin şike yapmış olamayacağını görür.
    Antep Bursa Karabük Buca en zor maçlarımızken rakibimiz trabzon güle oynaya komik gollerle kazandı o maçları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nalga olayı gerçekten güzel örnek.Ne alakasaysa artık.Gerçekten gülünç durumdasınız.Biriside 92 sezonunu söylemiş.Kanıtlayın kardeşim hani nerde mahkeme kararı.

Diyorum işte sizinkiler hep böyle lafta olacak ama tarih boyunca Fenerbahçe'nin şike konusu unutulmayacak.İsterse yargıtay kararı bozsun.Bu bir lekedir silinmez kalır.

2050 senesinede gelse bu olay konuşulacak bunu anlayın artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerli arkadaşlara bir çift sözüm var.

Burada şike kelimesi geçtiği anda hemen alevlenen sayısız kez şikayet eden taraftar arkadaşlarım. Aynı şeyi şuanda sizler yapıyorsunuz farkında mısınız ?

Aynı şeyler biraz orası biraz burası yapıyor, her seferinde de karşı taraf itiraz ediyor.

Biraz daha dikkat edin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Aslında bakarsan olay öyle değil.

A) " ŞİKE VAR HEPİNİZ HAPİSE AZİZ MEZARA " objektik olmayayan düşünce tarzı.

B) " Bana göre şu maçlarda şunlar şunlar oldu şike olabilir mahkemelerin sonuçlanmasını bekleyleim" objektif olan düşünce tarzı.

malesef büyük kesim önüne gelen her fırsatta A üslubunu tercih ediyor yazılarında aynısı Fenerbahçeliler için de geçerli bir kısım Aziz sütten çıkmış ak kaşıktır bişey olmaz diyor kimisi de benim gibi her şeyin sonuçlanmasını bekliyor.

Objektif olmanın suçludur veya suçsuzdur demekle alakası yok bunu ifade ediş biçimi önemli.

İşte bu yüzden diyorum ki kimse kimseye sen objektif Galatasaraylısın, Fenerlisin diye adlandırmasın. Önce bir kendine baksın. Sen neden Fenerbahçe' yi , Aziz Y.' ı savunuyorsun ? Ne kulübün içinde vardın , ne olan bitende vardın ne de bu şahıs senin babanın oğlu. Kişiliği bozuktur, insanları yalanla kandırmayı kötü birşey olarak görmüyordur, yapmıştır şikeyi, üste çıkmaya çalışıyordu olamaz mı ?
    Öte yandan hiçbir şey yapmamış ve boş yere suçlanıyor da olabilir. Ancak bunların 1 tanesine körü körüne bağlı hemen hemen herkes. Bunun böyle olması canımı sıkıyor. Aziz Yıldırım' a Aziz dendiğince babasına sövülmüş gibi tepki verenler var yahu. Siz herkese bey, beyfendi veya soyadıyla mı hitap ediyorsunuz da benden böyle bir şeyi rica edebiliyorsunuz ?

(Sözlerimin hepsi sana değildir. Yanlış anlaşılma olmasın)
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben en çok genelde galatasaray'lı arkadaşların Aziz Yıldırım'dan bahsederken Aziz,Rıdvan Dilmen'den bahsederken Rıdvan,hocamız için Aykut diyerek söze başlamalarına sinirleniyorum.

Arkadaş siz ortalama bir forumda yorum yapan sıradan insanlarsınız,benim gibi, bizim gibi...Biraz saygı kurallarını göz etmek şart olmalı, "Ünal yine çilekli pasta yapmış herhalde yeaa" geyiği çeviren kaç kişi var burada? Benim bildiğim ya yoktur ya da çok az. O zaman sen ne "Aziz yine sarstı yeminle" gibi yorumlar yapıyorsun?
    Last edited by meddah : 29.Temmuz.2012 at 15:57 Reason: Kural 6
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Nalga olayı gerçekten güzel örnek.Ne alakasaysa artık.Gerçekten gülünç durumdasınız.Biriside 92 sezonunu söylemiş.Kanıtlayın kardeşim hani nerde mahkeme kararı.

Diyorum işte sizinkiler hep böyle lafta olacak ama tarih boyunca Fenerbahçe'nin şike konusu unutulmayacak.İsterse yargıtay kararı bozsun.

Kardeşm mahkeme kararına takılıp durmak gülünç esas.Bugüne kadar 12 eylülün sorumlularına dava açılabiliyor muydu.Ama herkes için ayan beyan ortadaydı yaptıkaları, vicdanlarda suçlulardı.İlla mahkeme kararına gerek yok.Prosedürden ibaret.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Diyorum işte sizinkiler hep böyle lafta olacak ama tarih boyunca Fenerbahçe'nin şike konusu unutulmayacak.İsterse yargıtay kararı bozsun.Bu bir lekedir silinmez kalır.

yargıtay kararı bozarsa 92 ile 2011'in çok farkı kalmaz. İkisinde de kimse ceza almamış,kimse suça mahkum edilmemiş olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Diyorum işte sizinkiler hep böyle lafta olacak ama tarih boyunca Fenerbahçe'nin şike konusu unutulmayacak.İsterse yargıtay kararı bozsun.

Hiç güleceğim yoktu. 92-93 sezonunda soruşturma mı yapıldı da mahkeme kararı olsun?

Kenan Evren de 1980'de darbe yapmamış aslında, mahkeme kararı yok Kanıtlayın kardeşim adamın darbe yaptığını, mahkeme kararı yok, Allah Allah

"Mahkeme kararı yok" kadar komik bir söylem olamaz herhalde şu durumda. Türk spor tarihinde bugüne dek hiç şike olmadı, çünkü mahkeme kararı yok Helal valla, böyle bir düşünce tarzını nasıl oluşturdun, tebrik ediyorum.

EDİT:

Kalkıp "92-93 sezonunda şike yapılmamıştır" diyemiyorsun da mahkeme kararı yok diyorsun, bu da bir tarz, saygı duyuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bazi sozde objektif olaylari sorgulayan insanlari ama sizde yaptiniz yeaaaa seviyesine dusurduyse aciklama cuk olmus.yakinda Fenerbahce'den ilkokul seviyesinde ama siz de yaptiniz yeaa dogan sahin hincal uluc temalibir yazi gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fenerli arkadaşlara bir çift sözüm var.

Burada şike kelimesi geçtiği anda hemen alevlenen sayısız kez şikayet eden taraftar arkadaşlarım. Aynı şeyi şuanda sizler yapıyorsunuz farkında mısınız ?

Aynı şeyler biraz orası biraz burası yapıyor, her seferinde de karşı taraf itiraz ediyor.

Biraz daha dikkat edin.
    2 sefer konu açıldı forumda yöneticilerin bu durumlara karşı tavrıyla ilgili Murat.Baktık ki değişen bir şey yok , en fazla yapılan mesaj silinmesi , neyine dikkat etsin bu adamlar daha.Uyarı butonu uyarı butonu , bi işe yaradığı yok o butonun.Msn'de konuşurum ben derdim olanla , boş yere burada mesaj silinmesiyle uğraşmanın lüzumu yok.Adam gibi ceza gelmediği sürece bu tartışmalar sürecek.Birazcık anlasaydınız önceki açılan 2 konuda konuşulanları keşke.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yahu gazetelerde çarşaf çarşah oyuncuların itirafları var ve hala biz hep temizdik diyosunuz ya, hakkaten siz de ibretlik adamlarsınız..

Bu daha 1 tanesi, diğerlerini bulamadım, bulduğumda eklerim..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Bazi sozde objektif olaylari sorgulayan insanlari ama sizde yaptiniz yeaaaa seviyesine dusurduyse aciklama cuk olmus.yakinda Fenerbahce'den ilkokul seviyesinde ama siz de yaptiniz yeaa dogan sahin hincal uluc temalibir yazi gelir.
    Adnan Öztürk'ün demirden korksak trene binmezdik tarzı anaokullu açıklamarından iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

galatasaraydan açıklama "al ektuplarımı ver mektuplarını"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Adam buraya gelip küfür etmediği sürece ceza alacağı falan yok. Beyinsiz desin, salak desin, sıfatsız insan desin, kişiliksiz, densiz densin bir ceza yok en fazla mesajı silinir ne olacak ? Mesaj silindiğinde zaten diğer kişi okumuştur diye düşünüp adam bunu tekrar yapıyor onun için bir sorun yok. Yaptırım denen birşey yok şuan şu forumda.

bknz. - #12117

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Adam buraya gelip küfür etmediği sürece ceza alacağı falan yok. Beyinsiz desin, salak desin, sıfatsız insan desin, kişiliksiz, densiz densin bir ceza yok en fazla mesajı silinir ne olacak ? Mesaj silindiğinde zaten diğer kişi okumuştur diye düşünüp adam bunu tekrar yapıyor onun için bir sorun yok. Yaptırım denen birşey yok şuan şu forumda.

bknz. - #12117
    Üst kısma katılıyorum da , verdiğin bakınız'a katılmıyorum.Daha doğrusu daha net örnekler gösterilebilir.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

92 sezonunda A.gücü maçı ile ilgili yorum yapmam için kendi açımdan o dönemde yaşamam lazım.Kusura bakmayın valla şöyle köşe yazılarıyla,gazete küpürlerini gösterip şike var demem.Anca siz dersiniz onu.Çünkü sadece onu diyebiliryorsunuz.Herhangi bir soruşturma yok bir şey yok.Kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz napalım saygı duyuyorum.

Aziz Yıldırım gibi 1976 senesinin köşe yazısını okuyun şike var deyin.
    92 sezonunda şike var deyin.Bunu kendiniz der durursunuz.

Ama 03.07.2011 tarihide yaşananları silemezsiniz ve suçsuzda olsanız bu tarihi unutulmaz.

Aradaki fark anlaşılmıştır heralde.Tabi Fenerbahçelilerin anlamasını beklemiyorum.
    Valla hep aynı mesajları atıp duruyorum.Son mesajım olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Niye komik geldi hayırdır ? Ayrıca sen kimse unutmayacak yazmıssın az önce.Al kimse unutmamıs iste Ankaragücü maçını 20 sene geçmiş.
    Last edited by attirson : 29.Temmuz.2012 at 16:06

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

92 sezonunda A.gücü maçı ile ilgili yorum yapmam için kendi açımdan o dönemde yaşamam lazım.Kusura bakmayın valla şöyle köşe yazılarıyla,gazete küpürlerini gösterip şike var demem.Anca siz dersiniz onu.Çünkü sadece onu diyebiliryorsunuz.Herhangi bir soruşturma yok bir şey yok.Kendinizi böyle tatmin ediyorsunuz napalım saygı duyuyorum.

Aziz Yıldırım gibi 1976 senesinin köşe yazısını okuyun şike var deyin.
    92 sezonunda şike var deyin.Bunu kendiniz der durursunuz.

Ama 03.07.2011 tarihide yaşananları silemezsiniz ve suçsuzda olsanız bu tarihi unutulmaz.

Aradaki fark anlaşılmıştır heralde.Tabi Fenerbahçelilerin anlamasını beklemiyorum.
    Valla hep aynı mesajları atıp duruyorum.Son mesajım olsun.
    Yahu soruşturma kulbu takman gerçekten çok umutsuz bi vaka olduğunu gösteriyor Galatasaraylılar için bu olayın.
    Soruşturma olmaması nasıl sizi temiz bizi kirli gösterebilir.
    İnsanların birebir itirafları var diyoruz sizin olayınızda.
    Kenan Evren örneğini verdik sana bugüne kadar soruşturma açılabiliyor muydu kendisine o zaman masum muydu kendisii ?
    Veya Sivas katliamı zaman aşımına uğradı dosya kapandı soruşturma bitti o zaman orda kötü bişey yapılmadı mı ? bu mudur mantık ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu Ankaragücü olayını araştırmadan yazanlara deli oluyorum biz o maçı 1-0 yada 2-0 da kazansak zaten şampiyonduk.8-0'a ihtiyacımız yoktu.Son haftadan önceki hafta Beşiktaş gitmiş 6-0 yenmiş adamları.Hala neyin derdindesiniz.Gözünüzü seveyim bir o senenin puan durumunu açın,maçlarına bakın,averajları hesaplayın ondan sonra gelip burda 'şike var yeaa' diyin.Ordan burdan duyduklarınızla değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Üst kısma katılıyorum da , verdiğin bakınız'a katılmıyorum.Daha doğrusu daha net örnekler gösterilebilir.
    Coşkun daha önce de yazdım
    Aziz Yıldırım' a Aziz dendiğince babasına sövülmüş gibi tepki verenler var yahu. Siz herkese bey, beyfendi veya soyadıyla mı hitap ediyorsunuz da benden böyle bir şeyi rica edebiliyorsunuz ?
    Burada herkese isminin sonuna beyfendi sıfatını takıp kullanın veya ad soyad şeklinde hitap edin, böyle bir itiraz hakkınız olsun. Ama öte yandan Aziz Yıldırım ne benden değerli bir insan ne de benim üstüm. Herkes eşittir bu ülkede. Bu yüzden bana Zafer diye hitap ediliyorken benim Aziz Yıldırım' a Aziz demem de normal birşeydir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

92 sezonunda A.gücü maçı ile ilgili yorum yapmam için kendi açımdan o dönemde yaşamam lazım
    diyelim ki o devirde yaşadın şike yapılıp yapılmayacağını nasıl anlayacağını merak ediyorum hani kulüpte tanıdığın falan mı var yoksa maçı izleyip mi anlayacaksın maçı gene izlersin istersin kasetini yine izle o dönemde yaşıyor olman nasıl bi artı kazandıracak sana

o dönemde soruşturma yok diyorsunuz neden soruşturmalar geçen sene başladı peki

yani sadece geçen sene şike yapıldı daha önce hiç yapılmadı öyle mi ya da sadece fb şike yaptı gs hiç yapmadı tertemiz öyle mi siz buna inanıyor musunuz ben inanmıyorum bana kirli diyen takım taraftarı senin takımın benim takımımdan temiz değil her takım aynı kirlilikte ve aynı temizliktedir.

bunu hala neden anlamıyorsunuz anlamıyorum tertemiz mazimizmiş yürü git ordan marko paşaya anlat derdini kimse kimseden temiz yada pis değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Attığım mesajlar belli alıntı yapanlara yine aynı şeyi yazacağım için uğraşmıyacağım.Zahmet etmeyin yazmayın.Yoruldum yazmaktan tamam pes ediyorum kabul ediyorum 92 sezonunda şike yaptık...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

92-93 sezonunu gözünüzü seveyim açın bir.Puan durumuna bakın,maçlara bakın.

o sezon, son maçlardan önceki tabloya bakalım:
    galatasaray'ın attığı 66, yediği 21, averajı 45...
    beşiktaş'ın attığı 65, yediği 22, averajı ise 43...
    galatasaray'ın hem 2 gol artı averajı, hem de gol fazlası avantajı vardı.
    son maçlarda, galatasaray ankaragücü'ne 2 fark yapsa, beşiktaş'ın gençlerbirliği'ne 5 fark yapması gerekiyordu.
    yani averaja ihtiyacı olan beşiktaş'tı.

Bu yüzden,galatasaray'ın 8-0'a ihtiyacı vardı gitti 8-0 yendi olayı nerden nasıl çıktı biri bana anlatabilirse çok sevinecem.Herkes çok biliyor ya burda neler olduğunu anlatın bilelim.

Edit: Ayrıca galatasaray, o sezon ankaragücü'nü istanbul'da 3-0, ankara'da, ligin son maçında 8-0 yendi.
    11 gol attı, hiç gol yemedi.
    averajla şampiyon oldu...
    beşiktaşlılar'a göre, 'şaibeli şampiyon' oldu.
    * * *
    beşiktaş, o sezon ankaragücü'nü istanbul'da 4-0, ankara'da, ligin bitimine haftalar kala 6-0 yendi.
    10 gol attı, hiç gol yemedi.
    averajla ikinci oldu...
    yine beşiktaşlılar'a göre, 'şerefli ikinci' oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post

son maçlarda, galatasaray ankaragücü'ne 2 fark yapsa, beşiktaş'ın gençlerbirliği'ne 5 fark yapması gerekiyordu.

Bu yüzden,galatasaray'ın 8-0'a ihtiyacı vardı gitti 8-0 yendi olayı nerden nasıl çıktı biri bana anlatabilirse çok sevinecem.Herkes çok biliyor ya burda neler olduğunu anlatın bilelim.

Edit: Ayrıca galatasaray, o sezon ankaragücü'nü istanbul'da 3-0, ankara'da, ligin son maçında 8-0 yendi.
    * * *
    beşiktaş, o sezon ankaragücü'nü istanbul'da 4-0, ankara'da, ligin bitimine haftalar kala 6-0 yendi.
    averajla ikinci oldu...
    Uefa'yı bile şikeyle aldık haberin yok mu senin ? Yorma kendini güzel kardeşim boşuna.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

diyelim ki o devirde yaşadın şike yapılıp yapılmayacağını nasıl anlayacağını merak ediyorum hani kulüpte tanıdığın falan mı var yoksa maçı izleyip mi anlayacaksın maçı gene izlersin istersin kasetini yine izle o dönemde yaşıyor olman nasıl bi artı kazandıracak sana

o dönemde soruşturma yok diyorsunuz neden soruşturmalar geçen sene başladı peki

yani sadece geçen sene şike yapıldı daha önce hiç yapılmadı öyle mi ya da sadece fb şike yaptı gs hiç yapmadı tertemiz öyle mi siz buna inanıyor musunuz ben inanmıyorum bana kirli diyen takım taraftarı senin takımın benim takımımdan temiz değil her takım aynı kirlilikte ve aynı temizliktedir.

bunu hala neden anlamıyorsunuz anlamıyorum tertemiz mazimizmiş yürü git ordan marko paşaya anlat derdini kimse kimseden temiz yada pis değil
    Ankaragücülü futbolcularla anlaştık diyelim. Sahaya yansıdığını nereden biliyoruz? 1 golle galip gelince yansımıyor, 8 tane atınca yansıyor mu? Bunun ölçütü ne? O sene 8 gol atmasak da şampiyon olabileceğimizin kanıtını kaç kez daha paylaşacak Galatasaraylılar? Sen neye dayanarak kirli diyebiliyorsun Galatasaray'a? Herkes pis, herkes temiz diye birşey yok. Kimse birbiriyle eşit olmak zorunda değil camiada. Biz pissek siz de pissiniz diyerek pislik mi örtülüyor? Bunun mantığı nedir? Delil yok deyip duruyorsunuz bu süreç için. 92-93'e dair elinizde delil var mı?

Şike yapıldığında her takım aynı anda yapıyor galiba o yüzden her takım aynı seviyede kirli ya da pis. Suçluluk psikolojisidir şu davranışlarınız. Ben pissem herkes pis ya da herkes temiz. Yok böyle birşey.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Suicider View Post

* * *
    averajla ikinci oldu...
    kardesim eline yazik "forumda bir kac kisi icin degmez" bu yazdiklarin herkes neyin ne oldugunu biliyor besikta 6-0 yenerken birsey yok galatasaray 8-0 yenince auvv sikeci galatasaray oluyor halbuki bilmiyorlar ki galatasaray 1-2 farkla kazansa bile sampiyondu konusulcak cok sey var ama solemiyoruz bos yere tartisma cikartmakda istemiyoruz ama birsey bulamayinca galatasaraya saldiriyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Coşkun daha önce de yazdım

Burada herkese isminin sonuna beyfendi sıfatını takıp kullanın veya ad soyad şeklinde hitap edin, böyle bir itiraz hakkınız olsun. Ama öte yandan Aziz Yıldırım ne benden değerli bir insan ne de benim üstüm. Herkes eşittir bu ülkede. Bu yüzden bana Zafer diye hitap ediliyorken benim Aziz Yıldırım' a Aziz demem de normal birşeydir.
    Tabiki Aziz deme hakkın/hakkınız vardır.Benim o bakınız verdiğin yorumda sorun görmeme sebebim Ünal Aysal'a Ünal dendiğinde karşıdan tepki geliyor gibisinden bir ifade bulunması.Yani ya herkes Ünal - Aziz desin kimse ses çıkarmasın , ya tam tersi.

Gerçek hayatta da 14 yaş büyük abime adıyla hitap ediyorum zaten.13 yaş büyük enişteme de keza o şekilde.Benim açımdan bir problem yok.Ama benim bu örneğimde bir samimiyet var.Bir problem görmüyor karşımdakiler.Ondan diyorum.

Mesaj Yetkileri