1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Üst kısma katılıyorum da , verdiğin bakınız'a katılmıyorum.Daha doğrusu daha net örnekler gösterilebilir.
    Coşkun daha önce de yazdım
    Aziz Yıldırım' a Aziz dendiğince babasına sövülmüş gibi tepki verenler var yahu. Siz herkese bey, beyfendi veya soyadıyla mı hitap ediyorsunuz da benden böyle bir şeyi rica edebiliyorsunuz ?
    Burada herkese isminin sonuna beyfendi sıfatını takıp kullanın veya ad soyad şeklinde hitap edin, böyle bir itiraz hakkınız olsun. Ama öte yandan Aziz Yıldırım ne benden değerli bir insan ne de benim üstüm. Herkes eşittir bu ülkede. Bu yüzden bana Zafer diye hitap ediliyorken benim Aziz Yıldırım' a Aziz demem de normal birşeydir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Coşkun daha önce de yazdım

Burada herkese isminin sonuna beyfendi sıfatını takıp kullanın veya ad soyad şeklinde hitap edin, böyle bir itiraz hakkınız olsun. Ama öte yandan Aziz Yıldırım ne benden değerli bir insan ne de benim üstüm. Herkes eşittir bu ülkede. Bu yüzden bana Zafer diye hitap ediliyorken benim Aziz Yıldırım' a Aziz demem de normal birşeydir.
    Tabiki Aziz deme hakkın/hakkınız vardır.Benim o bakınız verdiğin yorumda sorun görmeme sebebim Ünal Aysal'a Ünal dendiğinde karşıdan tepki geliyor gibisinden bir ifade bulunması.Yani ya herkes Ünal - Aziz desin kimse ses çıkarmasın , ya tam tersi.

Gerçek hayatta da 14 yaş büyük abime adıyla hitap ediyorum zaten.13 yaş büyük enişteme de keza o şekilde.Benim açımdan bir problem yok.Ama benim bu örneğimde bir samimiyet var.Bir problem görmüyor karşımdakiler.Ondan diyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Tabiki Aziz deme hakkın/hakkınız vardır.Benim o bakınız verdiğin yorumda sorun görmeme sebebim Ünal Aysal'a Ünal dendiğinde karşıdan tepki geliyor gibisinden bir ifade bulunması.Yani ya herkes Ünal - Aziz desin kimse ses çıkarmasın , ya tam tersi.

Gerçek hayatta da 14 yaş büyük abime adıyla hitap ediyorum zaten.13 yaş büyük enişteme de keza o şekilde.Benim açımdan bir problem yok.Ama benim bu örneğimde bir samimiyet var.Bir problem görmüyor karşımdakiler.Ondan diyorum.

Ben Ünal' a tepki verildiğini hatırlamıyorum. Verilmiş de olabilir doğrudur. Ancak o mesajda Ünal' a tepki verildiği söylenmiyor. Kimse Ünal yazmıyormuş zaten. Genel de Galatasaraylılar Ünal denmesine bir tepki vermiyor orası ayrı. Arkadaşın söylediği herkes Aziz Bey veya Yıldırım demek zorundadır. Hayır değildir. O da insandır. Benden farkı yoktur. Aynı fikirde olduğumuza sevindim

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben Ünal' a tepki verildiğini hatırlamıyorum. Verilmiş de olabilir doğrudur. Ancak o mesajda Ünal' a tepki verildiği söylenmiyor. Kimse Ünal yazmıyormuş zaten. Genel de Galatasaraylılar Ünal denmesine bir tepki vermiyor orası ayrı. Arkadaşın söylediği herkes Aziz Bey veya Yıldırım demek zorundadır. Hayır değildir. O da insandır. Benden farkı yoktur. Aynı fikirde olduğumuza sevindim
    Senden 40 yaş büyük birine git ismiyle hitap et napıyor bakıyım sana.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ne yapabilir en fazla?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Ne yapabilir en fazla?
    Laflarıyla yerin dibine sokması yeter sana.Ve sanki Türkiye'de yaşamıyor gibi konusuyorsunuz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ettiğim kişiler de var desem sanırım cevap veremeyecek duruma geleceksin

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ettiğim kişiler de var desem sanırım cevap veremeyecek duruma geleceksin
    Devam et o zaman bu saygıyla.Ense tokat filanda yap.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Devam et o zaman bu saygıyla.Ense tokat filanda yap.
    Sen haddine düşmez.

Mesaj Yetkileri