7.Hafta
Kötü oynadık ve kaybettik.
7.Hafta
Kötü oynadık ve kaybettik.
8.Hafta
Ferhat Kiraz'ın önderliğinde iyi bir galibiyet daha aldık.Kendisi 3 asist yaparak maçın adamı oldu.
Çok golcü takım olmuş , tek mağlubiyet dışında gidişat çok iyi.Şampiyonluk uzak değil gidişata bakılırsa henüz erken olsa da![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Başarılar dilerim. Boluspor'un güzel kadrosuna güzel takviyeler yaparak Bank Asya'yı sağlama almışsın. Bu sezon çıkmaman gibi bir olasılık görmüyorum. Fakat transferlerin yaşı çok yüksek ve bayağı maaş isteyen oyuncular. Süper Lig'de işinin zor olacağını öngörüyorum. Kariyerinde bir sorun yaşamaman dileğiyle.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
9.Hafta
Saçma bir gol yedik son dakikada ve 1 puana razı olduk.
Ayın oyuncusu ödülü ikinci kez oyuncumuz Abdi Aktaş'a gidiyor.
![]()
Kupada ilk rakip Gölcükspor oldu.Basit bir kura çektiğimizi düşünüyorum.
10.Hafta
Evimizde yine rahat bir galibiyet aldık.
Güzel gidiyorsun takım oturmuş böyle devam et ama sakaryayı yenmeyeydin iyiydi![]()
Taktiği gerçekten çok beğendim kanatsız oynayıpta bu kadar gol atan tek taktik sanırım![]()
11.Hafta
Korktuğum şey başıma geliyor şuanda.Takımda deplasman fobisi oluşmaya başladı.
12.Hafta
Evimizde güzel bir galibiyet alarak moral buluyoruz.
Adanaspor'un 2 puan gerisinde 2.sırada yer alıyoruz.Şimdilik yerimizden memnunuz.
İleride daha iyi olacaktır.Bir 3-4 maç galibiyet serisi liderliği getirir.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
13.Hafta
Zor da olsa uzun bir aradan sonra deplasmanda galip geldik.
Forvete de iyi bir takviye yaptık.Mental özelliklerinden dolayı transfer ettim.Alternatif yoktu forvette.
14.Hafta
Evimizde yine çok rahat bir galibiyet aldık.Yaser de Abdi'den formayı kaptı bu maçta.
Last edited by wladcas : 29.Temmuz.2012 at 23:51
Güngören hafif gelmişNijerya'lı golcü de alternatif olarak yeterli görünüyor özellikle fiziği ile.
Çok iyiyiz Nijeryalı iyi mental özelliklere sahipmiş.
15.Hafta
Elimizden geleni yaptık fakat Mbilla'yı tutamadık.Böylece Adanaspor'la aramızdaki puan farkı 5'e çıktı.
Last edited by wladcas : 29.Temmuz.2012 at 23:51
Önümüzdeki maçlara bakıcaz kardeşim.