1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Siz rahat olun çıkarız diyorsak çıkarız federasyonda artık bizden o yönetim kurulunuza giren arıboğan gibi kişiler artık yok,federasyon bir madde koyar digitürk ağzı açık bakar ne demiştik Fenerle kimse başa çıkamaz.
    Lütfi Arıboğan yönetim kurulunda değil, maaşlı bir çalışan. Şekip Mosturoğlu olabilir mi senin tarif ettiğin kişi, TFF'den gelme olup, yönetim kuruluna giren ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Lütfi Arıboğan yönetim kurulunda değil, maaşlı bir çalışan. Şekip Mosturoğlu olabilir mi senin tarif ettiğin kişi, TFF'den gelme olup, yönetim kuruluna giren ?
    Hayır o bahsettiği kişi Lütfi Arıboğan. Tüm süreçte TFF içinde olup işler karışınca galatasaraya kaçan.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Hayır o bahsettiği kişi Lütfi Arıboğan. Tüm süreçte TFF içinde olup işler karışınca galatasaraya kaçan.
    O zaman önce neyin ne olduğunu, kimin hangi sıfatla görevli olduğunu öğrenip ondan sonra yazmanız gerek. Kaçan falan bırakacaksın bu çocukça lafları, önce insanların geçmişlerine bakacaksın. Lütfi Arıboğan ile Galatasaray'ın ne gibi ortak yanları olmuş bugüne kadar, kimmiş bu adam onu öğreneceksin, ondan sonra atıp tutacaksın. Yok öyle işkembeden sallamak.

En kolayı sizin yaptığınız, Lütfi Arıboğan olmasaydı Şampiyonlar Ligindeydiniz geçen sene değil mi ? Adam işi karıştırdı ve Galatasaray tarafından ödüllendirdi. Hatta daha da ileri gidip zihinlerinizde zaten bu da planlanan bir oyunun parçasıydı da diyebilirsiniz, şaşırmam. Diyelim ki haklısınız, namus davanızı çekmeyecektiniz o zaman. Sorumlu olan herkesten maddi ve manevi çatır çatır hakkınızı alacaktınız.

Mesaj Yetkileri