Sayfa 406 / 483 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456 ... SonSon
12,151 ile 12,180 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

DenizBank'a yayın geliri alacağı temlik edilmiş. Bu havuzdan çıkmayı engelleyen bir husus değil. "Benim yayın geliri alacağım var TFF'den, bu alacağı sana devrediyorum, senden alacağım kredilere veya önceki dönem aldığım kredilere karşılık bu alacak artık senindir" diyorum. Bu temlik sayesinde de DenizBank gidip TFF'den belirtilen tutarı alabiliyor.

Havuzdan çıkınca DenizBank gidecek, istediği tutarı alamayacak. Öyle olunca ne yapacak, F.Bahçe'nin kapısını çalıp alacağımı ver diyecek, sorunu aralarında çözecekler.

O yüzden bankaya yayın hakları gelirini temlik etmesi havuzdan çıkmayı engelleyecek bir durum değil ama nedense medyada böyle yansıtılıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    DenizBank'a yayın geliri alacağı temlik edilmiş. Bu havuzdan çıkmayı engelleyen bir husus değil. "Benim yayın geliri alacağım var TFF'den, bu alacağı sana devrediyorum, senden alacağım kredilere veya önceki dönem aldığım kredilere karşılık bu alacak artık senindir" diyorum. Bu temlik sayesinde de DenizBank gidip TFF'den belirtilen tutarı alabiliyor.

Havuzdan çıkınca DenizBank gidecek, istediği tutarı alamayacak. Öyle olunca ne yapacak, F.Bahçe'nin kapısını çalıp alacağımı ver diyecek, sorunu aralarında çözecekler.

O yüzden bankaya yayın hakları gelirini temlik etmesi havuzdan çıkmayı engelleyecek bir durum değil ama nedense medyada böyle yansıtılıyor.
    Engel olmaz desek yinede bunu kullanıyorlarsa demekki akıllarında böyle birşey olmadığı anlaşılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@uAburak89

Cemal Nalga olayında "Takipçisiyiz" deyip üst üste gelen ceza aflarına ses çıkarmamakla Galatasaray'ın yaptığı bir mi ? Aziz Yıldırım iftira atmışsa ona cevap verirsin. Onun yerine kulübe leke sürdü bilmem ne her seferinde. Aziz Yıldırım içerideyken de her konuşmasında hapiste olduğu hatırlatılıyordu.

Başkan "Galatasaray geçen sene şampiyon olmadı." dese cevap "Olduk." yerine şike sürecinin hatırlatılması olacak neredeyse.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Fenerbahçe Kulübü’nün bugün yapmış olduğu cevabi açıklamanın soruşturma sürecinde de çok defa tanık olduğumuz gibi “mesnetsiz ithamlarla başkasını karalayarak kendini kurtarma” çaresizliğinin bir ifadesi olduğu açıktır.

Camialar arasındaki ilişkilerin daha fazla yıpranmaması için ayrıntıya girme gereğini görmediğimizi ve konunun bizim açımızdan kapanmış olduğunu belirtiriz.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/14058.php

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hani artık muhattap almayacaklardı ? Niye cevap verdiler ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bu vesile ile ülkemizin ve sporumuzun bütün ilke ve değerlerini hiçe saymış ve kontrolünü tamamen yitirmiş bu zatı bundan sonra hiç bir şekilde Galatasaray Spor Kulübü olarak muhatap almayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü
    Böyle demiştik evet, bu cümleler Başkanınız için yazıldı, bugün yapılan açıklamalar ise Yönetim Kurulunuza ait. Aradaki farkı anlayacağını düşünüyorum.

@MeMo

Aynı şey demedim, sizin daha basit bir olaya verdiğiniz tepkiye dayanarak, şu anda tersi durumda olsaydık, sizin vereceğiniz tepkilerin bizim verdiklerimizden beter olacağını düşünüyorum dedim. Neden, sonuç ilişkisini anlatmak adına yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Muhattap alınmayacak kişi Aziz Yıldırım'dı Fenerbahçe kulübü değil.Gerçi sizin için fark yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hani artýk muhattap almayacaklardý ? Niye cevap verdiler ?
    Aziz Yildirim muhattap alinmayacak dendi okumanda sorun yoksa anlaman lazimdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kisiler ve Kurumlar Birbirinden ayridir ne çabuk unutuldu yahu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hii o zaman söyle diyim ; Aziz Yıldırım'ın cas davasını çeken kararda imzası yok , yönetim kurulunun kararı demiştik. Ama sizler olur mu öyle şey , ondan habersiz kuş uçar mı demiştiniz. O zamanlar yönetim kurulu kararına Aziz Yıldırım istemedi dediğimizde Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunu es görmüştünüz. Şimdi de öyle görün ..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hii o zaman söyle diyim ; Aziz Yıldırım'ın cas davasını çeken kararda imzası yok , yönetim kurulunun kararı demiştik. Ama sizler olur mu öyle şey , ondan habersiz kuş uçar mı demiştiniz. O zamanlar yönetim kurulu kararına Aziz Yıldırım istemedi dediğimizde Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunu es görmüştünüz. Şimdi de öyle görün ..
    ne alaka ya vurda fenerbahçe ile aziz yıldırım'ı kıyaslıyoz sen aziz yıldırım ile yönetim kurulunu örnek veriyosun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Açıklama yönetim kurulunun..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Senin söylediğin varsayım. Şimdiki olanlar ise açık ve net. Aziz Yıldırım açıklama yapıyor, Galatasaray cevap veriyor ve Aziz Yıldırım muhatabımız değildir bundan sonra deniyor. Peşinden Yönetim Kurulunuz cevap veriyor ve Başkanımız ne söylerse arkasındayız deniyor. Galatasaray da buna ithafen cevabını veriyor ve konu bizim için kapanmıştır diyor. Şimdi bu kadar açık ve netken durumlar, bir anlık hışımla yazdığın cümlelerin için Cas davası falan demen, zorlama biraz. Yanlış anladım demek daha kolaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Açıklama yönetim kurulunun..
    tüh bizimkiler düşünememişler o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

konuyu hemen baska yere çekiyorlar zaten "ALISTIK". Aziz yildirimdan habersiz kimse cas davasini geri çekemez. hani klup baskaniya ondan dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Benimki varsayım değil , Şekip mosturoglu ve Aziz Yıldırım in imzasının olmadıgı açıklanmıştı o zaman.. Neyse uzatmayalım , baskan yakında yine konuşacak bakalım bu sefer nasıl tavır takınacak Galatasaray kulubü ..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Benimki varsayım değil , Şekip mosturoglu ve Aziz Yıldırım in imzasının olmadıgı açıklanmıştı o zaman.. Neyse uzatmayalım , baskan yakında yine konuşacak bakalım bu sefer nasıl tavır takınacak Galatasaray kulubü ..
    Varsayım değilse, açıklama yapılmışsa bile senin yaptığın çıkışla verdiğin örnek arasında mantık çerçevesinde bir bağlantı bulunmuyor. Aziz Yıldırım konuşursa ve senin öngördüğün gibi Galatasaray'a sallama alışkanlığını sürdürür, bunun üzerine biz resmi sitemiz üzerinden cevap verirsek sabaha kadar haklı olacaksın, rahatlıkla hani cevap vermiyordunuz yazabilirsin, sana da kimse bir şey diyemez herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Arif , karşı açıklama gelmeseydi , eminim ki en başta sen burada diyecektin bak muhattap almıyoruz diye Konuyu başka yere çeken tek kişi değil.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

“mesnetsiz ithamlarla başkasını karalayarak kendini kurtarma çaresizliği"

gerçekten çok güzel bir tanım olmuş.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın bugüne kadar yaptığı savunmaların %1'inde geçen Trabzonspor ve Galatasaray konularını aslında %100 sanmak devam eden yanlışlardan biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Trabzonspor neyse de - sonuçta bu soruşturma adları geçti bir şekilde, Galatasaray'ın konuşulması hiç alakası olmadığı halde, konu saptırmaktan başka bir şey değil. En büyük yanlış bu.

Gerçi rakibine şampiyonluğu kaptırınca istifa edip sonra çark eden üstelik bunu iki defa yapan, çıkamayacağı havuzdan çıkıyoruz manasına gelen laflar söyleyen, yani kısacası gündem değiştirme uzmanı olduğu her halinden belli olan birinden mantıklı davranışlar ve sözler beklemekte de bizlerin yanlışı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Oooh ne güzelde karşılıklı kibar kibar küfürlesiyorlar.Küçük çocuklar gibi resmen.Yöneticiler böyle olursa taraftarın kapışması normal.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ayni haberleri paylasmanizdaki amaç ney bilmiyorum hem fb sohbet alaninda paylasildi hem burda.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Trabzonspor neyse de - sonuçta bu soruşturma adları geçti bir şekilde, Galatasaray'ın konuşulması hiç alakası olmadığı halde, konu saptırmaktan başka bir şey değil. En büyük yanlış bu.

Gerçi rakibine şampiyonluğu kaptırınca istifa edip sonra çark eden üstelik bunu iki defa yapan, çıkamayacağı havuzdan çıkıyoruz manasına gelen laflar söyleyen, yani kısacası gündem değiştirme uzmanı olduğu her halinden belli olan birinden mantıklı davranışlar ve sözler beklemekte de bizlerin yanlışı.
    Dostum G.Saray kendini sürece bu kadar dahil etmeseydi elbette G.Saray hakkında açıklama yapılmazdı. Önce G.Saray bu iddianamede hiç yokken neden sürecin bu kadar içindeydi, onu sorgulaman daha doğru olmaz mı? Sürecin başladığı günden beri G.Saray yönetimi sert açıklamalar yaptı. Eğer bu açıklamaları yapıyorsan artık sen de sürecin içine dahil olmuşsundur ve söylenecek sözlerden gocunmaman, "neden bizi katıyorsun" dememen gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Üstüne en başında bizi ilgilendirmiyor gibiisinden bir açıklama yaptıktan sonra

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    “mesnetsiz ithamlarla başkasını karalayarak kendini kurtarma çaresizliği"

gerçekten çok güzel bir tanım olmuş.
    o cümlede mesnetsiz olduğu iddia edilen ithamlara mesnetsiz cevap verme çaresizliği napıcaz şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dostum G.Saray kendini sürece bu kadar dahil etmeseydi elbette G.Saray hakkında açıklama yapılmazdı. Önce G.Saray bu iddianamede hiç yokken neden sürecin bu kadar içindeydi, onu sorgulaman daha doğru olmaz mı? Sürecin başladığı günden beri G.Saray yönetimi sert açıklamalar yaptı. Eğer bu açıklamaları yapıyorsan artık sen de sürecin içine dahil olmuşsundur ve söylenecek sözlerden gocunmaman, "neden bizi katıyorsun" dememen gerekir.
    Fenerbahçe'nin Cemal Nalga olayına dahil olması, Galatasaray'ın şike sürecine dahil olması, stat konusunda Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la yakınlaşması, Galatasaray'ın Trabzonspor'u haklı bulması. Bunlar ve daha nicelerinin tek sebebi var, taraftara şirin gözükmek. Buna ek olarak, ortada ebedi bir dostluk yok, acımasız bir rekabet var bence ve yöneticilerin tamamına yakını bizlerden bile daha fanatik veya öyle gözükmeye çalışıyorlar.

Bence de Galatasaray'ın olay bize dokunmazken yaptığı açıklamalar yanlış. İşin ucu bize dokunsaydı, misal şu toplu men meselesi gerçek olsaydı o zaman iş değişirdi. Burda dediğim gibi bir çok faktörle birlikte biz de bir şekilde devreye girdik. Bu bana göre bizim tarafın yanlışı.

Söylenen sözlere kızmamanın nedeni, birincisi bu dava ile alakası yok. İkincisi gündem değiştirmek, kafa karıştırmaktan öte değil. Herşeye rağmen tamamen kendiniz veya soruşturmadaki diğer takımlar üzerinden savunma yapmış olsaydınız, saygı duyardım. Daha sonrasında varsa bir iddianız suç duyurusu ile gereken işlemler yapılabilirdi.

Başlarda savunulan masumiyet karinesi falan da hikaye oldu artık. Herşey serbest ve mübah hale geldi. Bence ortada şike yokken mahkemeden bu kararın çıkmasında yapılan tutarsızlıkların da büyük etkisi var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında en başında -en başı derken 3 Temmuz'u kastediyorum- konuyla ilgili olumlu veya olumsuz bir yorum yapmayıp süreci takip etmeli ve en son yargıtayın kararı neyse ondan sonra yapacaksak açıklama yapmalıydık.Ama ağzı olan konuşuyor tabii ki,Adnan Öztürk ve benzeri yöneticiler olduğu sürece kulüpler tartışmaya girmek istemese de kendilerini birbirleri ile tartışırken buluyorlar,bundan sonra benzer konularda da konuşulmaya devam edecek,bunun önüne geçilemez.

Ayrıca aylardır göze batan bir şey var,isteyen inkar eder veya kabul eder ama bazı kişiler Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'den üstte görüyor.Ben şahsen bir kulüp yerine bir adama körü körüne bağlı olanları anlamakta güçlük çekiyorum ve üzülüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fenerbahçe'nin Cemal Nalga olayına dahil olması, Galatasaray'ın şike sürecine dahil olması, stat konusunda Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la yakınlaşması, Galatasaray'ın Trabzonspor'u haklı bulması. Bunlar ve daha nicelerinin tek sebebi var, taraftara şirin gözükmek. Buna ek olarak, ortada ebedi bir dostluk yok, acımasız bir rekabet var bence ve yöneticilerin tamamına yakını bizlerden bile daha fanatik veya öyle gözükmeye çalışıyorlar.

Bence de Galatasaray'ın olay bize dokunmazken yaptığı açıklamalar yanlış. İşin ucu bize dokunsaydı, misal şu toplu men meselesi gerçek olsaydı o zaman iş değişirdi. Burda dediğim gibi bir çok faktörle birlikte biz de bir şekilde devreye girdik. Bu bana göre bizim tarafın yanlışı.

Söylenen sözlere kızmamanın nedeni, birincisi bu dava ile alakası yok. İkincisi gündem değiştirmek, kafa karıştırmaktan öte değil. Herşeye rağmen tamamen kendiniz veya soruşturmadaki diğer takımlar üzerinden savunma yapmış olsaydınız, saygı duyardım. Daha sonrasında varsa bir iddianız suç duyurusu ile gereken işlemler yapılabilirdi.

Başlarda savunulan masumiyet karinesi falan da hikaye oldu artık. Herşey serbest ve mübah hale geldi. Bence ortada şike yokken mahkemeden bu kararın çıkmasında yapılan tutarsızlıkların da büyük etkisi var.
    Yüzde yüz haklısın. Gündem değiştirme her kulübün yaptığı manevralardır. Yöneticiler, bir politikacı edasıyla davranıp çok iyi gündem değiştirebiliyorlar veya konuyu farklı yerlere çekebiliyorlar.

Şike süreci ne yazık ki çok şeyler götürdü, bu gidenler geri gelir mi, orası muamma. Tüm kulüp yöneticilerinin hassas davranması, olayı alevlendirmekten ziyade makul demeçler vermesi gerekir. Zira, yöneticinin yaptığı eylem veya söylediği söz, doğrudan taraftarlara yansıyor, dolayısıyla sahada veya sokakta şiddet ortaya çıkıyor.

Artık bu nefretin bitmesi lazım. Futbol yüzünden insanlar birbirine düşman hale geldi. Önümüzdeki sene muhtemelen yine tribünde olaylar, cezalar söz konusu olacak bu gidişle. Bunun önüne geçilmeli.

Şampiyonlar Ligi maçlarından önce rakip takım desteklenecek. Bunlar hoş şeyler değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yüzde yüz haklısın. Gündem değiştirme her kulübün yaptığı manevralardır. Yöneticiler, bir politikacı edasıyla davranıp çok iyi gündem değiştirebiliyorlar veya konuyu farklı yerlere çekebiliyorlar.

Şike süreci ne yazık ki çok şeyler götürdü, bu gidenler geri gelir mi, orası muamma. Tüm kulüp yöneticilerinin hassas davranması, olayı alevlendirmekten ziyade makul demeçler vermesi gerekir. Zira, yöneticinin yaptığı eylem veya söylediği söz, doğrudan taraftarlara yansıyor, dolayısıyla sahada veya sokakta şiddet ortaya çıkıyor.

Artık bu nefretin bitmesi lazım. Futbol yüzünden insanlar birbirine düşman hale geldi. Önümüzdeki sene muhtemelen yine tribünde olaylar, cezalar söz konusu olacak bu gidişle. Bunun önüne geçilmeli.

Şampiyonlar Ligi maçlarından önce rakip takım desteklenecek. Bunlar hoş şeyler değil.
    Daha iyiye gideceğini sanmıyorum ne yazık ki.

Şampiyonlar Ligi için ülke olarak kritik bir konumdayız, bu sene iyi puanlar gelmezse şampiyon olan takım seneye direk olarak gidemeyecek. İçerde dışarda, her takım için tek vücut olarak destek vermemiz gerek. Ülkemizin futboldan çok daha ciddi sorunları var, futbol sayesinde bazen yaralar sarılabiliyor. Örneğin Milli maçlar, artık eski havasında geçmiyor. Oysa eskiden böyle değildi. Şimdilerde Milli Takım söz konusu olunca tek konu kadro seçimleri. Kendi takımındaki oyuncular alınmış mı, rakip takımdan kaç oyuncu var tek dert bu.

Mesaj Yetkileri