Benimki varsayım değil , Şekip mosturoglu ve Aziz Yıldırım in imzasının olmadıgı açıklanmıştı o zaman.. Neyse uzatmayalım , baskan yakında yine konuşacak bakalım bu sefer nasıl tavır takınacak Galatasaray kulubü ..
Benimki varsayım değil , Şekip mosturoglu ve Aziz Yıldırım in imzasının olmadıgı açıklanmıştı o zaman.. Neyse uzatmayalım , baskan yakında yine konuşacak bakalım bu sefer nasıl tavır takınacak Galatasaray kulubü ..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Varsayım değilse, açıklama yapılmışsa bile senin yaptığın çıkışla verdiğin örnek arasında mantık çerçevesinde bir bağlantı bulunmuyor. Aziz Yıldırım konuşursa ve senin öngördüğün gibi Galatasaray'a sallama alışkanlığını sürdürür, bunun üzerine biz resmi sitemiz üzerinden cevap verirsek sabaha kadar haklı olacaksın, rahatlıkla hani cevap vermiyordunuz yazabilirsin, sana da kimse bir şey diyemez herhalde.
bu biraz bana mantıklı gelmiyor aziz yıldırım bu kulüpte 12 senedir her olaydan haberi olan bir adam bunda da haberi vardır bunun basına ve taraftarlara böyle bildirilmesinin 2 sebebi var birisi mahkeme de neden çektiniz sorusuyla karşılaşmamak için diğeri de benim şahsi görüşüm taraftarın gözünde temiz görünmek içindir tam desteği arkasına alıp şekip mosturıoğlunu kötülemek içindi bu da amacına ulaştı zaten.(bunu yapmak çok önemli gibi görünse de zaten azizi yıldırım kendim çektirtim dese bile taraftarın gözünde imajı kaybolmazdı)