Helal olsun kızlara.. Hiç öne geçme fırsatı vermedik. Şaziye 3'lükleri sokarken ne bağırdım evde![]()
Helal olsun kızlara.. Hiç öne geçme fırsatı vermedik. Şaziye 3'lükleri sokarken ne bağırdım evde![]()
Bora Vang dünyanın en iyi masa tenisi oyuncusuna yenilip elendi bugün.
Beklenilen sonuçtu zaten de Benim aklım hala voleybolda.
Tarihimizde iLk defa bu kadar fazLa sporcu iLe katıLdık ama sporcuLarımız teker teker döküLere eve dönüyor. Henüz tam anLamı iLe tatmin edici madaLayaLarda aLAamadık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Voleybolda elendik diyebiliriz. Basketbol'da zor rakipler bizim grupta Çin,ABD,Çek. ABD maçından birşey beklemiyorum ben. Gruptan çıkalım yarı finale kadar yolumuz var.
Voleybolda sırbistan ve kore'yi yenip 4.olarak gruptan çıkma ihtimalimiz çok yüksek eğer onlar diğer büyük takımları yenip sürpriz yapmazsa ki bu çok düşük ihtimal. diğer gruptan gelen 1. ile de başabaş onarız bence rusya veya italya ile. eskiden ruslar acayip iyiydi hep korkardık şimdi o kadar bi korkumuz yok onlardan.
Sırbistan'dan çekiniyorum açıkcası ama dediğin gibi olur umarım.
Voleybol konusunda ben de iyimserim hala.Kore ve Sırbistan'ı yenerek 4. olarak çıkarız.Diğer gruptan gelecek Rusya veya İtalya'yla da kapışırız.Zaten onu da geçersek yarı final.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Takım sporları tamamda. Bireysellerin hepsinde resmen döküldük arkadaş. Halter bile yalan oldu arkadaş.2 gün önce h.mutlunun branşında yarışmalar vardı. Arka bordda alt kısımda H.MUTLU yazıyordu alt alta. Adamın rekorları hala kırılamadı. Nerde o günler.
bugün inşallah ilk madalyamız gelecek meta binaylatabi çok üzücü durum en fazla madalya dagıtılan dallarda fazla sporcumuz yok mesela yüzme hep ülkenin çografi artılarından övünürüz ama iş sporcu yetiştirmeye geldimi çok yetersiz kalıyoruz
![]()
Ye Shiwen'in doping yapmış olabileceğini söylemişler.Açıkçası bana da çok uzak gelmiyor.Henüz 16 yaşında bir kızın 400m. karışık dünya rekorunu bu kadar rahat kırması biraz tuhaf.Hem de son 100 e gelmeden o kadar gerideyken son 100 de herkesin yorulduğu bir anda insanüstü yüzerek.Umarım yoktur.Çünkü eğer doping yapmadıysa önümüzde ki 10 sene içinde bu kızı izlemek büyük keyif verecektir.
tamam beyler eurosport da söylediler ingilterenin yüzmeye ayırdıgı bütçe 70 milyon pound Türkiyenin ayırdıgı bütçe 1,5 milyon dolarmış bi daha bişey demiyorum yüzme hakkında![]()
Bugün Bünyamin Sezer "burada da bi adamımız olsun" mantığıyla yarıştı halterde. Sakatlığı vardı, tam iyileşmeden getirdiler ve beklenti yoktu zaten. Mete ve Sibel'den madalya gelecek inşallah bugün halterde.
Neslihan Yiğit, Tayvanlı son dünya kupasında 2. olmuş rakibine yenilerek elendi.
Kemal Arda Gürdal, erkekler 100 metre serbestte 4. eleme grubundaki 49.71'lik derecesiyle yarışı birinci sırada tamamladı.
Başarılarının devamını diliyor, Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil ettiği için teşekkür ediyoruz.
Kemal Arda Gürdal - Koç Üniversitesi Öğrencisi
Football is simple,but Football Manager is not
Kemalden sonra çıkan sporcuların çoğunun derecesi ondan iyiydi. 27.sırada bitirdi toplamda. ilk 16 olamadığı için elendi.
Last edited by Hugo : 31.Temmuz.2012 at 16:42
Sağlık olsun![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Yakup Sener bokstan madalya getirir gibi
Sibel ilk kaldirista 130u kaldirdi
Şu halterciler neden kemer takıyor bilen var mı ?
Aha sibel çıktı. 2. de 133 deniyor.
Hadi be kaldıramadı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu ne iş yahu yine bizimki çıktı. Az dinlenseydi.
3. hakta da kaldıramadı. Kaçtı madalya.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Olmadı ya la
eto'o bitmiş.
Kazak 1. seferde altın madalya garantilediOlimpiyat rekoru kırdı.
Bi madalya alamadik iyiceme zoruma gitmeye basladi
Kazak'a bak yine geldi. 144 deniyor bu sefer. Dünya rekoru deniyor. Kıramadı. Bir hakkı daha var.
La bu geçen günde kaldırmıştı halter. Ne iş ? Hatta yine şampiyon olmuştu. Bizimki de 0 çekmişti.
Aha kolunu kıracaktı az daha
4. olduk sonuç olarak. Ama bu bizimki 133 yerinde 131 denese madalya alacaktık. Neden 133 yerine 131 kaldırmadı ? Belli bi sınır mı var acaba ?
ÇİN'de GELECEĞİN SPORCU ADAYLARI BÖYLE YETİŞTİRİLİYOR
DEVAMI...
HABERİN DETAYLARI...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014