1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar Melikşahcım klasik adamları almasaydın daha iyi olurdu zaten takımımız sağlam transfere gerek yoktu bence...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Başarılar Melikşahcım klasik adamları almasaydın daha iyi olurdu zaten takımımız sağlam transfere gerek yoktu bence...
    Teşekkürler Kaan abi , klasik olduğunu ve bu tür yorumlar geleceğini bende düşündüm fakat daha öncede söylediğim gibi takımın menfaati için en iyilerini almaya çalıştık ve bunlardı en iyileri.

Transfer konusuna gelince kesin ihtiyaç olarak Ujfa'nın yanına stoper lazımdı çok yavaştı Servet ve Gökhan , Servet'i de harika paraya gönderince Kemal'i aldım diğerleri biraz ekstra gibi oldu gibi gelebilir fakat Baros'tan çok bi beklentim yoktu iyi paraya gönderdik daha ucuza daha yetenekli ve genç bir isim aldık , Melo konusunda sezon sonu bonservisini alamayacaksak yetenekli genç bir Kara'yı kaçırmak istemedim , Deniz Naki ise kanada biraz daha nitelikli oyuncu olsun diye aldım.Aslında bu hamleler uzun vadede gençleşme çalışmalarımızın ilk ayağıydı

Mesaj Yetkileri